• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski şafak kankalarının bitmeyen dostlukların topiği

:32::32::32::32:
Biri Aydın mı dedi:69:

naydın kankam :16:

Günaydinlarrrrrr.. Hayirli Cumalarrrr :54:
hayırlı cumalar babykem şafağına da :nazar:

şafağa bak yaaa :nazar:

he demiş :82:

Oy oy floweruma bakkkkkkkkkk.. tek rakamliiiiiiiiiii :10::52: masallahhhhhhhhhhhhhhh

günaydınnn fıstıklarrrrrrrrr

hepinize tekrar günaydın kızlaaaar, saolun hepiniz, darısı sizlere olsuuun :16:
bana göre şafak 9 ama bakalım nişanlıma göre kaç, hangi gün kavuşucaz nasıl kavuşucaz çok merak ediyorum, bunları düşünmekten aklımı başka hiç bişeye veremiyorum :35:

hepinize tekrar günaydın kızlaaaar, saolun hepiniz, darısı sizlere olsuuun :16:
bana göre şafak 9 ama bakalım nişanlıma göre kaç, hangi gün kavuşucaz nasıl kavuşucaz çok merak ediyorum, bunları düşünmekten aklımı başka hiç bişeye veremiyorum :35:

muhteşemmm bu duygudur eminimmmmmmm :52::52:

çok karışık, inan her duyguyu bir arada yaşar durumdayım.. belki geleceği günü kesin bilsem, karşılamaya gidicek olsam falan daha farklı olur ama süpriz krizinde oldugu için benimki ben de karışmış durumdayım :36:

kız heran tetikte ol sana süpriz yapabilir bence :23::23:

ayyy işte bu düşünceler sarmış durumda beni de, nerden ne zaman nasıl napar diye :52:
süpriz yapacağını başından beri söylüyo zaten :52:

fılawırımmmmmmmmm
bilin mi benimki izine 23 temmuzda gelicem demişti
18 temmuzda yanımdaydı
gerçekten çok farklı bir duyguydu ancak yaşanınca anlaşılıyor
bakalım teskerede de ben bekliyorum süprüz:27:

miyaba yeniden:3:

bütün gün sokaklardaydım:27:
gezdim ohhh canıma deysin:66:

kızlar kavuşuyosunuz ne güzelllllll:65::64::81:

Son düzenleme:
günaydııınn:79:

Alla Alla gelsenize yavuuuu:63:

sabah sabah kim gelcek be hemde tatil günün de malesef bi ben çalışıom sanırım :14:

biz 6 bıçıkta kalkıp kahvaltı ettik:86:,
işe gönderdim kocemi..:69:
hakketen hee bugün c.tesi dimi yaa:44:

selam bayanlaaaaaarrrrr nasılsınız??? :nazar: :nazar: :nazar: 008 Artvine selam yolluyorum bugüüüünnnn :80: vee hazırlıklara başlıyorum kuaföre gidicem birazdan, ordan da alışverişe :))

Son düzenleme:
selam bayanlaaaaaarrrrr nasılsınız??? :nazar: :nazar: :nazar: 008 Artvine selam yolluyorum bugüüüünnnn :80: vee hazırlıklara başlıyorum kuaföre gidicem birazdan, ordan da alışverişe :))

selam canımmm...:16:
ne kadar heyecanlısındır şimdi..her an hazırlıklı ol karşına dikilebilir bir anda..:52::52:

ehehe git tabe kızım belkide az sora dikilir karşına :16:

ne kadar heyecanlısındır şimdi..her an hazırlıklı ol karşına dikilebilir bir anda..:52::52:

ben bile heyecan yapıon,m kız arkadasların günü yaklaşınca :36:

ehehe git tabe kızım belkide az sora dikilir karşına :16:

ben bile heyecan yapıon,m kız arkadasların günü yaklaşınca :36:

:60: yok daha dikilmedi, hala orda dün konuştuk :52: ama her gün hazırlıklı olmalıyım bu hafta itibariyle; benim hesabıma gör son 1 hafta :52:

:60: yok daha dikilmedi, hala orda dün konuştuk :52: ama her gün hazırlıklı olmalıyım bu hafta itibariyle; benim hesabıma gör son 1 hafta :52:

ay cnm bnm yaaa aniden gelirse depük geceni bile yapamicaz ama olsun sen kavuştaaa varsın sana kavuştuktan sora depük atalım :60::60: hem sen çabuk kavuş ki sıra bana gelsin artık :60::60:

şafağım bugün itibari ile 115 :nazar:

flowerim alttaa seni gördüm bana ses ver çiçemmmm :60::60::60: aşkımla konuştumda ondan böleee gülücükler kahkahalar saçıom :60::60::60:

Back
X