eski saçlarımı istiyorum :(

gulay92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2011
63
0
36
Rize
ya kızlar benim saçlarım önceden çok güzeldi. kıvır kıvırdı ama artık eskisi gibi değil düzleştirici boya mahfetti. bana önerebilceğiniz bi maske varmı? eski formuna gelmesini istiyorum

Argan yagi yanmis saclara bile cok iyi geliyor eger düzenli kullanirsan benim saclarimi yakti kuaför düzenli olarak kullaniyorum bir aydir cok sükür faydasini gördüm... Bütün sacina iyice yedir ellerinle bir saat falan bekletip yika saclarini... Badem yagida ayni sekilde cok faydali

argan yağının uzamaya da etkisi var mı acaba?

Yine düzenli olarak 2-3 günde bir sac diplerine iyice masaj yaparak kullanilirsa faydasi var.. Argan yaginin mucizeleri saymakla bitmez cilt sorunlari (kuruluk, sivilce vs) sac icin herseye cok fazla faydasi var argan yagi dünyada hazine gibi bilinir

[h=1]Badem Yağının Saça Faydası[/h][h=2]Şampuanlar, güneş, havuz, deniz gibi birçok etkenden dolayı saçlar oldukça yıpranıyor. Kıyafet, makyaj ne kadar kusursuz olursa olsun saç bakımsız olduğunda hepsine gölge düşürür. Bundan dolayı saç bakımına önem göstermeliyiz.[/h]
Yıpranmış saç görüntüsüne sahip olmayı hiç birimiz istemeyiz. Televizyonlardan, dergi ve internet sitelerinden badem yağının saça faydasını okuyoruz, izliyoruz ve öğreniyoruz.
Saçlarınızın daha gür, sağlıklı ve parlak görünmesinin yolu badem yağının kullanımından geçiyor. Böyle bir görüntü elde etmek istiyorsak oda sıcaklığındaki badem yağını parmak uçlarımıza sürdükten sonra saç diplerine küçük hareketlerle, masaj yaparak uygulayabiliriz. Badem yağını saç diplerine yedirdikten sonra bone takarak ortalama bir bir buçuk saat bekletmeliyiz. Daha sonra sıcak su yardımıyla badem yağını temizleyebiliriz.

Badem yağının saça faydaları; Saçların E vitamini gereksinimini karşılar. Saçları güçlendirir. Saçlarda kırık oluşumunu engeller. Saçları besler. Saç bakımında koruyucu ve nemlendirici olarak kullanılır. Saçlarınızın gürleşmesini, daha hızlı uzamasını ve parlak görünmesini sağlar.
Badem yağı uygularken dikkat etmemiz gereken bir unsur var. Yağı saçımıza sürdükten sonra hemen duşa girmemeliyiz. Suyun etkisiyle vücuda yayılan badem yağını temizlemek zor olacağı için önce saçımızı yıkayıp daha sonra duş almamız gerekir.

Bu uygulamayı belirli aralıklarla yaparsak daha sağlıklı bir görüntü elde ederiz. Tek uygulamada etkisini görmek mümkün değildir. Bundan dolayı etkisini görmek için acele etmemek gerekir.

Alıntı

saçları mısır püskülü ve çalı süpürgesi bir hale gelmiş olan ben, kurtardım saçlarımı. çok kötü haldeydi, kazık gibi duruyordu, cansızdı, mattı, gerçekten çalı gibiydi, anlatamam rezilliğini. kullandıklarımı yazayım size.

22 liraya john frieda maske aldım, tam ismini hatırlamıyorum, grimsi kavanoz, eflatun gibi kapağı vardı. her banyo öncesi ve sonrası onu kullandım (saçımı yıkamadan önce sürdüm, sardım saçlarımı beklettim, şampuanlama sonrası krem gibi sürdüm duruladım) çok etkisini gördüm.

mecit efendi saç bakım yağı aldım (bunu son 2 hafta kullandım çok etkisi olmuş mudur bilmiyorum) haftada 1 bu yağı kullandım.

dabur amla diye bir yağ var, ben sarısını kullanıyorum yasemin yağlı. saçı nemli tutuyor. saça ıslakken sürünce ıslak jöle sürmüş gibi görünüyor saç ama yumuşak, nemi resmen saça hapsediyor. kuruyken sürülünce yağ sürüldüğü belli oluyor. her banyo/saç yıkama sonrası hala saçıma sürüyorum. kırılma ihtimalini sıfırlıyor, dediğim gibi nemli kalıyor. kokusunu kimi seviyor kimi sevmiyor, saçımı düzelttiği için takılmıyorum kokuya. sarısı boyalı, işlem görmüş saçlar için.

ayda 1 badem yağı, ceviz yağı, susam yağı karıştırıyorum, sürüyorum.

yağları sürerken, avucuma döktüğüm yağı ısıtıyorum elimle, elimi ovuşturarak, ondan sonra sürüyorum.

hangi yağı sürerseniz sürün, saçınızı sarın. üşenmezseniz, uzaktan sarılmış saçınıza fön tutun ki yağlar etkileşime geçsin.

Forumda yıpranmış saçlar için bi topik var. Oraya yazsan daha uygun olurdu. Hem yazmana da gerek yok orda birsürü tarif var, dilediğini yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…