Eski nişanlıyla tekrar barışmak....

desperategirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
78
10
98
İstanbul
Eski nişanlım ayrıldıktan sonra biriyle çıktı sırf beni unutmk için ve en son bir hayat kadınıyla olduğunu da öğrendim kötü oldum ama şimdi benmle tekrar barışıp evlenmek istiyor.6ay ayrı kaldık,aileler uyuşmuyordu çok baskı gördük ayrıldık.sizce barışsam iyi mi ederim? (6yıl birlikteliğimz vardı)

mantığım böyle bir iğrençliği nasıl kabul edersin,onun tenine başkası değdi diyor kalbimde çok ama çok seviyor.onsuz biran bile yapamıyorum 6ayı nasıl geçirdim bilmiyorum....

Ayrıl diyemem.. Kendimi senin yerine koymayı deniyorum çünkü biz de nişanlımla 7 ay ayrı kaldık ve tekrar beraberiz.
Onun için tahmin edebiliyorum. Onsuz ölüm gibi geçmişti o süre.
O süre içerisinde başkasıyla birlikte olsaydı tam da senin gibi düşünürdüm.
Bu benim ve bizim için beraber olduğumuz süre boyunca, ömrümün sonuna dek sorun olurdu. Ya kendimi ya onu yer bitirirdim her fırsatta.
Ama ona güveniyorsan, tamamen gözlerini yumup yüreğini dinle. En azından bir süre görüş. Aklında sürekli bu mu olacak yoksa yavaşça üzerini kapatabilecek misin? Veya tekrar böyle bişey yapma ihtimali olabilir mi? Bunları tart.. Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin, sen de böyle dua et..

Ayrıl diyemem.. Kendimi senin yerine koymayı deniyorum çünkü biz de nişanlımla 7 ay ayrı kaldık ve tekrar beraberiz.
Onun için tahmin edebiliyorum. Onsuz ölüm gibi geçmişti o süre.
O süre içerisinde başkasıyla birlikte olsaydı tam da senin gibi düşünürdüm.
Bu benim ve bizim için beraber olduğumuz süre boyunca, ömrümün sonuna dek sorun olurdu. Ya kendimi ya onu yer bitirirdim her fırsatta.
Ama ona güveniyorsan, tamamen gözlerini yumup yüreğini dinle. En azından bir süre görüş. Aklında sürekli bu mu olacak yoksa yavaşça üzerini kapatabilecek misin? Veya tekrar böyle bişey yapma ihtimali olabilir mi? Bunları tart.. Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin, sen de böyle dua et..

evet benm içinde şuan ölüm gibi geçiyor....
şuanda yaptıkları yüzünden içim içimi yiyor zaten hazmedemiyorm,midem almıyor.güvenmeye gelince ayrıldıktan sonra birçok şey yaparak güvenimi kırdı zaten.ona çok güveniyor olsam dahi onunlayken yine kadınlara gidiyor mu acaba düşüncesi olucak sanırım.bilemiyorum ki.öyle zor ki bu kararı vermek.kalbim hep onunla,kaç ay oldu aklımdan çıkmıyor....teşekkür derim amin inş.hayırlısı olur

evet benm içinde şuan ölüm gibi geçiyor....
şuanda yaptıkları yüzünden içim içimi yiyor zaten hazmedemiyorm,midem almıyor.güvenmeye gelince ayrıldıktan sonra birçok şey yaparak güvenimi kırdı zaten.ona çok güveniyor olsam dahi onunlayken yine kadınlara gidiyor mu acaba düşüncesi olucak sanırım.bilemiyorum ki.öyle zor ki bu kararı vermek.kalbim hep onunla,kaç ay oldu aklımdan çıkmıyor....teşekkür derim amin inş.hayırlısı olur

zor karar ancak sen güvenini kırdığını söylüyorsan ve acabaların olacaksa, yürümesi çok sıkıntılı olacaktır.
:( Allah yardımcın olsun

hayat kadınınından hiv, hepatit b-c, hpv ve daha bir çok bilimum cinsel yolla bulaşan hastalık geçip geçmediği ne malum?
unutmak içinmiş peh peh bahane.
hayır gidip normal bi insanla yatsa yine neyse, para karşılığı yaa iğrenç

Son düzenleme:
aileler yüzünden ayrıldıysanız!!! tekrar aileler yüzünden ayrılacaksınız demektir....
kendini kandırma.... o çocuk ne istediğini ne yaptığını bilmiyor bence........... 6 aydır ayrısınız biriyle hemen çıkmış bitmiş yok ona gitmiş yok buna bence bu çocuktan uzak dur..........

Ya dogru ailelerle tekrar nasıl anlaşma sağlayacaksınız canım ?...
Bunu düşündünüz mü,konustunuz mu ?...

hayat kadınınından hiv, hepatit b-c, hpv ve daha bir çok bilimum cinsel yolla bulaşan hastalık geçip geçmediği ne malum?
unutmak içinmiş peh peh bahane.
hayır gidip normal bi insanla yatsa yine neyse, para karşılığı yaa iğrenç

evet haklısın bana da çok iğrenç geliyo ve midem almıyo aslında ama seviyorum da acaba diyorum zamanla unuturmuyum,bilmyrm ki :(

Para karşılığı hayat kadınlar ile birlikte olan insancıklarda birçok virüs bulaşıyor canım HPV.Ve sonrada ilerleyen dönemlerde sanada bulaşabiliyor.Kondom bile bu virüsü almasına engel değildir.

Back
X