Eski şafak kankalarının bitmeyen dostlukların topiği

julyam ne diyosun sen...
hayırdır ne oldu?

bittii cnm kesin ve net o kadar bekledim depük gecem bile olmıcak emeklerime yanıorum sadece kolum kanadım kırıldı ben çok emek verdim bu aşka bu sevdaya 4 yıldır bekliorum die kolay ama gönüle zor geçer bu zaman hem de sizin gibi değil birimiz orduda birimiz bursa da zaman geldi aylarca görmedim buna rağmen ben hep bekledim keşke böle olmasaydı ama canı sağolsun ins benden iyisi çıkar karşısına mutlu olsun her zaman

canım aranızdaki sorunu bilmiyorum ama 4 yıl az bir zaman değil..bizde 4. yılımıza girdik..uzaktan uzağa yürüttük bizde..ama sevgimiz kazandı hamdolsun..şimdi askerde diye psikolojisi bozulmuştur,inş herşey gönlünüze göre olur..

kızlar barıştık ama ben barıştığım sölemiorum bunu sürtsün biraz

kızlar barıştık ama ben barıştığım sölemiorum bunu sürtsün biraz

bi an topiğimize girim selam verim dedim yazdıklarını okudum az kalsın bayılacaktım julayam ya neyseki barışmışsınız aman dikkatli olun kuzum askerdir şimdilik alttan al ama gelince burnundan fitil fitil getirirsin merak etme

mehabbetcim biraz tartıştık beni üzdü ama nese ki tatlıya bağladık sen napıosun bak depük geceeme mutlaka bekliorum 18 şubatta
canım çok sevindim sizin adınıza..biliyordum ben..:13:

kızlar aşkımla aynı şehirdeyiz artık,daha göremedim ama,aynı şehirde nefes almak bile çok güzelmiş..

oy kuzum bnm kız seni ben msn ekledim ama açmıon mu sen hiç msn :87:

mehabbetcim biraz tartıştık beni üzdü ama nese ki tatlıya bağladık sen napıosun bak depük geceeme mutlaka bekliorum 18 şubatta

oy kuzum bnm kız seni ben msn ekledim ama açmıon mu sen hiç msn :87:

ahh kuzum 18 mayıs dicektin heralde anlaşılan fena özlemişiz enişteyi gelirim inş ne demek hakettin sen bu geceyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…