Eski şafak kankalarının bitmeyen dostlukların topiği

sendeeee bi dahaaaaa asker beklion gibiii vefalıııım bnm yaaaa tatlıkısım ve sen hiç bırakmadınız bizi =)
kız ben sizi bırakırmıyımm yaaa kıyamam ben sizi anca beraber kanca beraber
hu huuuu:)............
hoş geldin hoş sohbetlim
Nan duydu anlat bakim sen neden ayrıldın vedatla???
eşşolusu askerden gelince kendine güveni yerinemi geldi devenin.
bu aralar feminist duygularım çok kabarık

yaaa hiç sormaaa burdaki cogu kız bilir neden ayrıldımı kendimi yormama gedmicek birisiymiş
canım acıyor ama hala işte aldırmıyorum

mehabbet bağına girdim bu gece napıon uleynnnn hürgenaralim bnm =)

ohhh ohh süper at tabisi de kızım naptınız bakim evde

voooww
git ders çalış kızzzz

ohhh ohhh süperrrr öptün mü kız enişteyiii =)

duyguyu üzüo çok vedatttt =(

masum sarılış nanakdan falan canım yoksa evlenmeden olmaccc diyenlerdenim
iyiki sorgu koltuğunda değilim yoksam benden fena malzemimi çıkartırdınızzz naaannn

ay nebilim umutsuzluğa düşüyom işte bazennn. Ama bak kafama vurdun kendime geldimmm

düşme kızım benide umutsuz yapıon =(

iyiki sorgu koltuğunda değilim yoksam benden fena malzemimi çıkartırdınızzz naaannn

öp öp öp =)

Yerimm nannn ben sizin o masum sarılışınızıııı

yi yi yii =)

sağol canım. sağolsun böcüğüm sevgisini belli ediyo çok şükrediyorum askerde iyice bağlanmıştı şimdi hiç kopamıyo inş hep böyle devam eder
karım olucaksın diyip duruyo aahh ahhh:))

ay nebilim umutsuzluğa düşüyom işte bazennn. Ama bak kafama vurdun kendime geldimmm

neyse angelim ben kaçtım bavulumu hazırlıcam yarın yolcuyum, öpüyorum hepiniziiii

tmm cnm gene beklerim ama arayı açma =)

hoşbulduk tatlım
nannn gözdemm ben hürgeneral oldum ama ne vakit bıraktım kk yi döverim seni hee:))

hoşbulduk tatlım
nannn gözdemm ben hürgeneral oldum ama ne vakit bıraktım kk yi döverim seni hee:))

Duygum, üzülme balım Rabbim herşeyi İstediğin gibi versin hayırlısı ile inşallah...
erkek milleti deve dikeni işte ne olsun al Bugün TATLIKIS da ayrılmış kaanla bu erkeklerin köküne bilmiyorum artıkk neyseeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…