• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski şafak kankalarının bitmeyen dostlukların topiği

selam cnm kız napıosun özledim hepinizi yaaaaa :16::16:

napalım canım ya askerlik bitti ilişki bitti yeni hayat yeni umutlarla yola devam ediyoruz...
okudum sende ayrılmışsın :(
hayırlısı olsun inşallah hakkında.
kadere bak 5seneni ver 15 ay bekle sonra fos olsun çıksın hey yavrum heyy :43:

napalım canım ya askerlik bitti ilişki bitti yeni hayat yeni umutlarla yola devam ediyoruz...
okudum sende ayrılmışsın :(
hayırlısı olsun inşallah hakkında.
kadere bak 5seneni ver 15 ay bekle sonra fos olsun çıksın hey yavrum heyy :43:

haaa yok biz barıştık cnmmm en kısa zaamanda nişanlanıoruz kısmetse cnm ama senn için üzüldüm :5::5:bahara ben nişanlanmış olurum sanırım :16:

haaa yok biz barıştık cnmmm en kısa zaamanda nişanlanıoruz kısmetse cnm ama senn için üzüldüm :5::5:bahara ben nişanlanmış olurum sanırım :16:

barışma kısmını okumamışım o zaman :D
çok sevindim canım herşey çok güzel olsun inşallah....
inşallah bahara kalmadan olur :)
bende böyle giderse tek tabanca kalıcam :D

barışma kısmını okumamışım o zaman :D
çok sevindim canım herşey çok güzel olsun inşallah....
inşallah bahara kalmadan olur :)
bende böyle giderse tek tabanca kalıcam :D

boşver takma kafana demek seni hak etmemiş sendeeee seni hak edecek birini bulursun eminim ben cnm :16::16:

bnm geyik topiğim var kız genel de oradayım ben geldiğin zamanlarda uğrada konuşuruz :16::16:

boşver takma kafana demek seni hak etmemiş sendeeee seni hak edecek birini bulursun eminim ben cnm :16::16:

bnm geyik topiğim var kız genel de oradayım ben geldiğin zamanlarda uğrada konuşuruz :16::16:

hayırlısı canım inşallah bende gönlüme göre birini bulup mutlu olabilirim...
gelirim canım iş yerinde rahatım da evdeki pc çok fena at beni diyor ama dinleyen yok :D
yarın müsait oldukça gelirim kaynatırız :))

hayırlısı canım inşallah bende gönlüme göre birini bulup mutlu olabilirim...
gelirim canım iş yerinde rahatım da evdeki pc çok fena at beni diyor ama dinleyen yok :D
yarın müsait oldukça gelirim kaynatırız :))

tmm cnm her zaman beklerimmm özlüorum o eski muhabbetlerimizi hem de çook babyke , yengeç , mavi , sen , meg , mühürlükaderim , ohoooooo daha bi dünya k,şiii vardı ama şimdi kimseler yok :43::43:

tmm cnm her zaman beklerimmm özlüorum o eski muhabbetlerimizi hem de çook babyke , yengeç , mavi , sen , meg , mühürlükaderim , ohoooooo daha bi dünya k,şiii vardı ama şimdi kimseler yok :43::43:

ben bunalım hali uzak kaldım herşeyden malum onca sene emekten sonra zor günlerdi... :(
bende çok özledim herkesi pufff ne günlerdi yaa hatırladıkça gülesim geliyo şimdi :9:

Kizlar eski tertolarim... Face'iniz varsa özel mesajda yazin ekleyim yahuuuuuu... muhabbet edelim birazcikkkk.. özledim sizleri.. :25:

Kizlar eski tertolarim... Face'iniz varsa özel mesajda yazin ekleyim yahuuuuuu... muhabbet edelim birazcikkkk.. özledim sizleri.. :25:

kıssss sen nerelerdesin napıosun diyeceğimde sen burdaymışsın ben yok olmuşum :9:

susuuuu sen nerdesin peki aşkiton geldi yok oldun :19:

slm kızlar nasılsınız bakalım?

hejar canım arkadaşım gözün aydın..İlk bebiş haberimiz senden geldi..beni soracak olursanız 1 ayı geçti evleneli,çok şükür herşey güzel gidiyor.darısı başınıza olsun.

kıssss sen nerelerdesin napıosun diyeceğimde sen burdaymışsın ben yok olmuşum :9:

susuuuu sen nerdesin peki aşkiton geldi yok oldun :19:

vallaha oyle oldu ozamanlar hep evdeydım kkdan cıkmıyordum:)
aşkitom geldi işe girdim.. fırsat olmuyo pek faazla:)sohbetlerımız cok guzeldi

Back
X