• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski şafak kankalarının bitmeyen dostlukların topiği

:38::7::29:
eski şafakçılar eski dostlar buraya kızlar :3:
nerdesiniz kızım kocasını sevgilisini yanına alan şafak topiğine uğramaz oluo :20:
ama yeter tak ettii sizsizlik banaaaa :19:
sizleri özledimmm sohbetinizi özledim dostlarım :16:kankalarım canlarımmm
piyade jandarma çavuşş yarenlerimmm :40:
hepimiziii bu topikteee toplamak istedim malum şafak topiğine pek takılmıonuz artık bende dedim dostlarımla burada buluşup konuşalım kaynaşakımmm :31: artıkın yiterrrrrrrrrrr :19:hepiciğiniziii haburayaaa bekliom işteee nerde kızım bizim gece yarılarına kadar uzayan sohbetlerimizzz özlediklerimizi sevdiklerimiziii birbirimize anlattığımız gecelerimiz :14:şafaklar atmıooo zaman geçmio dieee ağladığımızzz kimimizin kimisini teselli ettiği gecelerrr :17:hepimizzz artık burada buluşalım dostluğumuz daha da pekişsin tüm hür general hatunları veeee hür general olmaya aday eski dostlar sizi burdaaa ahanda habura daa bekliorum üzmeyinnn bu şeker bu güselll bu sev,mli kankanızıı :1: hepiciğin,zzziii çok sefiorummm bakalım ilk kim düşecek topiğeee eskilerdennn anam çok konuştum yeter gayri bu kadan gevezelik hadiyin bismillahh diyip kurdelayı kesip topiği açıom kızlar :40:

:29::7::13:

ayy inanmıyorum ya ben daha yeni görüyorum bu topiği:30:
kızlar hepinizi çok özledim ya şafak topiği arkadaşlarım bambaşkaydınız siz:81:
artık bende vakit buldukça burda olurum canlarım:21:
öpüyorum:16:
gel cnm bizde seni çokkkkk özledikk mel_ayım:17:askerlerinizi alınca uğramaz oldunuz buralara zaten :19:

miyabaymışşşşş :19: küsüm işte :19:

ne güzel düşünmüş benim encılım gözdem mucksssss
düşündüm de senn de uğraman lazım bu topiğe anlam kzaanması için megommm :16: ve de erken saatteee ben göremiom arrtık hiç seniii hani yastığımdın kandırdın beniii :19:

:29::29::29::29::29:

Hayırlı olsun gözdecim topiğin ama bana sitem etmeye hakkın yok ben hep burdayım aşk olsun ya:(

iyim canııım 2 topik birarada konusuyorum :)) senden naber?
işlerden de çok sıkıldım biran önce eve gitmek istiyoruummm..

aynen bende flowerim yaaa 1 saat sora çıkarım herhalde işten =)
akşama gelirsinnn buraaya gelmeden duramıozz artık valla =)

evet uğrarım herhalde canım sıkkınken özellikle 2 sohbet etmeye dertleşmeye uğruyorum mutlaka :) kızlar anlıyo zaten hemen senin canın mı sıkkın diyolar :D

Back
X