- Konu Sahibi angelgozde
-
kızım şöle umutsuz konuşma valla dövcem bak heekızım kep altı oldukkk 1.5 ay sonra daaa teskereciyizzzz mayıstaaa geliolarrr yaaaa
kız ben sizi bırakırmıyımm yaaa kıyamam ben sizi anca beraber kanca berabersendeeee bi dahaaaaa asker beklion gibiii vefalıııım bnm yaaaa tatlıkısım ve sen hiç bırakmadınız bizi =)
hoş geldin hoş sohbetlimhu huuuu:)............
Nan duydu anlat bakim sen neden ayrıldın vedatla???
eşşolusu askerden gelince kendine güveni yerinemi geldi devenin.
bu aralar feminist duygularım çok kabarık
mehabbet bağına girdim bu gece napıon uleynnnn hürgenaralim bnm =)
ohhh ohh süper at tabisi de kızım naptınız bakim evde
voooww
git ders çalış kızzzz
ohhh ohhh süperrrr öptün mü kız enişteyiii =)
duyguyu üzüo çok vedatttt =(
masum sarılış nanakdan falancanım yoksa evlenmeden olmaccc diyenlerdenim
iyiki sorgu koltuğunda değilim yoksam benden fena malzemimi çıkartırdınızzz naaannn
ay nebilim umutsuzluğa düşüyom işte bazennn. Ama bak kafama vurdun kendime geldimmm
iyiki sorgu koltuğunda değilim yoksam benden fena malzemimi çıkartırdınızzz naaannn
Yerimm nannn ben sizin o masum sarılışınızıııı
ay nebilim umutsuzluğa düşüyom işte bazennn. Ama bak kafama vurdun kendime geldimmm
neyse angelim ben kaçtım bavulumu hazırlıcam yarın yolcuyum, öpüyorum hepiniziiii
kız ben sizi bırakırmıyımm yaaa kıyamam ben sizi anca beraber kanca beraber
hoş geldin hoş sohbetlim
yaaa hiç sormaaa burdaki cogu kız bilir neden ayrıldımı kendimi yormama gedmicek birisiymiş
canım acıyor ama hala işte aldırmıyorum
kız ben sizi bırakırmıyımm yaaa kıyamam ben sizi anca beraber kanca beraber
hoş geldin hoş sohbetlim
yaaa hiç sormaaa burdaki cogu kız bilir neden ayrıldımı kendimi yormama gedmicek birisiymiş
canım acıyor ama hala işte aldırmıyorum
sağol canım. sağolsun böcüğüm sevgisini belli ediyo çok şükrediyorum askerde iyice bağlanmıştı şimdi hiç kopamıyo inş hep böyle devam eder
karım olucaksın diyip duruyo aahh ahhh:))
sağol canım. sağolsun böcüğüm sevgisini belli ediyo çok şükrediyorum askerde iyice bağlanmıştı şimdi hiç kopamıyo inş hep böyle devam eder
karım olucaksın diyip duruyo aahh ahhh:))
hoşbulduk tatlım
nannn gözdemm ben hürgeneral oldum ama ne vakit bıraktım kk yi döverim seni hee:))
hoşbulduk tatlım
nannn gözdemm ben hürgeneral oldum ama ne vakit bıraktım kk yi döverim seni hee:))
hoşbulduk tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?