Eski nişanlıyla aynı yerde çalışma ...

umudumu_yitirdim

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2017
100
65
18
Merhabalar, önceki konumdan okuyanlar bilir. Eski nişanlıyla aynı yerde çalışıyoruz malesef. fakat kendisi evlenecek yakında ve eşinide çalıştığımız yere getirecekmiş aynı ortamda buluncaz yani. onunla aynı yerde olduğum için zaten nefret ediyorum ortamdan bir de üstüne bu gerçekleşince vazgeçmek zorunda kalacağım işimden.. bi akıl verin dardayım. varmı aynı durumda bulunanlar nasıl yaptınız

Zor bi durum onların çıkmaya niyeti yok sa gergin görüp sinir olacağına başka iş bak derim olcak bişey değil aynı yerde olmak

Merhabalar, önceki konumdan okuyanlar bilir. Eski nişanlıyla aynı yerde çalışıyoruz malesef. fakat kendisi evlenecek yakında ve eşinide çalıştığımız yere getirecekmiş aynı ortamda buluncaz yani. onunla aynı yerde olduğum için zaten nefret ediyorum ortamdan bir de üstüne bu gerçekleşince vazgeçmek zorunda kalacağım işimden.. bi akıl verin dardayım. varmı aynı durumda bulunanlar nasıl yaptınız
Niye yaw, bulunmaz bir nimet miydi ki görünce üzülesin, ya da eşini kıskanasın?

Aksine, niye ayrıldığını hatırlayıp bir ohh çek. Hiç umursama...

Bilmiyorum çok mu duygusuzum ama işimi seviyorsam bir ex için işimden olmam. O rahatsız oluyor mu eşini aynı kuruma getirmeye?

Bende küçük bir yerde yaşiyorum benim eski sevgilimde evlendi eşini aldi geldi şimdi el ele poz veriyor allahin cezasi önce çok zorlandım ben hala sevdiğim için ama aliştim artik nötr olmaya başladim gibi şuan sevgiden ziyade düştüğüm duruma üzülüyorum onun nefreti var sizde ona karsi herşeyiniz bitmiş bile olsa ben olsam ayrılırım başka yere onlar için değil sadece kendiniz için

benım daha önce calıstıgım yerde eski sevgilim vardı.. Evleneceğini öğrenince bende ısımden ayrılmıstım.. Cokta iyi gelmişti.. Huzursız olacagın bır ortamda calısmaktansa..

Çık boşver. Eşide gelirse nispet yapar gibi senin yanında canımlı cicimli konuşup dururlar. Kıskanmasan bile onların kendini bi halt sanmasını sinirini bozar.

neden sen gıdıyorsun ? rahatsızlık hıssedecek bırı varsa o da onun esı olsun bırak.. yenı bır ıse alısma surecı vs senı cok sarsacak. bence kalmalısın.. eskı nısanlısının yanına esını getırecek kadar gevsek bır adam ıcın ısını bırakmaya deger mı hemde by devırde. her yer ıssız dolu . iyi dusunun.

Gerçek bir yorum istersen , akıl sağlığım için ufaktan iş bakardım. Çünkü dünyadaki hiç bir şey benim akıl sağlığımdan daha önemli değil. Samimi olalım allah aşkına kim çalışabilir öyle bir ortamda. Çalışsanda mutlaka abuk sabuk durumlar olur. Hiç bulaşma konu sahibi . Sen çık ordan ve Allah’a havale et

Duygun olsa çık derim de madem istemiyorsun o zaman hic takma bence. İş bulmak kolay degil ki , yeni işe alışmak. Ben bi iliski bitince eger istemeyen tarafsam terk ettigim kişinin mutluluguna sevinebiliyorum ama terk edildiysem onlarla aynı ortamda olmak istemezdim.

Is bulacaginizdan eminseniz ve guvenceniz varsa ayrilin ama isten ayrildiktan sonra mesgul olacak isiniz olmazsa daha kotu olabilirsiniz.

Ben cıkmazdım.Neden kendimi giden durumuna düşüreyim...Ne çekingem var ki?Sevmiosam inatlarına kalırdım.Onlar gitsinler derdim.Ha onu seviosan ayrı.Sevmiosan ve işini seviosan asla bırakma.Kendileri zamanla rezil edeceklerdir kendilerini

Ben cıkmazdım.Neden kendimi giden durumuna düşüreyim...Ne çekingem var ki?Sevmiosam inatlarına kalırdım.Onlar gitsinler derdim.Ha onu seviosan ayrı.Sevmiosan ve işini seviosan asla bırakma.Kendileri zamanla rezil edeceklerdir kendilerini
maddi manevi okadar cok kayıba uğrattılar ki. benim eşyalarımla bir sene içinde yuva kuruyor hemen yangından mal kaçırır gibi nefretten başka duygu beslemiyorum inan. ama ortam öyle çakal sinsi her fırsatta laf çarpmak için kıakandırmak için uğraşan seviyesizlerle dolu ki sırf bu karaktersizlerle aynı ortamda bulunmak istemeyişimden kendilerini bişey zannetmelerinden. aslında bilmedikleri bilse ailede birbirlerini yiyecekleri ne çok şey var zavallılar.. ama en büyük kapıya Allaha havale ediyorum beklemekten başka çarem yok şimdilik

Bence iş eski bir nişanlının size hissettireceği olumsuz duygulardan daha önemli bence.kolay da iş bulunmuyor.nie riske atasınız hayatınızı 2 gün zorlanırsınız evlenecegi insan tedirgin olsun

dediğim gibi. ince düşünceli olmadıkları için herşeyi belaltından vurdukları için karakterden yoksun insanlar böyle düşünmez rahatsız olmazlar hava hoş böylelerine. herşeye hazır konan edepsiz sürüsü

Back
X