• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski şafak kankalarının bitmeyen dostlukların topiği

selamm:16:

herkesler gelsin bakiim buraya,kaçaklar siziii:82:

evet aynen,bundan sora burdayız:79:

ama eski şafak kankalarımızıda beklioruz artık her akşam mesela hejar babyke susu flower mehabbet ümmü cancu yengeç kardeen vs vsssss kankalar had, gelin artık hoş sohbete :5::5::5:

kulaklarımm çınladı
sen çağırırsında gelmem mi kankaaaa:27:

kanka bundan sora buralardayız haberin olaa şafak topiğine de gideriz ama ordakiler hep yeni fazla kimseyi tanımıoz yaaaa :2:

tamam tatlım bundan sonra burdayım bende o zaman
hakkat ne çok yeni geldi
eskidik uleee:27:

aynen yaaa yenilerle de konuşuom ama sizin tadınız başka be canlar çok şey paylaştık bizzz demi :7:

kuzucumm benimm inan bende öyle hissediyorum
çünkü en zoe dönemleri beraber atlattık biz o yüzden daha bağlıyız:69:

kuzucumm benimm inan bende öyle hissediyorum
çünkü en zoe dönemleri beraber atlattık biz o yüzden daha bağlıyız:69:

aynen öle kankam yaaa bence tüm kankalarımız öle h,ssed,o ki sanırım artık şafaağa kimseler uğramıoo eee hadi canlarım yaaa burda toplaşalım bizdee ayran içip ayrı düşmeyelim kankam yaaaa :5::16:

aynen öle kankam yaaa bence tüm kankalarımız öle h,ssed,o ki sanırım artık şafaağa kimseler uğramıoo eee hadi canlarım yaaa burda toplaşalım bizdee ayran içip ayrı düşmeyelim kankam yaaaa :5::16:

kankalarrrrr bekliyoz sizide gelin bir an önce :52:
seviyomm hepinizi:23:
kankamm merak etme diğer kankalarda gelcek inşallah:52:

hejarım ben çıkıom cnm birazdan gelirim hala yataktayım yaa şu yatağımı falan toplayayım bi kendime geleyim geene gelcem kk yaa :1::1: topik sana emanet eğer sen çıkarken kimse olmazsa topikte sil süpür kapıyı kitle öle çık :60::60:

hejarım ben çıkıom cnm birazdan gelirim hala yataktayım yaa şu yatağımı falan toplayayım bi kendime geleyim geene gelcem kk yaa :1::1: topik sana emanet eğer sen çıkarken kimse olmazsa topikte sil süpür kapıyı kitle öle çık :60::60:

tamam canımmm
gözün arkada kalmasın
görüşürüz sonraaa:54:

Back
X