Eski şafak kankalarının bitmeyen dostlukların topiği

Hejarımın bebesine 41 kere maşallahhh :nazar::nazar::nazar::38:

Kızlardan evlenenler de var, gebeler de var,bebesi olanlar da var..:nazar::16:
Nerde bu kızlar ya :26:

didoşum benim bence o adinin yaptıklarını evlenmeden önce görmen daha iyi olmuş
çok şükür daha iyisin gel yazışalım arada özletme hatta bi ara kararlaştıralım hep birlikte doluşalım topiğe ben çok özlüyorum,
muhabbetlerimizi...
bebeğim 1 yaşında teyzoşlarrrrrrrr:nazar:

cnm bnm allah bağışlasınn :16::16:

Kızlar hafta icinde bir aksam burda bulusalim saat ve gun bekliyorum sizden :16:

selam kızlar:16: ben de çok özlemişim burayı gerçekten kimler geldi geçti:43: ben de 15 ay bekledim burda hey gidi.. çok şükür bitti geldi ve 7 aylık evliyiz:16: didem üzüldüm gerçekten ama hayırlısı budur belki de canım :50::16:

ay bebişi olanlar bile var ya ne güzel:49: meg ablacım:40: işin hayırlı olsun süpersin:16: çok özledim herkesi kendinize iyi bakın:5:

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: Meg
selam kızlar:16: ben de çok özlemişim burayı gerçekten kimler geldi geçti:43: ben de 15 ay bekledim burda hey gidi.. çok şükür bitti geldi ve 7 aylık evliyiz:16: didem üzüldüm gerçekten ama hayırlısı budur belki de canım :16:
ay bebişi olanlar bile var ya ne güzel:49: meg ablacım:40: işin hayırlı olsun süpersin:16: çok özledim herkesi kendinize iyi bakın:5:

canımmm:16::16::16::16:
hayırlı olsun evliliğin
benim bebişim 1 yaşına girdi bile teyzesi albümümde resim var bakmak isteyenler için:16:

selam kızlar:16: ben de çok özlemişim burayı gerçekten kimler geldi geçti:43: ben de 15 ay bekledim burda hey gidi.. çok şükür bitti geldi ve 7 aylık evliyiz:16: didem üzüldüm gerçekten ama hayırlısı budur belki de canım :50::16:

siyahincim senin adına çok sevindim cnmmm :16:

malesef bende aşktan yana yüzü gülmeyenlerdenimmmm :31:

İncim de evlenmiş çok sevindim..:16:
Allah mutlu etsin kuzum :nazar:

Ya evet Meg petshop işine girdi :55:Hayırlısı hakkımızda..
Çok özledim seni de canım benim :38:

Son düzenleme:
canımmm:16::16::16::16:
hayırlı olsun evliliğin
benim bebişim 1 yaşına girdi bile teyzesi albümümde resim var bakmak isteyenler için:16:

Saolasin canimm=) masallahhh nazar degmesin bebisimize♥♥ :nazar:
siyahincim senin adına çok sevindim cnmmm :16:

malesef bende aşktan yana yüzü gülmeyenlerdenimmmm :31:

Deme:/ hayirlisi olsun canim ya coook daha mutlu olursun insallah♡♥♡ cok saol bu arada:16:
İncim de evlenmiş çok sevindim..:16:
Allah mutlu etsin kuzum :nazar:

Ya evet Meg petshop işine girdi :55:Hayırlısı hakkımızda..
Çok özledim seni de canım benim :38:

Ivett evlendim hihi:16: aminn meg'imm saolasin♥
ben de cok ozledim canimm insallah daha sik gorusuruz hepimiz♡♥♡

Kizlaaaarrrr ozledim sizleri yawww.
Aiii nereden nereye.
Benimde oglum oldu. Tam bir ay sonra 1 yasina girecek.
Megoooommm/didoooom/ yengoooom/ heyarommmm/ incinmmmmm

• Beğen
Reactions: Meg
Back
X