- 14 Temmuz 2023
- 4.896
- 6.384
- 88
- 23
- Konu Sahibi bursakesta
Her özlediginde. Her acaba afettsemmi diye dusundugunde onun seni aldatisini dusun. Seni sevmeyisini dusun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Camım ülkemin ilişkiler konusunda 2 tane kanayan yarası var zaten.1.anneci sünepeler 2.erkek bulamayan güzelim kadınlar.Önceki konularımı özetlersem,3 ay önce ailelerin kültür çatışması ve bilhassa annesinin nişan dönemi hiçbir şey yapmayıp üstüne beni sinir hastası yapacak derecede ortalığı karıştırması ve nişanlımın da çözüm bulmak yerine anneci davranıp annesi mutsuz olacağımızı düşündüğü için onu dinleyip nişanı atması yüzünden ayrıldık.Ama o 2 ayda çabaladık mantığım hayır dese de hala seni çok seviyorum,ayrılamayız gibi cümleleri demesiyle biraraya gelmeye çalıştık vs (yalanmış ben çabalıyormuşum sadece) derken o arada kızlarla konuştuğunu tesadüfen görmemle ilişkimizi kesin şekilde bitirdim.
Ama çok özlüyorum kızlar .Hiç ondan başkasıyla evlenebilirim gibi gelmiyor.Yaşadığımız her şeyin yalan olduğunu gördüm ama o kadar özlüyorum ki anılarımızı o eski onu.Çok saklamış çok iyi rol yapıp aşka inandırmış resmen.
Keşke pişman olup özür dilese diye bekliyorum çok saçma.Halbuki tekrar asla biraraya gelmek istemiyorum aldatmayı affedemem yine yapar çünkü ama başkasıyla evlenirse çok üzülürüm.Kafam çok karışık
Eee bulabildiklerine bekliyor demek ki.devir tersine dönmüş vallahi.günlerdir sevgili bulamıyorum konuları açıp duruyoruz.eee erkekler kendi işine bakınca kırk yılda bir bir atak yapan da hemen kızı ayarlıyor tabi.Çünkü karakter bozuk hemen ayrılır ayrılmaz erkeklerin çok kısa sürede başka kadın bulup çıkmaları görüşmeleri evlenmeleri ... zannediyorlarki dışarıdaki bütün kadınlar kendilerini bekliyor onlarda hiç sorun yok onlar mükemmel muhteşem bir ilişki yaşayacaklar . Sonra yaşadıkça anlıyorlar ama iş işten geçmiş herşeyi mahvetmiş oluyorlar .Ayrılığı bir hazmedeyim severek ayrıldıysam acısını çekeyim kabulleneyim öyle yoluma bakayım demıyorlar .
Onunla mutluydum ama arka yüzünü görememiştim olayların o yüzden mutluydum.İnşallah geçecek ,teşekkür ederimBakın uzun dönem birlikte olduğumuz insanlara bir alışkanlık oluyor. Bu çok normal. Tabi ki özlem de olabilir bunu inkar etmenin anlamı yok. Ama daha çok alışkanlıkla karıştırdığımızı söyleyebilirim...
Kendinize zaman verin. "Niye özlüyorum" diye kendinizle mücadele etmeyin (o zaman takıntı haline gelir). "Özlemem normal çünkü alışmıştım, geçecek" diye düşünün. Geçeceğini bilin.
Annenin de eşin de yerini ayrı tutan erkek mutludur.Nasıl beceremiyorşar idare etmeyi anlamıyorum.Tam benimsemedikleri içinCamım ülkemin ilişkiler konusunda 2 tane kanayan yarası var zaten.1.anneci sünepeler 2.erkek bulamayan güzelim kadınlar.
Erkekler ve kadınlar olarak o kadar farklıyız ki.Erkekleri anlamak daha zor benceEee bulabildiklerine bekliyor demek ki.devir tersine dönmüş vallahi.günlerdir sevgili bulamıyorum konuları açıp duruyoruz.eee erkekler kendi işine bakınca kırk yılda bir bir atak yapan da hemen kızı ayarlıyor tabi.
Affedebileceğimi sanmıyorum midem bulandı çünkü.Beni affedemeyecek kadar zor durumda bıraktığı için kırgınım.Midem bulandı çünküHer özlediginde. Her acaba afettsemmi diye dusundugunde onun seni aldatisini dusun. Seni sevmeyisini dusun.
Ondan önce evlilikten korkuyordum zaten şimdi çok daha zor.Lütfen dik durun duygusal değil mantıklı düşünün o zaman canınız yanmaz. Ayrıca kimseyle evlenmek zorunda değilsiniz
Doğru o kadar iyi saklandı ki.Aynı anda 10larca kızla konuşan adamdan hayır beklememek lazımne yaparsan yap eski o diye bi durum yok aslında gözümüzde biz yüceltiyoruz sevgimizle adam zaten sana geldiğinde düzgün biri muhtemelen değildi yada gizleniyordu seni avlayana kadar elinden geleni yaptı avı oldun sonra sıkıldı başka alemlere geçti, senin yapman gereken şey onun gelmesini beklemek olmamalı kendi hayatına odaklanmalısın
Şuan durumum bu umarım atlatırımBelli bir süre alışkanlıktan da özlüyor insan ama ayrılma sebeplerini sürekli kendinize hatırlatın. Duygularınız zamanla değişecektir.
Tek sevindiğim nokta evlenmemek oldu.Allah korudu gerçektenÖzşeyecek bir şey yok,erkenden öğrenmeniz iyi olmuş. Tam tersi böyleleri hariç herkesle evlenebilirsinizhiç o olmadan devam edemeyeceğinizi düşünmeyin
Evlilik konusu başka ondan artık herkes korkuyorOndan önce evlilikten korkuyordum zaten şimdi çok daha zor.