eski nişanlısını unutamamış mı acaba?

Cevap vermeseydin keşke daha çok moralin bozuldu :(:43:

artık öyle bir bunalttı ki aralıksız arıyor annemler aradığında bile telefonun sürekli meşgul diyor meşgulede düşürmüyorum dahada abartıyo diye aralıksız sonuna kadar çaldırıyor.bnde ne dicekse desin sussun diye açıyorum napim...ama o kadar bunaldım ki anlatamam.pişkin ya bideee !!!

sence unutamamış gibi mi duruyor? sor bi kendine utanacağın kabahat olan birşeyi saklar mısın? kabahat değilse de sevgilinle paylaşmaz mısın? hiç olmazsa orada bugün şunu yazdım falan dersin yani varlığını bildirirsin. ama saklamış. eğer ki kızı arama fikri makul olsa seninle paylaşmaz mıydı?

kızlar erkek arkadaşımın bir twitter hesabı var.
ve bana söylemedi bunu daha önce.
ben de şans eseri buldum.
düzenli olarak giriyor oraya belli, takip ediyor yani
ve arada bir şeyler yazıyor.
bugün takip ettiği kişilere şöyle bir bakayım dedim.
bir de ne göreyim eski nişanlısıyla aynı ada sahip bir sürü kişiyi takip ediyor.
tesadüftür diye düşünemiyorum çünkü kızın ismi çok kullanılan bir şey değil
belli yani özellikle aranmış hepsi
heralde arama motoruna ismini yazıp rastgele eklemeye başlamış birilerini
kendimi çok kötü hissediyorum
bir insan neden eski nişanlısının ismindeki özellikle seçip ekler ki?
onu unutamamış mı dersiniz hala...
bir süre daha gizlice takip etmeye devam edeceğim.
gerizekalı bu erkekler ya!!!!

:5: :19: hepsinin dibine kibrit suyu :113: :47:

canım su son kırmızı cumlene bayıldım ama yaa .
sankı bır baskasının konusuna yorum yapar gıbı olmus .
yasadıgın olay aslın da cıddı bır olay ıken oldukca rahat bır tepkı vererek
baglamıssın cumleyı:1:
tatlım muhtemelen meraktan bakıyordur unutamadıgından sanmıyorum .
dusman oldugumuz kısıyı bıle merak ettıgımız olup bakmıslıgımız vardır facesıne .

Son düzenleme:
canım benim ne olursa olsun öfkeli hareket etme sakın..merakta olabilir..insan haber alamadığı kişiyi merak ediyor..bende bakarım arada facebooktan ne yapıyor ne ediyor diye..biraz öncede twitter den baktım aslında artık umrumda değil ama merak işte..ama takip etmiyorum bilmesin diye..tabiki bunun terside olabilir belkide unutamadı ama ben aklına en kötüsünü getirme diye söyledim..Allah yardımcın olsun..hakkında hayırlısıolsun canım...

zaten takip ettiklerinin içinde eski nişanlısı yok kızlar. gerçi bütün twitlerinde benimle ilgili şeyler yazmış. bi yandan kızıyorum bi yandan da yanlış anlamışımdır diye düşünüyorum. affettim yine de ama öfkem geçmedi. çünkü gerçekten tartıştığımız günlerde yazdıklarına baktığımda canının acıdığı belli oluyordu. yani sevmiyor beni diyemem. kafam karışık yine de... bir şans daha verdim :26:

zaten takip ettiklerinin içinde eski nişanlısı yok kızlar. gerçi bütün twitlerinde benimle ilgili şeyler yazmış. bi yandan kızıyorum bi yandan da yanlış anlamışımdır diye düşünüyorum. affettim yine de ama öfkem geçmedi. çünkü gerçekten tartıştığımız günlerde yazdıklarına baktığımda canının acıdığı belli oluyordu. yani sevmiyor beni diyemem. kafam karışık yine de... bir şans daha verdim :26:

takip ettiklerinde yoksa.umarım sadece meraktır.bende aynen düşmanımınkine bile bakıyorum.maksat canı sıkıntısını dağıtmak,vakit geçirmek.bir ara bende tivit açtım ama kimsenin haberi yok.:1:bi şeyde paylaşmadım.açtım.öyle bıraktım.belki iş güç unuttu gitti.size söyledi sanıyor.bende böyle dalgınlıklar olurda.10 yıl önce ayrıldığım sevgilime bakıyorum ama öylesine.genede bir konuşmak lazım bence.

Back
X