- Konu Sahibi desperategirl
-
Mantığın ve yüreğin ne diyor?
mantığım böyle bir iğrençliği nasıl kabul edersin,onun tenine başkası değdi diyor kalbimde çok ama çok seviyor.onsuz biran bile yapamıyorum 6ayı nasıl geçirdim bilmiyorum....
Ayrıl diyemem.. Kendimi senin yerine koymayı deniyorum çünkü biz de nişanlımla 7 ay ayrı kaldık ve tekrar beraberiz.
Onun için tahmin edebiliyorum. Onsuz ölüm gibi geçmişti o süre.
O süre içerisinde başkasıyla birlikte olsaydı tam da senin gibi düşünürdüm.
Bu benim ve bizim için beraber olduğumuz süre boyunca, ömrümün sonuna dek sorun olurdu. Ya kendimi ya onu yer bitirirdim her fırsatta.
Ama ona güveniyorsan, tamamen gözlerini yumup yüreğini dinle. En azından bir süre görüş. Aklında sürekli bu mu olacak yoksa yavaşça üzerini kapatabilecek misin? Veya tekrar böyle bişey yapma ihtimali olabilir mi? Bunları tart.. Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin, sen de böyle dua et..
evet benm içinde şuan ölüm gibi geçiyor....
şuanda yaptıkları yüzünden içim içimi yiyor zaten hazmedemiyorm,midem almıyor.güvenmeye gelince ayrıldıktan sonra birçok şey yaparak güvenimi kırdı zaten.ona çok güveniyor olsam dahi onunlayken yine kadınlara gidiyor mu acaba düşüncesi olucak sanırım.bilemiyorum ki.öyle zor ki bu kararı vermek.kalbim hep onunla,kaç ay oldu aklımdan çıkmıyor....teşekkür derim amin inş.hayırlısı olur
zor karar ancak sen güvenini kırdığını söylüyorsan ve acabaların olacaksa, yürümesi çok sıkıntılı olacaktır.
Allah yardımcın olsun
teşekkür ederim.allah sana da bol mutluluklar nasip etsin
Ya dogru ailelerle tekrar nasıl anlaşma sağlayacaksınız canım ?...
Bunu düşündünüz mü,konustunuz mu ?...
hayat kadınınından hiv, hepatit b-c, hpv ve daha bir çok bilimum cinsel yolla bulaşan hastalık geçip geçmediği ne malum?
unutmak içinmiş peh peh bahane.
hayır gidip normal bi insanla yatsa yine neyse, para karşılığı yaa iğrenç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?