• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski şafak kankalarının bitmeyen dostlukların topiği

nasıl da özlemişim sizinle sohbet etmeyi yeniler selam bilw almıo gerçi sizin sohbetinizin tadı yok ki kimsede herşeyi bereber yaşadık biz şafakları beraber yedik :70::70:

:46: tabi canım kaç aydır burdayız hepimiz, neler neler yaşadık paylaştık birbirimizle :70:

fılavırım ve bebekem de burdaymış:16:

eveeeet, yatmadan önce bi bakiim dedim kim var kim yok topikte :34:

iyi yaptın canım fılavırım:70:
bizde çene çalıyoz burda işte:66:

bu arada geçenlerde diğer forumda yazmıştım da bişey çıkaramamıştık, sonra da konu kaynadı gitti.. nişanlıma süpriz parti yapmaya karar verdim kızlar bi mekana toplıycam kuzenlerimizi arkadaşlarımızı falan, yemekli müzikli eğlenceli bi yerde, bi de pasta yapıcam gece süpriz çıkıcak.. nasıl düşünce sizce? bi de pasta için fikir verir misiniz bana yaa? değişik olsun istiyorum da tema düşünemedim.. askerlik olmasın yeter dedim, geldi diye de ne olabilir bilemedim..

bu arada geçenlerde diğer forumda yazmıştım da bişey çıkaramamıştık, sonra da konu kaynadı gitti.. nişanlıma süpriz parti yapmaya karar verdim kızlar bi mekana toplıycam kuzenlerimizi arkadaşlarımızı falan, yemekli müzikli eğlenceli bi yerde, bi de pasta yapıcam gece süpriz çıkıcak.. nasıl düşünce sizce? bi de pasta için fikir verir misiniz bana yaa? değişik olsun istiyorum da tema düşünemedim.. askerlik olmasın yeter dedim, geldi diye de ne olabilir bilemedim..

aaa süper olur cnm yaaaa benim hayalim hani hep filmlerde olur ya ufak ufak notlarla sevdicek istenilen yere götürülür yaaa hani öle bişiy gerçek olsa süper olurdu bence :52:

ikinizin fotosu olan bi pasta olmaz mı ki:28:

aaa süper olur cnm yaaaa benim hayalim hani hep filmlerde olur ya ufak ufak notlarla sevdicek istenilen yere götürülür yaaa hani öle bişiy gerçek olsa süper olurdu bence :52:

heheheee yok ben başbaşa yemege gidiyoruz gibi götürürüm görünce süpriiiiizzzz olur :D

ikinizin fotosu olan bi pasta olmaz mı ki:28:

ben şeker hamuruyla süsleyerek yapıcam da nasıl yapsam bilemedim yaa :37:

güzelmiiiş ama daha muzur bişeyler düşünüyorum böyle romantik değil de :60:
böyle gibi mesela:

$1281388973.webp

Flowerummm geliyorum pesinden uleynnnnnnn :10:
Haydi cabuk :10:
Ilk önce sen :98: Askerine Kavusacaksin :48: :23::52::73:
Ondan sonra Sira Babykeye gelecek :23::23::23::23:

Flowerummm geliyorum pesinden uleynnnnnnn :10:
Haydi cabuk :10:
Ilk önce sen :98: Askerine Kavusacaksin :48: :23::52::73:
Ondan sonra Sira Babykeye gelecek :23::23::23::23:

eveeeet yaşasııııınnnn!!! koşuyorum ama daha hızlı geçemiyorum günleri peroş yaaa :84: bi de uçmayı deneyelim bakalım nasıl geçecek bu hafta :10:
koş çabuk çıbığa atla :4:
:60:

Back
X