- Konu Sahibi angelgozde
-
- #1.521
merhaba kızlar şafak 12 ama biz bugün kesin ve net olrak yollarımızı ayırdık daha dorusu o ayırdı olmadı başaramadık bnm yüreğimde bitmedi ama o bbitirdi kısacası bnm için dünya durdu ayrıldık
julyam ne diyosun sen...
hayırdır ne oldu?
kızlar barıştık ama ben barıştığım sölemiorum bunu sürtsün biraz
mehabbetcim biraz tartıştık beni üzdü ama nese ki tatlıya bağladıkbi an topiğimize girim selam verim dedim yazdıklarını okudum az kalsın bayılacaktım julayam ya neyseki barışmışsınız aman dikkatli olun kuzum askerdir şimdilik alttan al ama gelince burnundan fitil fitil getirirsin merak etme
canım çok sevindim sizin adınıza..biliyordum ben..:13:
kızlar aşkımla aynı şehirdeyiz artık,daha göremedim ama,aynı şehirde nefes almak bile çok güzelmiş..
mehabbetcim biraz tartıştık beni üzdü ama nese ki tatlıya bağladıksen napıosun bak depük geceeme mutlaka bekliorum 18 şubatta
oy kuzum bnm kız seni ben msn ekledim ama açmıon mu sen hiç msn :87:
ahh kuzum 18 mayıs dicektin heraldeanlaşılan fena özlemişiz enişteyi gelirim inş ne demek hakettin sen bu geceyi
benim depük gecemde dündü..
benim depük gecemde dündü..
allah hiç ayırmasın canım valla pek siteye girip takip edemiyorum oyüzden. ama rabbim inş hepimizin sonunu hayır etsin
julyam sizde inş hiç ayrılmazsınız
allah hiç ayırmasın canım valla pek siteye girip takip edemiyorum oyüzden. ama rabbim inş hepimizin sonunu hayır etsin
julyam sizde inş hiç ayrılmazsınız
oh beeeee
hala küsüm ben ama içimden :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?