Eski nişanlımın şuanki karısı beni sürekli stokluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağol burhancım o ana gittiğim için böyle bir teselliye ihtiyacım vardı 🥲❤️ bi de adam saçlı halini o hatunla geçirip kelken çıkmış benim karşıma😬
Keller karizmatik olur derler ama bilemicuuuh 🧿 sağa sola saç dökmüyordur işte ne güzel 😁

Keller karizmatik olur derler ama bilemicuuuh 🧿 sağa sola saç dökmüyordur işte ne güzel 😁
Ya ben çocukken kel oğlana aşıkmışım, bi takvimde kel oğlan varmış ona aşık olmuşum, sene bittiğinde bizimkiler takvimi atınca günlerce ağlamışım, tüm şehirde o takvimden arayıp bulmuşlar sonunda. Evlilik tercihimin hiç sorgulanmaması lazım o yüzden 🌚

Ya ben çocukken kel oğlana aşıkmışım, bi takvimde kel oğlan varmış ona aşık olmuşum, sene bittiğinde bizimkiler takvimi atınca günlerce ağlamışım, tüm şehirde o takvimden arayıp bulmuşlar sonunda. Evlilik tercihimin hiç sorgulanmaması lazım o yüzden 🌚
😁😁
Tabiki canım🧿. Mutluluklar dilerim. Sen çok güzel bir kızsın yorumlardan anladığım kadarıyla çok da zekisin eminim karşı taraf d öyledir . Asla sorgulayanlara izin verme. 🧿

Psikolojik sıkıntı yaşiyor ya da kocasıyla baya arası bozuktur. 🙄

ya kızlar bırakın dalga geçmeyi . Engelledim zaten diğer detaylara takılmayın bu kadın 9 yıl geçmesine rağmen bunu yapmasının nedeni ne olabilir bana bu konudaki görüşünüzü söyleyin. Mesela siz şuanki eşinizin eski nişanlısını merak edip onu sürekli bi şekilde takip edermisiniz?
aşkım sen niye onu stokluyosun o zmaan hemde seni stokluysn kisinin o olduğundan nası bu kadar eminsin🤣

düğünüme 1 ay kala ayrıldığım nikah yaptığım ve sorunlu bir şekilde ayrıldığım nişanlımın şuanki eşi aradan 9 yıl geçmesine rağmen hala beni gizli gizli sosyal medya hesabımdan takip ediyor şöyleki ( Facebook hikayem herkese açık arkadaş listemde olmayan bir kişi baktığında benim sayfamda bir diğer kişi olarak görünüyor. Ve ben ne zaman hikaye atsam bir diğer kişi yani o kadın bakmış oluyor. Bunu nasıl farkettiğimi anlatmam uzun olur bi şekilde onun olduğunu anladım. Bende kendisine bakmaya başlayınca bu sefer sürekli eşinden çiçek geliyor hediye geliyor canım Kocacık felan gibisinden şeyler paylaşmaya başladı bana nispet şeklinde. Bu kadın çocukları var ve bende evliyim neden böyle şeyler yapıyor olabilir sizce. Neden kocasının eski nişanlısını bir insan sürekli takip eder ?
Screenshot_2023-07-08-20-17-01-991_com.android.chrome-edit.webp

düğünüme 1 ay kala ayrıldığım nikah yaptığım ve sorunlu bir şekilde ayrıldığım nişanlımın şuanki eşi aradan 9 yıl geçmesine rağmen hala beni gizli gizli sosyal medya hesabımdan takip ediyor şöyleki ( Facebook hikayem herkese açık arkadaş listemde olmayan bir kişi baktığında benim sayfamda bir diğer kişi olarak görünüyor. Ve ben ne zaman hikaye atsam bir diğer kişi yani o kadın bakmış oluyor. Bunu nasıl farkettiğimi anlatmam uzun olur bi şekilde onun olduğunu anladım. Bende kendisine bakmaya başlayınca bu sefer sürekli eşinden çiçek geliyor hediye geliyor canım Kocacık felan gibisinden şeyler paylaşmaya başladı bana nispet şeklinde. Bu kadın çocukları var ve bende evliyim neden böyle şeyler yapıyor olabilir sizce. Neden kocasının eski nişanlısını bir insan sürekli takip eder ?
Eski nişanlınızdan bi şekilde kıskanmış işte. Bence eski nişanlınızdı ilk stalkçu. Bunu eşi fark etti, bir tartışma kavga… Sonrasında kadın stalka başladı. Çoğu insanın başına gelmiştir de sizin de hoşunuza gidiyodur yoksa hesabı gizler geçerdiniz.

Ben sadece bir tanesinin tipini gördüm, orta boylu esmer bir kızdı. Şu an erkek kendisi.

Eşimin eski kız arkadaşlarını hiç görmedim ya. 🙄
Ama kendi eski sevgilimin eşini gördüm. Çünkü adam kuzenimle cok yakın arkadaşti ve kuzenimin düğünde karşılaştık benim de yanimda eşim vardi. 😁
Bu adam benimle evlenmek istiyordu ve kucuklukten beri hayalim senin gibi renkli gozlu sarisin bir eşimin olmasi diyip duruyordu.
Evlendiği eşi kahve saçlı, kahve gözlü bir kadındı. 😁

Stoklarımızda tukentigi için yapiyordur.
Demek ki fiyatın artacak,zam gelecek, karaborsaya düşeceksin ; un gibi şeker gibi 🤔

Siz de baktıgınıza göre karsılıklı bi etkilesim var.Bi cay icin bence.
Hadi o akılsız,sizin hic mi saygınız yok kocanıza?Eski esin karısını stalklamak nedir ya😒

Fark eder etmez engellemediğin için sende de bir stalkçılık var. Ne gerek var anlamıyorum. 5 sınıf kız çocuğu gibi

Kaç adet alıyorki senden stoklamaya yasak gelmeli aslında diger tüketicilere klmıyor sjsjf seninde stalklanmak hosuna gidiyor bence engellemen lazımdı simdiye kadar. Göndermeli seyler paylasıyorsan kadın bakar yani hergun acaba bana mı attı naptı nereye gitti flan. Engelle gitsin. Ya da al karsına hayırdır bilmem gereken bişey mi var diye kons

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X