Adamin ergenligine bak kimleri araya sokuyor dersin okadr sene seninlenen degilmiste birkacsenelik nışanliydi sanki insanin zoruna gidr hayli hayli ordan belli nasil biri oldugu bosver herseylerini ver kurtul bu tur seyler sizi hep huzursuz eder cunkü.onlarin aldiklairni ver ama sana takilanlari vermen gerekmez allah herkeze hakkettigi dersi verir meark etme fazla muhattap olma en iyi senin icin bu
kudurma sinirlenme ve sakin ol da git bi kaç sadaka ver en kestirme yoldan kurtulduğun için...
kizlar adam 35 ben 21 yasindayim beni arayip bunlari dedi ya beni cildirtanda o zaten ben 5 sene gecirmisim nisanlanmisim elin adami bana neler dedi vallahi sinirimden kudurdum
16 yaşında 30 yaşındaki kart pedofili ile birlikte olursanız olacağı bu niye hala konuşuyorsunuz engelleyin her yerden
Paralaridami verdinizzaten elbise yuzzuk kunye ne varsa verdik altinlari verdik 200 300 lira takildi onlari istedi bende ister istemez o mesaji attim ve gayet seviyeli bi sekilde zaten doldurup ayrilmamiza sebep olanda o adamdi
Paralaridami verdinizne yuzsuzmusler o adam akillari veriyordur ozman kesin ona onalri konusturduguna gore adam olsa zaten derki bu benim meselem karismayin.sanki kadin kendisi hani kadinlar cekinir demege yakinini araya sokarsin aoyletirsin. bununki tam cirkeflik ben bile sinirlendim simdi bu duruma seni düsünemiyorum
kız ne katil olması? adam yerine koyarlar da ceza verirler bi debende salak gibi eski nisanlimi annemle konusurken uzaktan izleyip agladim gorunce valla imsan boyle katil oluyomus demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?