- Konu Sahibi desperategirl
-
Ne denir ki.. Kabullenemeyeceğini düşünüyorsan asla bir daha görüşmemelisin ya da ayrı olduğumuz zaman olmuş bişey diyip üstüne sünger çekeceksin :S
kabullenemem çünkü ortada 6yılımız var ve bana neden böyle birşey söyledi anlamadm zaten.görüşmycem de ama aklımın hepbir köşesinde her aklıma geldiğinde çok kötü oluyorum
canım haklısın.. canını acıtmak için söylemiş olabilir, patavatsızlık yapmış olabilir, sebep her ne ise boşver ve önüne bak. kendini üzme.
Şimdi bu kişinin yaptığına ne demeli ? Açıksözlülük mü ? Yoksa geçmişte yapılanlardan ve ayrılıklardan duyduğu pişmanı dile getirmek mi ?
Arayıp ; sizi özlediğini ve hala sevdiğini söyleyecek ve ardından da açıkca senin yokluğunda bilmem şu kadınlara gittim diyecek
Sonra bir de barışmayı mı bekleyecek !
Sana bir şey söyliyim gerçekten barışmak isteyen adam / gelipte böyle şeyler söylemez sevdiğine
Gerçekten seven adam yokluğun da bile olsa gitmez başkalarına !
(O tarz şeyler ) Erkektir yapar diyenler çıkar birazdan
Bu duydukların zihninden hiç bir zaman gitmez
Kendine zarar verirsin
Uzak kalmanı tavsiye edebilirim
adam senden ayrildiktan 1 hafta sonra baska birini bulmus, arada sen ona dönmüsün,
3 ay sonra yine birini bulmus onun pesinden kosmus
simdi ariyor hayat kadinaydim diyor.
Yat kalk dua et, bi saniyenide bu kendini bilmez dengesiz icin harcama
Sevgi böyleyse eksik olsun, senden sonra kac kisinin teni degmis tenine,
sende oturmus üzülüyorsun ve konusuyorsun bununla hala.
ayy bana eskı sevgılım gelıp "hayat kadınıyla beraber oldum "dese
anında tıksınır ıgrenırdım valla .afadersınız sımdı bir biraya veya eglencesıne
yatıp kalkacak o kadar kız var kı pıyasada ,ama o cınsel ılıskı ıcın bı baska kadına para
odeyerek bunu karsılaması ne bılıyım bana cok acızce gelıyor :)
yanı hayat kadınıyla beraber olacak kadar acızse bı adam durum vahımdır benım gozumde
yalnız şunu söyleyeyım ; kac aydır ayrısınız bılmıyorum ama,ayrılık surecınde erkeklerın
oturup ıkı gozu cesme seklınde aglayıp yas tutmasını beklıyorsanız yanılırsınız .
tum erkekler ayrılık sonrası baska kadınlara ılgı duyar ve bı takım ıhtıyaclarını karsılarlar
bunu bılerek o ılıskıyı tekrar gozden gecırıp gecırmeyecegıne karar verın .
eskı nısanlınız sıze bunu ıtıraf etmeyebılırdıde ,ama gercek şu kı ; butun erkekler aynıdır
ve hepsı ayrılık sonrası kesınlıkle baska kadınlarla ılgılenırler .
.
aklınca seni kıskandırmaya çalışmış
6 yıl birliktelik, + 8 ay nişanlılıkta olmadıysa artık hiç olmaz, bence boşuna üzme kendini telefonunu falan değiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?