- Konu Sahibi angelgozde
ehhh birazzz:78::78::78:
Çok şey kaybettim galiba:26:
alirızayııı
oğuzu
ferhundeii
leylayıı
hayriyeyi tanıyamadın meselaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ehhh birazzz:78::78::78:
Çok şey kaybettim galiba:26:
ehhh birazzz
alirızayııı
oğuzu
ferhundeii
leylayıı
hayriyeyi tanıyamadın meselaaaaa![]()
heh o zaman bişiy kaybetmemişsin şekerimmmm[QUOTE=Kardelen;16316088]Tanıyorum tanıyorum onları fragmanlardan![]()
;ŞX
heh o zaman bişiy kaybetmemişsin şekerimmmmvallaa bi ara korktum bu dizi ben çoluğa çocuğa karışana kadar sürcek dieee
![]()
ben daha mini mini bişiydim mıçımın üstüne yürümeye çalışıodum cesur ve güzel yalan rüzgarı oynarkennnYalan Rüzgarı - Cesur ve Güzel gibi![]()
ben daha mini mini bişiydim mıçımın üstüne yürümeye çalışıodum cesur ve güzel yalan rüzgarı oynarkennn![]()
off kızlarivalla çay demleyesim geldi.mısırdamı patlatsam nee![]()
Kaç yaşındasın sen?:90:
ımm 22 ye girdimmm beaaa büyüdüm beee![]()
annemde öle dioo evde kaldın dioo bana yaaaBüyümüşsün tabi ben senin yaşında 3 yıllık evliydim![]()
annemde öle dioo evde kaldın dioo bana yaaaama askerim gelsinnn hemen evlencezzz yaza evli mutlu olcam bendeeee kardelencimmmmmm
![]()
yok be 30 a kadar da beklememEvde kalmadın canım..Biz erken evlendik bakma sen bizeMillet 30 yaşında evleniyo..
İnşallah mutlu olursun![]()
yok be 30 a kadar da beklemem![]()
ben beklemem neden beklim kii sevdiğim adamı buldummmm işim var aşkımın da işi var önümüzde ki tek engel askerlik o da mayısda bitiooooŞimdiki aklım olsa beklerdim![]()
ben beklemem neden beklim kii sevdiğim adamı buldummmm işim var aşkımın da işi var önümüzde ki tek engel askerlik o da mayısda bitioooo![]()
ne yatması kızım gece daha yeni başlıooo düverim valla şimdik seniiiuykumm geldi yaa bu saattede yatılmazkiii![]()