Eski nişanlınız başkasıyla....

desperategirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
78
10
98
İstanbul
Eski nişanlımla çok sorunlar yaşayarak ayrıldık burda da paylaşmıştım.6yıllık bir beraberliğimiz vardı.8ayda nişanlı kaldık.ayrıldıktan sonra bana çok şey yaptı.ayda 1kere felan arıyordu.geçenlerde yine aradı kalbime söz geçiremedim açtım teli.biraz konuştuk sonra bana beni özlediğini felan söyledi bende olmaz dedim.biz artık yokuz dedim.zaten senin yerini kimse tutmuyor dokunuşun bile farklıydı dedi.niye dedim kim dokundu,hayat kadınına gittiğini söyledi.öyle kötü oldum ki o an hem tiksindim hem bi yandandan seviyorum.durduk yere bana niye bunu söyledi bilmiyorum.tepkim sert oldu ama neye yarar iyice yüzsüzleşmiş.kalkıp bide bana kıskanç diyip durdu.kaç kere beni çok sevdiğini,hala aşık olduğunu söyledi.bir kere sarılmak için neler vermezdim dedi.kendimi 2gündür toparlayamıyorum,hem onu başkasıyla düşününce kötü oluyorum hemde iğreniyorum.kızlar ne olur akıl verin bana ne yapayım.inanın 5-6aydır o kadar şey yaşadım ki onunla ilgili artık gücüm kalmadı çok yoruldum.işim yok bi tutunacağm birşey yok çok zor durumdaym.
bu arada 6aydır ayrıyız

Son düzenleme:
Ne denir ki.. Kabullenemeyeceğini düşünüyorsan asla bir daha görüşmemelisin ya da ayrı olduğumuz zaman olmuş bişey diyip üstüne sünger çekeceksin :S

Ne denir ki.. Kabullenemeyeceğini düşünüyorsan asla bir daha görüşmemelisin ya da ayrı olduğumuz zaman olmuş bişey diyip üstüne sünger çekeceksin :S

kabullenemem çünkü ortada 6yılımız var ve bana neden böyle birşey söyledi anlamadm zaten.görüşmycem de ama aklımın hepbir köşesinde her aklıma geldiğinde çok kötü oluyorum

kabullenemem çünkü ortada 6yılımız var ve bana neden böyle birşey söyledi anlamadm zaten.görüşmycem de ama aklımın hepbir köşesinde her aklıma geldiğinde çok kötü oluyorum

canım haklısın.. canını acıtmak için söylemiş olabilir, patavatsızlık yapmış olabilir, sebep her ne ise boşver ve önüne bak. kendini üzme.

Şimdi bu kişinin yaptığına ne demeli ? Açıksözlülük mü ? Yoksa geçmişte yapılanlardan ve ayrılıklardan duyduğu pişmanı dile getirmek mi ?

Arayıp ; sizi özlediğini ve hala sevdiğini söyleyecek ve ardından da açıkca senin yokluğunda bilmem şu kadınlara gittim diyecek

Sonra bir de barışmayı mı bekleyecek !

Sana bir şey söyliyim gerçekten barışmak isteyen adam / gelipte böyle şeyler söylemez sevdiğine

Gerçekten seven adam yokluğun da bile olsa gitmez başkalarına !

(O tarz şeyler ) Erkektir yapar diyenler çıkar birazdan

Bu duydukların zihninden hiç bir zaman gitmez
:34:

Kendine zarar verirsin

Uzak kalmanı tavsiye edebilirim

ayy bana eskı sevgılım gelıp "hayat kadınıyla beraber oldum "dese

anında tıksınır ıgrenırdım valla .afadersınız sımdı bir biraya veya eglencesıne

yatıp kalkacak o kadar kız var kı pıyasada ,ama o cınsel ılıskı ıcın bı baska kadına para

odeyerek bunu karsılaması ne bılıyım bana cok acızce gelıyor :)

yanı hayat kadınıyla beraber olacak kadar acızse bı adam durum vahımdır benım gozumde :D

yalnız şunu söyleyeyım ; kac aydır ayrısınız bılmıyorum ama,ayrılık surecınde erkeklerın

oturup ıkı gozu cesme seklınde aglayıp yas tutmasını beklıyorsanız yanılırsınız .

tum erkekler ayrılık sonrası baska kadınlara ılgı duyar ve bı takım ıhtıyaclarını karsılarlar

bunu bılerek o ılıskıyı tekrar gozden gecırıp gecırmeyecegıne karar verın .

eskı nısanlınız sıze bunu ıtıraf etmeyebılırdıde ,ama gercek şu kı ; butun erkekler aynıdır

ve hepsı ayrılık sonrası kesınlıkle baska kadınlarla ılgılenırler .

.

aklınca seni kıskandırmaya çalışmış
6 yıl birliktelik, + 8 ay nişanlılıkta olmadıysa artık hiç olmaz, bence boşuna üzme kendini telefonunu falan değiştir

Sizin ona dokunusunuzu bir hayat kadininin ona dokunusuyla kiyaslamis.. neden ESKI nisanliniz oldugunu bu olay aciklar..

adam senden ayrildiktan 1 hafta sonra baska birini bulmus, arada sen ona dönmüsün,
3 ay sonra yine birini bulmus onun pesinden kosmus
simdi ariyor hayat kadinaydim diyor.

Yat kalk dua et, bi saniyenide bu kendini bilmez dengesiz icin harcama :34:
Sevgi böyleyse eksik olsun, senden sonra kac kisinin teni degmis tenine,
sende oturmus üzülüyorsun ve konusuyorsun bununla hala.

Şimdi bu kişinin yaptığına ne demeli ? Açıksözlülük mü ? Yoksa geçmişte yapılanlardan ve ayrılıklardan duyduğu pişmanı dile getirmek mi ?

Arayıp ; sizi özlediğini ve hala sevdiğini söyleyecek ve ardından da açıkca senin yokluğunda bilmem şu kadınlara gittim diyecek

Sonra bir de barışmayı mı bekleyecek !

Sana bir şey söyliyim gerçekten barışmak isteyen adam / gelipte böyle şeyler söylemez sevdiğine

Gerçekten seven adam yokluğun da bile olsa gitmez başkalarına !

(O tarz şeyler ) Erkektir yapar diyenler çıkar birazdan

Bu duydukların zihninden hiç bir zaman gitmez

Kendine zarar verirsin

Uzak kalmanı tavsiye edebilirim

ayrıldığı için pişman olduğu bariz belliydi zaten o gün diğer konuşmalarından.kaç defa görüşelim dedi istemedim o olayı söyledikten sonra midem almadı.her aklıma gelişinde tiksiniyorum zaten.hiçbir zaman erkektir yapar diyemedim ki diyememde.çünkü erkek içinde zina var kadın içinde.toplum dolayısı ile erkekler daha serbest ama söz konusu hayat kadını olunca resmen şoka girdim.neden söyledi bunu bana anlamıyorum :(

adam senden ayrildiktan 1 hafta sonra baska birini bulmus, arada sen ona dönmüsün,
3 ay sonra yine birini bulmus onun pesinden kosmus
simdi ariyor hayat kadinaydim diyor.

Yat kalk dua et, bi saniyenide bu kendini bilmez dengesiz icin harcama :34:
Sevgi böyleyse eksik olsun, senden sonra kac kisinin teni degmis tenine,
sende oturmus üzülüyorsun ve konusuyorsun bununla hala.

yok bizde hiç geri dönüş olmadı sadece tede konştuk.ama söylediklerinde haklısın değmez böyleleri için üzülmeye ama işte sevince yaptığı en pislik şey bile can yakıyor.banane ne yaparsa yapsın diyemiyorum ama böyle birşey yaptığı için tiksindiğim ve görüşmeyecğm kesin....

ayy bana eskı sevgılım gelıp "hayat kadınıyla beraber oldum "dese

anında tıksınır ıgrenırdım valla .afadersınız sımdı bir biraya veya eglencesıne

yatıp kalkacak o kadar kız var kı pıyasada ,ama o cınsel ılıskı ıcın bı baska kadına para

odeyerek bunu karsılaması ne bılıyım bana cok acızce gelıyor :)

yanı hayat kadınıyla beraber olacak kadar acızse bı adam durum vahımdır benım gozumde :D

yalnız şunu söyleyeyım ; kac aydır ayrısınız bılmıyorum ama,ayrılık surecınde erkeklerın

oturup ıkı gozu cesme seklınde aglayıp yas tutmasını beklıyorsanız yanılırsınız .

tum erkekler ayrılık sonrası baska kadınlara ılgı duyar ve bı takım ıhtıyaclarını karsılarlar

bunu bılerek o ılıskıyı tekrar gozden gecırıp gecırmeyecegıne karar verın .

eskı nısanlınız sıze bunu ıtıraf etmeyebılırdıde ,ama gercek şu kı ; butun erkekler aynıdır

ve hepsı ayrılık sonrası kesınlıkle baska kadınlarla ılgılenırler .

.

evet bende iğreniyorum zaten aklıma geldikçe ama bir yandanda hala seviyorum.ne iğrenç bir duygudur bu bilemedim.....söylediğin gibi erkekler bizler kadar duygusal olmadığı için yas tutmaları sadece anlık.hemen kendilerini başkalarının ellerine atıyorlar.ama hayat kadınına gitmek gerçekten dediğin gibi acizlik ve iğrençlik,6yılımı verdiğime acıyorum ve içim yanıyor dolayısıyla...

Back
X