eski nişanlısını unutamamış mı acaba?

llllpocahontasllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
413
0
0
Diğer
kızlar erkek arkadaşımın bir twitter hesabı var.
ve bana söylemedi bunu daha önce.
ben de şans eseri buldum.
düzenli olarak giriyor oraya belli, takip ediyor yani
ve arada bir şeyler yazıyor.
bugün takip ettiği kişilere şöyle bir bakayım dedim.
bir de ne göreyim eski nişanlısıyla aynı ada sahip bir sürü kişiyi takip ediyor.
tesadüftür diye düşünemiyorum çünkü kızın ismi çok kullanılan bir şey değil
belli yani özellikle aranmış hepsi
heralde arama motoruna ismini yazıp rastgele eklemeye başlamış birilerini
kendimi çok kötü hissediyorum
bir insan neden eski nişanlısının ismindeki özellikle seçip ekler ki?
onu unutamamış mı dersiniz hala...
bir süre daha gizlice takip etmeye devam edeceğim.
gerizekalı bu erkekler ya!!!!

hepsinin dibine kibrit suyu :113:

tatlım görünen o ki unutamamış nişanlısını onunla barışma tekrardan konuşma yolları arıyormuş gibi geldi bana.. üzgünüm.

bana hep, onunla beraberken arkadaş gibiydik sadece. hiç ona aşık olmadım derdi. anlam veremiyorum şimdi buna. o kadar öfkeliyim ki. ama şimdi bununla çıkamam karşısına, biraz daha beklemem gerek, bakalım daha neler çıkacak...

Yaptığı yanlış, kırıcı ama bir anlam taşımıyor olabilir; sadece meraktan bakıyordur.

belki de sadece arkadaş olarak ekliyordur diyeceğim ama özel olarak o isimdeki bissürü kişiyi eklemiş diyorsun :s sadece arkadaş olarak eklese niye bu kadar zorlasın onu bulmak için.. ama yine de bence de bir müddet daha bekle bakalım somut birşeyler bulana kadar..

erkekler hep böyledir.. elindekinin kıymetini bilmeden eskiye dönüşü özlerler hep. bence tavrını sert bi şekilde ortaya koymalısın

başka isimler de var, eski nişanlısının adının dışında.
atıyorum, ayşe adında yine 7-8 kişi, kübra adında tekrar 7-8 kişi, cemre adında 7-8 (isimleri uyduruyorum)
ki bu da bana ters bir durum... ne o öyle kız arar gibi... çok sinirlendim şu anda...
ama nişanlısının ismi çok kullanılmıyor.
yani hani eski nişanlısını bulmak için aramamıştır tamam ama, öylesine birilerini eklemek için bile onun adının aklına gelmesi nedir ya???

oooof offff ((
allah belasını versin ya

kuşum niye öylesine birilerini eklesin kiii :s sapık değil ya sevgilin. tanıdığı kişileri arıyor belli ki.. bence sen kızmakta çok haklısın.. ama dediğim gibi biraz bekle bakalım hem azck sakinlersin.. ..

yok canım yok, kesinlikle tanıdığı kişiler değil. bir isim yazıyor, örneğin ben mert yazıyorum arama motoruna atıyorum, ve mert adında canımın istediği 7-8 kişiyi takip etmeye başlıyorum.

ha bir de şu var, yine örneğin eski nişanlısının adı ayşin olsun, pek kullanılmayan.. bu ayşin adında, 7-8 kişiyi eklemiş ya, bir de ayşen diye aratmış örneğin.. bu kez de ayşen adında 7-8 kişiyi ekliyor... yine nişanlısının ismine yakın bir isim... ve nedense takip ettiklerinin nerdeyse hepsi kız, 1 ya da 2 tane erkek bulunur aralarında.

tabi bekleyeceğim canım bir süre. ama hiiiiç konuşmak gelmiyor içimden onunla artık.

İlk söylediğinize belki bir bahane uydurulabilirdi ama bu çok farklıymış.

Sanki album kuruyor gibi yapmış sevdiğiniz.

Erkekler içinde yapmış mı aynı isimden kayıtları ?

Erkek kaydetmemiş, şimdi okudum.

Bence beklememelisiniz, bu konu hakkında konuşmalısınız ama eski nişanlısının ismini dert ederek değil, neden sizin bilmediğiniz b,r hesabının olduğunu ve kızlar ordusu kurduüu üzerine.

kızlar aylar öncesinde de, bir keresinde bana yine eski nişanlısının ismiyle seslenmişti yanlışlıkla. o zaman küsmüştüm ama fazla uzatmamıştım. gerçekten çok kırıcı bir durum...

üstelik o sıralar nişanlısınından yeni ayrılmış olsa neyse ağız alışkanlığı deyip geçerim ama şimdi düşünüyorum da ayrılalı 2 yıl falan olmuştu yani artık ağız alışkanlığı olamaz o.

peki bu yaptığı nedir.... beyin alışkanlığı mı...
demek unutamıyor onu...
içimden bir şeyler kopup gidiyor...

takıntı haline getirmiş onu çok kötü hastalıklı bi durum resmen ... sana nişanlısının adıyla seslenmesi de herşeyi açıklıyo ztn . seviyo musun sen onu

beniii de bırakmadıı halaa 1 bucuk sene ooldu nişanı atalı .numaramı değiştirdim facebook hesabımı dondurdum onun yüzünden sürekli takip halindee.takıntılı işteeee ... çok üzüldümm ama seviyorum diyosan bekle bakalım biraz daha.

yardım edin lütfen... siz olsaydınız benim yerimde ne yapardınız???

cnm bu durumda ne denir bilmiyorum ama bana da hala unutamamış olduğunu düşündürdü.Geçen hafta da benim başıma geldi sevgilim olacak mahluk facebookuna birkaç kız eklemişti.Bir gün ben onun facebookundayken oda tesadüfen kendi pcsinden girdi ve ikimizde crome kullandığımız için onun sohbette konuştuklarına şahit oldum.Bu da benim şansım mı desem şanssızlığım mı desem bilmiyorum.Neyse konuştuğu kız yeni boşanmış bir kızı olan biri ve benimki resmen ona kur yaptı ya gözümün önünde tüm konuşmalar akıp gidiyodu ne yazdıydsa okuyordum...ben buna okkalı bi msj yazdığımdaysa bana açıklama yapmak yerine face şifresini değiştirerek tepki verdi.sonrasında 100 defa aradı ve dediği şey şu kendini o herhangi birileriyle bir mi tutuyosun :S ben şok tabi ne diyeceğimi bilemedim...Benim bazı kurallarım olduğu için onlarla amaç farklıymış açıklamaya bak hizaya gel ayy dedim kendi kendime bu adam için mi yaaaa

o yüzden sende biraz bekle eline daha net birşey geçince restini çekersin

allah belasını versin böylelerinin canım...
insanın kanı donuyor böyle şeyler yaşayınca.
umarım daha iyileri çıkar karşına...

allah belasını versin böylelerinin canım...
insanın kanı donuyor böyle şeyler yaşayınca.
umarım daha iyileri çıkar karşına...

o an yaşadığım şey kesinlikle şok!!! donup kalıyosun elin ayağın titremeye başlıyo.ama diyorum ki zararın neresinden dönsen kar..ve bugün beni arayıp ben seni çok seviyorum diyebilen biri bu çok sinirliyim çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…