Eski şafak kankalarının bitmeyen dostlukların topiği

canın sağolsun,yeterki siz mutlu olun da..
inş benimde geçer,yoksa çok kötü durumdayım.dokunsan ağlayacak moddayım.

eski şafakçı hatunlar hepinize küstüüüüüm bu en zor son günlerimizde hiiiç gelip nasılız diye sormuyonuz bile umarım sesimi duyan vardıııırrr

Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah hejarım

kardelencim,bu günlerin sıkıntılı olmadığını söyleyecek tek bir gelin adayı bile yoktur biliyo musun..
sabır dadlu

siz hürgeneraller biz torunlarınızı yalnız bırakıp gittiniz halbuki nasıl zor geçiyor son günler unuttunuz mu efem
:26:

haklısın
eşşeklik bende

ben bir bebek yapma derdine düştüm,gebe topiğinden çıkamaz oldum..
seni seviyorum

oooooyy kim gelmiiiş, tekrar tebrikler canıım mutluluklar :)

canın sağolsun,yeterki siz mutlu olun da..
inş benimde geçer,yoksa çok kötü durumdayım.dokunsan ağlayacak moddayım.

çok iyi anlıyorum seni cnm, ben de aynen pazar günü sarıldım nişanlıma 2 saat ağladım, biri bişey dese herşeyi bırakıp kaçacak moda girdim bi an, çok stresli kötü bi dönemmiş bu hazırlık evresi yaa (

eski şafakçı hatunlar hepinize küstüüüüüm bu en zor son günlerimizde hiiiç gelip nasılız diye sormuyonuz bile umarım sesimi duyan vardıııırrr

küsmeeeee ( haklısın canım özür dileriz ( herkesin ayrı ayrı dertleri çıktı ortaya.. asker geldikten sonra da bitmedi dertler sıkıntılar hiç birimizde (
bi de ben ne zaman eski topiğe girsem yeniler oluyo kimse konusmuyooo

haklısın
eşşeklik bende

seni seviyorum

aaaa bebek mi gelioooo meeeeeggg

canım arkadaşımmm...çok haklısın inan..bizde düğün hazırlığıdır gidiyor,çok stresli ve yorucu işlermiş..arada uğruyorum yinede..seninde çok az kaldı,az daha sabır arkadaşım..

haklısın
eşşeklik bende

seni seviyorum

megimm ne diyon seeeeennnn

süper bi haber bu hadi güzel haberleri bekliyoruzzzz

ama ama biz haala gün sayıyoruz ki ama ama ben bu nicki tanıyamadım ki:44:

canım arkadaşımmm...çok haklısın inan..bizde düğün hazırlığıdır gidiyor,çok stresli ve yorucu işlermiş..arada uğruyorum yinede..seninde çok az kaldı,az daha sabır arkadaşım..

bende yapıyom düğün hazırlığı hemde yalnız başıma

yakında sözleniyoruz..

aman ya rabbi ne güzel bi haber bu susum

Hejarım canım mutluluklar dilerim canım Allah bir yastıkda kocatsın

miraclem canım bidenem benim geçen gün msj attım
sanırım yoğunsun sohbet düğün hazırlığı falann
çokkkkkkkkk özledim seni nasılsınnnn cnımm benimmm

Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah hejarım

kardelencim,bu günlerin sıkıntılı olmadığını söyleyecek tek bir gelin adayı bile yoktur biliyo musun..
sabır dadlu
megimm canııımmmmm bebiş haberlerini bekliyoruzzz

yakında sözleniyoruz..
susumm çok sevindimmm
süpermiş susum
julyamm nasılsınnnn

nuranımmm hoşgeldinnnn evet malesef cevap veremedim sıcakta da yanına gelemiyorum bende seni çok ösledim nasıl gidiyo hürgenerallik bakiim

Betüüüş, benim yaa Begüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…