• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski şafak kankalarının bitmeyen dostlukların topiği

[QUOTE=Kardelen;16316088]Tanıyorum tanıyorum onları fragmanlardan:1:[/QUOTE]
heh o zaman bişiy kaybetmemişsin şekerimmmm :9::9:vallaa bi ara korktum bu dizi ben çoluğa çocuğa karışana kadar sürcek dieee :1::1:

;ŞX
[QUOTE=Kardelen;16316088]Tanıyorum tanıyorum onları fragmanlardan:1:
heh o zaman bişiy kaybetmemişsin şekerimmmm :9::9:vallaa bi ara korktum bu dizi ben çoluğa çocuğa karışana kadar sürcek dieee :1::1:[/QUOTE]

Yalan Rüzgarı - Cesur ve Güzel gibi:1:

;ŞX
heh o zaman bişiy kaybetmemişsin şekerimmmm :9::9:vallaa bi ara korktum bu dizi ben çoluğa çocuğa karışana kadar sürcek dieee :1::1:

Yalan Rüzgarı - Cesur ve Güzel gibi:1:[/QUOTE]
ben daha mini mini bişiydim mıçımın üstüne yürümeye çalışıodum cesur ve güzel yalan rüzgarı oynarkennn :1::1::1:

Büyümüşsün tabi ben senin yaşında 3 yıllık evliydim:1:
annemde öle dioo evde kaldın dioo bana yaaa :5::5: ama askerim gelsinnn hemen evlencezzz yaza evli mutlu olcam bendeeee kardelencimmmmmm :64::64:
[/QUOTE]

Evde kalmadın canım..Biz erken evlendik bakma sen bize:1: Millet 30 yaşında evleniyo..

İnşallah mutlu olursun:69:

annemde öle dioo evde kaldın dioo bana yaaa :5::5: ama askerim gelsinnn hemen evlencezzz yaza evli mutlu olcam bendeeee kardelencimmmmmm :64::64:

Evde kalmadın canım..Biz erken evlendik bakma sen bize:1: Millet 30 yaşında evleniyo..

İnşallah mutlu olursun:69:[/QUOTE]
yok be 30 a kadar da beklemem :1::1:

Şimdiki aklım olsa beklerdim:1:
ben beklemem neden beklim kii sevdiğim adamı buldummmm işim var aşkımın da işi var önümüzde ki tek engel askerlik o da mayısda bitioooo :1::1:[/QUOTE]

Doğru söylüyosun hayırlısı olsun..

Back
X