- Konu Sahibi desperategirl
Eski nişanlımla çok sorunlar yaşayarak ayrıldık burda da paylaşmıştım.6yıllık bir beraberliğimiz vardı.8ayda nişanlı kaldık.ayrıldıktan sonra bana çok şey yaptı.ayda 1kere felan arıyordu.geçenlerde yine aradı kalbime söz geçiremedim açtım teli.biraz konuştuk sonra bana beni özlediğini felan söyledi bende olmaz dedim.biz artık yokuz dedim.zaten senin yerini kimse tutmuyor dokunuşun bile farklıydı dedi.niye dedim kim dokundu,hayat kadınına gittiğini söyledi.öyle kötü oldum ki o an hem tiksindim hem bi yandandan seviyorum.durduk yere bana niye bunu söyledi bilmiyorum.tepkim sert oldu ama neye yarar iyice yüzsüzleşmiş.kalkıp bide bana kıskanç diyip durdu.kaç kere beni çok sevdiğini,hala aşık olduğunu söyledi.bir kere sarılmak için neler vermezdim dedi.kendimi 2gündür toparlayamıyorum,hem onu başkasıyla düşününce kötü oluyorum hemde iğreniyorum.kızlar ne olur akıl verin bana ne yapayım.inanın 5-6aydır o kadar şey yaşadım ki onunla ilgili artık gücüm kalmadı çok yoruldum.işim yok bi tutunacağm birşey yok çok zor durumdaym.
bu arada 6aydır ayrıyız
bu arada 6aydır ayrıyız
Son düzenleme: