eski plotonik aşk bugünün aşığı oldu

harikamo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2018
3.651
5.332
158
selam
hiç buraya böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi..
ama aklıma takıldı ..
buradaki herkes bana göre seçilmiş insanlar fikirler destekler çok güzel

o yüzden ben de destek ya da fikir neyse rica ediyorum konum hakkımda

öncelikle şunu belirteyim dert değil benim ki sadece fikir alışverişi

orta okulda platonik olarak çok sevdiğim peşinden koştuğum bir çocuk vardı
aramızda hiç bir şey olmadı uazaktan uzağa ben aşıktım
o beni görmüyordu bile
ben bunu seneler sonra buldum
konuşmaya başladık
2-3 gün kadar sadece telefonla
hemen görüşmek istedi yüzyüze ama ben istemedim programlarım var çünkü
bekleyemdim dedi çat birliktelik teklif etti normal flörtleşme sevgili gibi yani
ikimiz de ayrıyız sorumlulujklarımız var bunu biz belirleyeceğiz dedi
ben kabul etmedim o zamandaki hisler de yok çocuklukta olan bir şeydi
ayrıca hakkaten bir birliktelik bir ilişki istemiyorum
nedense bozuldu
her gün aradı... en son yine armadan önce aramak istediğini söyledi müsait olmadığımı söyledim
tmm iyi geceler dedi ve daha yok ortada

sizce bu bir taktik mi aşık etme gibi anlamadım
ama içim diyor ki bak iyi ki karşılık vermemişsin
bir yanımda o da benim insancıllığımdan yani bu kadar mıydı isteği oldu oldu olmadı olmadı öyleymiş diyorum

Nasıl bir yokluktaysa Allah ne verdiyse saldırmış 2-3 gün konuştuğu insana da pat diye sevgili olalım demez insan ya. Bu kadar kadına yanmış gibi dolaşan erkekler bana itici geliyor.

Orta okulda hissettiğiniz şey de aşk değil. Çocukça bir hayranlık.

Aslında kararınız net ilişki istemiyorsunuz. Geçmişteki arkadaşınızı arayıp bulmanız bu noktayı tam ne niyetle yaptığınızı anlamadım. Bunu netlestirirseniz çözümü de kolay olur

Her ne kadar ilişki istememe konusunda net olduğunuzun söylüyor olsanız da gerçek ne istediğinizi tam bilmiyorsunuz. Adamın yaptığı ise bana taktik gibi gelmedi biraz biraz acele etmiş buda sizi korkutmuş gibi.

Siz de mantıklı davranmalısınız ki. İstemiyorsanız neden arayıp buldunuz yıllar sonra. Hadi buldunuz eklediniz neden konuştunuz kısaca hal hatır sorup kapatsaydiniz mevzuyu

teşekkür ederim,
ay bana da :/
evet ben de öyle düşünüyorum şimdiki halimle bakınca.. çocukçaydı çok masumdu :)
aynısını kendisine bende söyledim ama bana dedi ki ben senin karakterini biliyorum sen o zaman da çok düzgün karakterdeydin güzellik söylemeye gerek yok zaten güzelsin dedi ama bugün tanımıyorum seni öyle olsa tabi ki daha görmeden görüşmeden söylemek olmaz dedi..

şimdi bana müthiş karakter atıyor yazmıyor aramıyor storylerime bile bakmıyor ve o böyle yaptıkça iyi ki diyorum iyi ki hayır demişim

Siz neden onu arayip bulma ihtiyaci hissettiniz?

Aslında kararınız net ilişki istemiyorsunuz. Geçmişteki arkadaşınızı arayıp bulmanız bu noktayı tam ne niyetle yaptığınızı anlamadım. Bunu netlestirirseniz çözümü de kolay olur
teşekkür ederim,
sadece onu bulmadım ki bu arayışta kaç arkadaşıma kavuştum bunu kendisiyle de paylaştım zaten
o da öyle anlamış..
ay onu bile dedi bana "beni bulup istek atınca hani düşündüm "dedi
ya öyle olsa ben de uçardım ona ama yok yani en ufak kımıldamadı kalbim mesele kişinin kendisi de değil inanın gönlüm çok kapalı ilişkiye sevgililiğe bunu da dedim ben hayatımda özel bir ilişiki ya duygulu bir ilişki istemiyorum
dostluk arkadaşlık sohbet en güzeli..

Siz neden onu arayip bulma ihtiyaci hissettiniz?
teşekkür ederim,
sadece onu aramadım onunla bir çok arkadaşımı buldum yani sadece o değil
ihtiyaca gelirsek galiba biraz geçmiş bağımlısıyım her konuda aile dostluk gençlik çocukluk vs.. hepsi
o da bunlardan biri...
yani aman buldum hop sevgili olayım assslaaa ufacık bile geçmedi aklımdan
merak sadece.. acaba ne yapıyor evlendi mi çocuğu var mı ne yapıyor vs.. tıpkı ortaokuldaki gibi masumane bir istek
bugünkü le aradaki tek fark duygumun olmayışı
o zaman nasıll içim gidiyordu kendisine

Eski arkadaslarinizi arayip bulmaniz normal tabi, ben sadece onu buldunuz sanmistim konuda. Oyle olunca da siz de belki sevgili olmayi istiyorsunuz ama farkinda degilsiniz diyecektim, ki oyle degilmis.

Bu sekilde love bombing bence de cok yorucu, konu acma sebebinizi hala tam olarak anlayamamakla birlikte uzak durun diyorum ben de

Yani esas senin amacın ne? İstemem yan cebime koy yapmışsın, sonra kıymetli olmuş

Defalarca hayır demissiniz daha ne bekliyorsunuz
Hayır hayır demektir
Taktik falan yok yani
Siz taktik olsun diye mi hayır dediniz
bir beklentim de gerçekten yok..
sadece arkadaşça görüşülebilirdik değil mi ?
duygusu olan bendim o değildi ki..
normalde onu bulmuş biri olarak bunu en çok ben istmeliydim..
ki zaten hep öyledik arkadaştık yani.. biz hiç onunla sevgili olmadık.. onda zaten bir şey yoktu..benim duygularımdan bile haberi yoktu
yok hiç bilmem inanın taktik

Yani esas senin amacın ne? İstemem yan cebime koy yapmışsın, sonra kıymetli olmuş
değil, istmediğim net.. yan cebe de almam direk yanıma alırdım istesem ama istek onun istediği gibi bir istek olmadı sadece..
o hep kıymetliydi gerçketen
ben sadece bir hayıra bu tavrı almasına takıldım
olmak zorunda mıydık değildik ama kaç yıl geçmiş arkadaşça görüşülebilinirdi diye düşündüm ve buna üzüldüm

Arkadaş olmak istemiyor demek ki

Her ne kadar ilişki istememe konusunda net olduğunuzun söylüyor olsanız da gerçek ne istediğinizi tam bilmiyorsunuz. Adamın yaptığı ise bana taktik gibi gelmedi biraz biraz acele etmiş buda sizi korkutmuş gibi.
gerçekte inanın tek istediğim bu ilişiki istmeme bundan çok eminim.. öyle olmasa kaç bin yıl öncesini bulmaz var olanlarla devam ederdim gerçketen ilişiki istemiyorum..
benim öğrenmek istediğim de bu anlayamadığım yani taktik değilse gerçekten çok daha iyi hissedeceğim kendimi
bakın korku da olabilir evet belki bilinç altında haklısınız valla sil baştan bir şeyleri yaşamak da korkutmuş olabilir bilemedim şimdi :/

Arkadaş olmak istemiyor demek ki
ya değil mi ?
varsan sevgilim olarak var yoksa ben arkdaşlık istemiyorum evet bu da olabilir
ama keşke söyleseydi..

şimdi biz, bana açılmadan önce 15 gün sonrasına görüşme için program yapmıştık tarih belli yani taa ilk konuşmada
çok ısrar etti ama ben hiç müsait olmadığım için görüşemedik
amam tarihi belirledik
O aslında buluşmada söyleyeceğini ama buluşma süresinin uzun olmasından dolayı beklemek istemediğini söylwyip işte bir ilişiki içinde olmamızı teklif etti

şimdi ben ne yapayım onda da kala kalıyorum
napıyoruz görüşüyor muyuz diye hşç bşr şey olmamış gibi arayım mı
yoksa ararsa gideyim armazsa sessizde mi kalayım

çok teşekkürler..
nasıl davranış içinde olacağımı bilemediğim için sizlere danışmak istedim
aşağıda da yazdım buluşma tarihimiz geldi çattı ama beni böyle kesip atınca
ben ee ne yapıyoruz saat kaçte nerede buluşuyoruz desem mi yoksa sessiz mi kalsam
yani O nun mu araması gerekiyor ya da bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…