- Konu Sahibi llllpocahontasllll
-
başka isimler de var, eski nişanlısının adının dışında.
atıyorum, ayşe adında yine 7-8 kişi, kübra adında tekrar 7-8 kişi, cemre adında 7-8 (isimleri uyduruyorum)
ki bu da bana ters bir durum... ne o öyle kız arar gibi... çok sinirlendim şu anda...
ama nişanlısının ismi çok kullanılmıyor.
yani hani eski nişanlısını bulmak için aramamıştır tamam ama, öylesine birilerini eklemek için bile onun adının aklına gelmesi nedir ya???
oooof offff((
allah belasını versin ya
İlk söylediğinize belki bir bahane uydurulabilirdi ama bu çok farklıymış.
Sanki album kuruyor gibi yapmış sevdiğiniz.
Erkekler içinde yapmış mı aynı isimden kayıtları ?
takıntı haline getirmiş onu çok kötü hastalıklı bi durum resmen ... sana nişanlısının adıyla seslenmesi de herşeyi açıklıyo ztn . seviyo musun sen onu
yardım edin lütfen...siz olsaydınız benim yerimde ne yapardınız???
cnm bu durumda ne denir bilmiyorum ama bana da hala unutamamış olduğunu düşündürdü.Geçen hafta da benim başıma geldi sevgilim olacak mahluk facebookuna birkaç kız eklemişti.Bir gün ben onun facebookundayken oda tesadüfen kendi pcsinden girdi ve ikimizde crome kullandığımız için onun sohbette konuştuklarına şahit oldum.Bu da benim şansım mı desem şanssızlığım mı desem bilmiyorum.Neyse konuştuğu kız yeni boşanmış bir kızı olan biri ve benimki resmen ona kur yaptı ya gözümün önünde tüm konuşmalar akıp gidiyodu ne yazdıydsa okuyordum...ben buna okkalı bi msj yazdığımdaysa bana açıklama yapmak yerine face şifresini değiştirerek tepki verdi.sonrasında 100 defa aradı ve dediği şey şu kendini o herhangi birileriyle bir mi tutuyosun :S ben şok tabi ne diyeceğimi bilemedim...Benim bazı kurallarım olduğu için onlarla amaç farklıymışaçıklamaya bak hizaya gel ayy dedim kendi kendime bu adam için mi yaaaa
o yüzden sende biraz bekle eline daha net birşey geçince restini çekersin
allah belasını versin böylelerinin canım...
insanın kanı donuyor böyle şeyler yaşayınca.
umarım daha iyileri çıkar karşına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?