İcim daraliyor hala nisan tam bitmedi ama bitti.. esyalari burada duruyo arabasi bile ama bu aksam arayacak babam.. kenidimi aptal gibi hissediyorum herkes arkamdan konusacak gibi geliyor, o kadar sevgisi hepsi bosmus.. annesini de alsin otursun
Cok sinirliyim cok.. butun duygularim birbirine karisti nefret pismanlik korku.. okula girdigimde pisman olsun istiyorum icin aci ceksin inadina makyaj yapip suslenecegim beni yikilmis gormesin.. o kadar seyin ustune pisman olacak hatsmi anlayacakmisim.. annesini bi aydir aramiyor musum onu da arsmamisim dusundukca kan beynime sicriyor yaaa... bi adam otuz bes yasinda birde ayrilma nedenine bakar misiniz annesini ararsam barisirmisiz.. kufretmek istiyorum..
Oyle doluyum ki.. ona icimde ne varsa saymak istiyorum hwrseyine katlandim bi telefonla bitirdi.. babama da ben konusacaktim onunla demis ne yapmaya calisiyor bu babam oturun konusun ne olacaksa olsun bi an once dedi aramadi bile ben bu adam icin agladim ya bunun icin ailemi karsima aldim.. ne oldu okul vaeken herseyden cok seviyordu beni ne desem iki olmuyordu tatilda annesinin yanina bi gitti pir gitti.. Annesi ona bile deger vermiyor farkinda degil durumlari cok olmasada iyi baska masraf yapacak cocugu yok herseyi oglu yapsin istiyor.. nisan gunu bile nisan xonrasi kostur kostur babasina bilet aliyor kardesini goturuyor soför gibi kullandilar.. hala ailesine asik annesi ev alacagim ordakini satip ogluma dedi sonradan vaz gecmis bize soyleme geregi bile duymadan sanki bana alacak onu.. ben olnasam kimle evlense alinacakti asil ona deger vermiyorlar goremiyor.. korkudan olecegine beni elinde tutabilmek icin ben korktum kaybetmekten.. kaybetmekten korktugumu anladiginda tehtit eder gibi ayrilmaya kalkti.. aksama kadar konusmak icin beni arsmazsa babam esyslarini al diye arayacak.. ben ayni okulda nasil dayanacagim..
Oyle zaten ilk gunler cok uzuluyordum simdi sadece hirs var kendome kiziyorum babam aradi yolda karsilasmislar oglen elini opturmemis babam saol demis nasilsiniz demis iyiyim dedmis sadece simdide hala aramadi mi diye aradi arayip konusacak bi an once ne olacaksa olsun cok yiprandim ben onun icin ailemi karsima aldim o ne yapti. Hala aramadi bile benim onu biralamaycagim saniyor hala herhalde.. onunlayken bayagi kilo almisitm asori kiskancti mutlu oluyordu kilo almama bile uc gunde bile bayagi zayifladim tek artusi bu olsu yiyemiyorum.. bundan sonra kendime bakip gezecegim o da sadece uzaktan bakip ic gecirsin istiyorum.. bir de varya insanlar bizi yakistirmiyordu bile on yas vardi aramizda ben yirmi dorde girdim asiri guzel olmasam da heryerde dikkat cekerdim ve herkes elestrmisti beni senin yanina yakismio diye ama ben asikolmustum bana dunyanin en cekici adami geliyordu.. duymuyordum denenleri bile kimin icin bunun icin miymis...canım seni çok iyi anlıyorum anlaşılan annesinin kuzusu nişanlın ve o ne söylerse ne isterse onu yapar. sen onlarla ilgili kötü bir laf etsen veya ilgilenmesen haklı dahi olsan onlar haklı gelir nişanlına. erkekler bir müddet böyle oluyor. zamanla gördükçe onların yanlışını kendini düzeltecektir ama o zaman da senin ömrün geçeeerrr gider. benim sana tavsiyem şuan çok güçlü ol ve eğer haklıysan -ki öyle sanıyorum - sakın alttan almaya çalışma hayattaki tek erkek o değil. seviyorsa zaten olması için uğraşacaktır, uğraşmıyorsa da zaten sevmiyor demektir sen de böyle bir adamı kolaylıkla unutursun canım merak etme. aynı okulda olabilirsiniz eğer biterse sakın üzgün de olsan belli etme her daim akımlı ol ve ona yokmuş gibi muamele et.karşına çok daha iyisi çıkacaktır haketmiyorsa seni ve ilişkiniz için elinden geleni yapmıyorsa yol ver gitsinçünkü bu adam evlenince de aynı olur
Oyle zaten ilk gunler cok uzuluyordum simdi sadece hirs var kendome kiziyorum babam aradi yolda karsilasmislar oglen elini opturmemis babam saol demis nasilsiniz demis iyiyim dedmis sadece simdide hala aramadi mi diye aradi arayip konusacak bi an once ne olacaksa olsun cok yiprandim ben onun icin ailemi karsima aldim o ne yapti. Hala aramadi bile benim onu biralamaycagim saniyor hala herhalde.. onunlayken bayagi kilo almisitm asori kiskancti mutlu oluyordu kilo almama bile uc gunde bile bayagi zayifladim tek artusi bu olsu yiyemiyorum.. bundan sonra kendime bakip gezecegim o da sadece uzaktan bakip ic gecirsin istiyorum.. bir de varya insanlar bizi yakistirmiyordu bile on yas vardi aramizda ben yirmi dorde girdim asiri guzel olmasam da heryerde dikkat cekerdim ve herkes elestrmisti beni senin yanina yakismio diye ama ben asikolmustum bana dunyanin en cekici adami geliyordu.. duymuyordum denenleri bile kimin icin bunun icin miymis...
aferin kız sana bak işte ne güzel güçlü duruyosun bu duruşunu bozmainşallah seni hakeden biri çıkacaktır karşına.şimdiden bunları yapıyorsa boşver gitsin üzülmene değmez
icim daraliyor hala nisan tam bitmedi ama bitti.. Esyalari burada duruyo arabasi bile ama bu aksam arayacak babam.. Kenidimi aptal gibi hissediyorum herkes arkamdan konusacak gibi geliyor, o kadar sevgisi hepsi bosmus.. Annesini de alsin otursun
cok sinirliyim cok.. Butun duygularim birbirine karisti nefret pismanlik korku.. Okula girdigimde pisman olsun istiyorum icin aci ceksin inadina makyaj yapip suslenecegim beni yikilmis gormesin.. O kadar seyin ustune pisman olacak hatsmi anlayacakmisim.. Annesini bi aydir aramiyor musum onu da arsmamisim dusundukca kan beynime sicriyor yaaa... Bi adam otuz bes yasinda birde ayrilma nedenine bakar misiniz annesini ararsam barisirmisiz.. Kufretmek istiyorum..
Uzulmemeye calisiorum zaten film temizlik oyaliyorum tek korkum pkulda karsilasinca nasil olacak insalla allah karsima beni gercekten hak eden birini cikarir..
bence hemen küfret gelmişine geçmişine hemde yüzüne erkek müsveddesi bunlar ya
İcim daraliyor hala nisan tam bitmedi ama bitti.. esyalari burada duruyo arabasi bile ama bu aksam arayacak babam.. kenidimi aptal gibi hissediyorum herkes arkamdan konusacak gibi geliyor, o kadar sevgisi hepsi bosmus.. annesini de alsin otursun
Cok sinirliyim cok.. butun duygularim birbirine karisti nefret pismanlik korku.. okula girdigimde pisman olsun istiyorum icin aci ceksin inadina makyaj yapip suslenecegim beni yikilmis gormesin.. o kadar seyin ustune pisman olacak hatsmi anlayacakmisim.. annesini bi aydir aramiyor musum onu da arsmamisim dusundukca kan beynime sicriyor yaaa... bi adam otuz bes yasinda birde ayrilma nedenine bakar misiniz annesini ararsam barisirmisiz.. kufretmek istiyorum..
ya bu arada sanki yaşamış gibi yorumlamışım olayları sadece insan ilişkilerinde iyiyimdir o kadar
Bende eğitim camiasında gözlemlediğim şey eğer erkek öğretmenler bir an önce yuva evlilik işini 30 yaşından önce hallediyorlar. O yaştan sonrasına kalanlar ise evlilik düşünülmeyecek tipler oluyor. Ya sorumsuz ya aşırı aileci yani bir şekilde problemli tipler. Ha insanlar içinde çok iyi olabilir ama yuva kurmayı başarmada sıkıntılı tipler hep. İstisnaları olabilir tabii de ben istisnasını görmedim kendi karşılaştıklarımda. O yüzden kendini suçlama olmamış yoluna devam et. Karşına daha olumlu kişiler çıkabilir. Ona nispet yapacağım filan diyede kendini yıpratma yani çocukça o çabalar filan bilmiyorum da arkadaşların arasında komik duruma da düşersin. Normal davran keyfine bak aldırma abartı tavırlardan uzak dur sakinliğini koru. Zaten seni de onu da bilen bilir.
Bence cok dogru yorumlamissin arkadasim o sevgisini anesine tercih etti simdi degil yilar sonra anlayacak asil hatasini annesinin akliyla hareket etti bitirdi bizi.. herkeste beni arayacak sonra sonra bensz aksamlari telefon ack olmada uyuyamazdi bile inadligi annesinin akliyla benim burnumu surtmeye kalkti elinde bohcalari gidrken kimin burnu surtuyo gorecegiz
Her gün süslen püslen öyle git okula, o yokmuş gibi davran, görmezden gel, hep güler yüzlü ol, onun olduğu ortamlarda fazla bulunma, kimseye bir şey anlatma, soranlara "Bitti, konuşmaya bile değmez" de. İşle ilgili muhatap olmaya çalışırsa ya da konuşmak durumunda kalırsan, isminin yanına bey ekle, çok ciddi mesafeli konuş, özel konuşmalara girme bile "gerek yok" de. Kendi sınıfında kendi işlerinle çocuklarınla ilgilen, bu boşlukta çocuklarla branşına göre gösteriydi, tiyatroydu, bilim yarışmalarıydı, sergiydi etkinlikler yaparsın, hem kafan dağılır, hem (+) kazanırsın. Yani ben olsam bunları yapardım.
Ne sanıyorlar bunlar kendilerini? Yani anlaşmazlık çıkan konularda sen de hatalı olabilirsin bilemiyorum ama yine de tavırları çok çirkin. Gözünün içine bakmaları lazımken, tatlılıkla güzellikle çözmeye çalışmaları gerekirken ana- oğul kaf dağının kralları sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?