• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski şafak kankalarının bitmeyen dostlukların topiği

su perim ben seni çok özledim ama arada sırada uğra buralaraaa amaaaa terkettin biziii :63::63:
kız terkedermiyim sizi buhran geciriyorum askerlik iste:36:
bende özledim angelim gözdem:29:

ayyy ağzından bal damlıoo perim bnmmm inş sen kavuş bende hemencik plakalara geçeyimmm demii amaaa özlem tavan yaptııı şafak da sıkıştırmaya başladı yavaştaaan offfff perim offffff :31::31:

ay onu bıde bana sor gözdem son zamanlar daha beter valla:52:
derlerdide inanmazdım:27:
kuzum plakalara bişicik kalmadı yılbaşınıda atlatalım:31:

ayyy dimii az kaldı perimmmm ne bilimm yaaa karamsarlığım kendime bnmm başkasının ki az gelio daaa bana gelince gözümde büyüyü şafakkk :52::52:
o bana da oluyo önceden ben yksekken böle az sayanlara oh azcık derdim ama sende azaldıkca anlıcan gösdesim simdiden şafak sıkıstırmasın daha:4: ben senın yarılamaya saydıgın gunlerden sonra safagına masallah gözdem bak ladynin listesindekilere 200ler 300ler onlarada sabır versin allah:74:

o bana da oluyo önceden ben yksekken böle az sayanlara oh azcık derdim ama sende azaldıkca anlıcan gösdesim simdiden şafak sıkıstırmasın daha:4: ben senın yarılamaya saydıgın gunlerden sonra safagına masallah gözdem bak ladynin listesindekilere 200ler 300ler onlarada sabır versin allah:74:
ayyy bu gece atarsa 169olcam yüzlerde geçio be :52::52:

bunada şükür gözdemm napalım yaa :54:

selam canımm naber
nolsun canım ofisdeyim işlerle uğraşıyorum yıl sonu yaklaşıyor cari hesapları kontrol ediyorum :15:sen nasılsın hürgeneral :21:
selam nurancım nasılsınnnnn :54:

cnmm incim bizde aşkımla ayrı şehirler de yaşadığımız için seni çok ii anlıyorummm ya :84::84::84:

iyiyim gözdecim nolsunaynıı:15:
sen nasılsınn :39:

selam nurancım nasılsınnnnn :54:

cnmm incim bizde aşkımla ayrı şehirler de yaşadığımız için seni çok ii anlıyorummm ya :84::84::84:
hadi yaa sendemii :59: kaç saat var tatlım aranızda ne sıklıkla görüşüosunuz :43:
nolsun canım ofisdeyim işlerle uğraşıyorum yıl sonu yaklaşıyor cari hesapları kontrol ediyorum :15:sen nasılsın hürgeneral :21:
ahh bu cariler yokmuuuu :47:
kuzum ben iyiyim çok şükür bi problem yok aşkımlaa sivil hayata alışmaya çalışıoruz ikimizde.. onun askerdeki bana oaln ilgisi beni aşırı sıkmalarına öyle alışmışımki çocuk normale adım atarken bense ilgisizsin die kızıyorum ona..ikimizde alışmaya çalışıoruz anlıycann :1:

Back
X