• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski O'nu istiyorum... ya siz??

askerden sonramı degişti. offf ya en istiyo bu erkekler bizden :14: neden böyle yapıyolar. onlara bukadar deger verirken nedenn. çok yoruldum yaaa:14:. sende benm gibi bayaa dolusun anlaşılan
yok kuzm askerden ilk geldiği zamanlar gene azda olsa iyiydii çalışmaya başladıktan sonra iyice uzaklaştı benden aklıma geliyo acaba diyorum başka birisinden falan mı etkilendi kafası mı karıştı bunları düşünmek istemesemde acaba diyorummm :43::43::14:

Sanırım askere gidecekti nişanlın ..
Kişisine göre değişiyor kabul ama gerçekten çok zor psikoloji o askerlik.
Şİmdi ise daha gitmeden, etrafından duyduklarını yaşayıp duruyor içinde.
Bilinmeyen her zaman en zor olanıdır, hele aklında büyütüyorsa.
O yüzden bence üstüne gitme ve onu da anlamaya çalış.
Aslında evet o da seni anlayabilmeli, sonuçta beklemek de kolay şey değil ama bazı şeylerin o kadar içindeyken dışarısını görmek de çok kolay değil ..

canım yazdıklarını okudum ne zamandır böyle bilmediğim için bişiy diyemem ama biz nişanlımla 6 senedir birlikteyiz 10 aydır da nişanlıyız.şu anda askerde askere gitmesine bi kaç gün kala beni biraz ihmal etti bende sinirlendim nişanı atıcağmı söyledim.Benle o kadar çok ilgileniyodu ki 6 yıldan beri ben sanki bebekmişim gibi peşimden ayrılmıyodu gözü hep üstümde oluyodu üstüme titriyodu.Bende öyle yapınca hayatında doğru düzgün arkadaşı kalmadı bana senden başka kimseye ihtiyacım yok benim dedi..Bu şekilde gözünü korkutabilirsin mesela o zaman hatasını anlar:34:

canım yazdıklarını okudum ne zamandır böyle bilmediğim için bişiy diyemem ama biz nişanlımla 6 senedir birlikteyiz 10 aydır da nişanlıyız.şu anda askerde askere gitmesine bi kaç gün kala beni biraz ihmal etti bende sinirlendim nişanı atıcağmı söyledim.Benle o kadar çok ilgileniyodu ki 6 yıldan beri ben sanki bebekmişim gibi peşimden ayrılmıyodu gözü hep üstümde oluyodu üstüme titriyodu.Bende öyle yapınca hayatında doğru düzgün arkadaşı kalmadı bana senden başka kimseye ihtiyacım yok benim dedi..Bu şekilde gözünü korkutabilirsin mesela o zaman hatasını anlar:34:

denemem mi denedim 2 gün iyi sonra gene soguk. artık sanki zorlaa yapıyomuş gibi geliyo bana.

evlilikden mi korkuyo bilmiyorm ki geçen bana diyoki ' asıl sorun askerden gelince başlıck napcksam ' diyo yani evlencez yaa bi sürü sıkıntı yaa. canım bende çekcem onları bi senmi zoruma gidiyo böyle yapması onun biçok seyine katlandım ben dönüp böyle dememeli. bu sıralar haddini iyice aştı artık bende ona uzagım kimse demesin askeere gitcek yapma yakın ol die canıma tak etti artık.:50: yoruldum o benim peşimde koşsun.

yok kuzm askerden ilk geldiği zamanlar gene azda olsa iyiydii çalışmaya başladıktan sonra iyice uzaklaştı benden aklıma geliyo acaba diyorum başka birisinden falan mı etkilendi kafası mı karıştı bunları düşünmek istemesemde acaba diyorummm :43::43::14:

gelmez mi insanın aklına tabi gelir. benm de aklımı kaç gündür kemiriyo bu soru ama artık boşladım bana diyo ' kaybeden sen olursun ' die ama kaybeden 'o' olur.

Zamanla değişirler hepsi böyle bunların.Erkek arkadaşım da öyleydi gözümün içine bakan adam yok olmuştu ne yapsam düzelmedi.Böyle çekeceksin başka çaresi yok tatlım:50:

istemekle kalırsın canım sadece... kimse gözünün yaşına bakmaz.. ilgi dilenirsin azıcık ilgi.. ama sana çok görürler... ne kat ne yatta gözün olmaz.. ama ilgi görmedin mi yavas yavas çürütürler seni... ben böyleyım kabul ediyosan der cekılırler... bır ugruna yaptıgın fedakarlıklar gelır aklına bırde karsındakı adam... hersey bunun ıcınmıydı.. her soz bu lafımı getırcekdı dıye dusunursun.. gece yastıgına yattıgında aglarsın ama nıye agladıgını bılmezsın.. ıcınde bır bosluk.. İLGİSİZLİK... ilgisizlik acıtır canını... yakar ıcten ıcten.. ama dısarıdan bakan ne derdın varda yuzun asık derler... bılmezler ıcındekı seni... anlatamazsında kımseye anlamazlar.. şükret derler...ılk baslarda ılgısızlık cok koymaz.. öncelerı gelır aklına guzel anıların gelır gecıstırırsın derdını.. ama sonraları... yavas yavas ıcını oyar... bende ona oyle davrancam artık dersın kac defa ama yapamazsın.. cunku sana gore sevgı bellı edılmezse anlamı olmaz.. ıcın gıder onu gorunce.. dusunduklerını unutursun ama ıcındekı yara kapanmaz...

yemin ederim ağladım.. peki sizin bu durumunuz nasıl düzeldi canım nasıl geçti bu soğukluk?

İlk baslarda ıkımız ister ıstemez farklıydık . Yanı rahattık ama çekıncelerımz mutlka oluyodu. Fakat suan kı halımızden cok memnunum ve eskısı gıbı olmasını ıstemem :D

Ben de sevgilimin eski halini istiyorum...
Bizim ilişkimiz çok farklı başladı. 24 Kasım'da tanıştık, daha doğrusu aynı lisedeydik ama o güne kadar hiç konuşmuşluğumuz yoktu. Tanıştıktan sonra yaklaşık 3 ay boyunca peşimden koştu. Çok iyi anlaşıyorduk, sabahlara kadar mesajlaşıyorduk. O hep sevgili olmak isterdi bense hayır derdim ama sürekli bir flört vardı aramızda. Sevgili olunca bir şeylerin değişeceğini düşünürdüm, flört aşaması daha güzel gelirdi bana. Bu süreçte benim için yapmadığı şey kalmadı. Her gün beni görmek isterdi ben ne zaman arkadaşlarımla dışarı çıksam arabasıyla beni alıp eve bırakmaya gelirdi. Deli gibi para harcardı benim için. Tüm zamanını bana ayırırdı. Ben sıkıntılı günler geçirirken de hep yanımda oldu. Derdime ortak oldu, kötü günlerimi onun sayesinde atlatabildim. Ona "Hayatımda başka biri var, git" dediğimde bile gitmedi. Senin için her türlü savaşa varım dedi. Hem de o başka biri dediğim kişi 5 yıldır aralıklarla çıkıp ayrıldığım, paranoyaklık derecesinde sevdiğim biriydi(yine kısa sürede ayrıldık zaten). Buna rağmen beni sevmeye devam etti ve sevgisi günden güne arttı. Sana çok aşığım, sana tapıyorum derdi. Sonra 10 Şubat günü hayatımın en mutlu gününü yaşattı bana. Ona evet dedim ve aramızda çok güzel bir ilişki başladı. Çok güzel günlerimiz oldu inanılmaz mutluyduk. Ben de ona aşık oldum, çok çok sevdim onu. Kısa zaman sonra benim de ona olan aşkımı gördükçe ilgisi azalmaya başladı. Seviyor biliyorum ama benim sevgime güvendiği için artık çok ilgisiz davranıyor. Nasıl olsa artık cebindeyim asla ondan ayrılmam diye düşünüyor herhalde. Aslında ben hata yaptım onu çok sevdiğimi asla ayrılmayacağımı ona hissettirerek. Eski halinden eser kalmadı şimdi. Ne zor zamanımda yanımda oluyor, ne de adam gibi ilgileniyor. Bana kendimi çok değersiz hissettiriyor. Nasıl üzüldüğümü size anlatamam. Çok mutsuzum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kaçan kovalanır taktiğini deneyeyim dedim ama o da nasıl yapılır bilmiyorum çünkü artık onu sonsuz sevdiğimi biliyor, ipin ucu kaçtı bir kere. Aslinda daha çok şey var anlatmak istediğim, bu sadece özeti. Sizin önerebileceğiniz bir şeyler varsa yardımlarınızı bekliyorum kızlar :(

Back
X