Hiç düşündünüz mü kendinizdeki değişiklikleri...
eski Siz nasıldı?
yeni Siz nasıl..?
hangisiyle daha mutluydunuz..?
ilişkilerinizde hangisi olmayı tercih ederdiniz?
olaylara,kişilere verdiğiniz tepki çok mu farklı,
kısaca sizde çok değişiklik var mı??
paylaşmak isterseniz,buyrun...
ben çok değiştim.
eski ben çok kötüydü.,istediği şeyler olsun dıye fırıldak gibi yalan söyleyebilen,aile kavramı olmayan,kendinden başka hıcbırsey ile mutlu olamayan,ailesinin güvenını kaybetmiş,sürekli içen oparti senin bu parti benım gezen,yazları yurtdışında istediği her haltı yapan,erkek arkadaşını aldatma karakteri olan kısaca herşeyden ,herkesten önce kendısı olan bir insandı.
ama bır ınsan girdi hayatıma iyikide girdi.erkek arkadaşım olmadı olamadı ben bu kadar kötüyken ama benı çok değiştirdi.yalan söylememi önledi ilk olarak yalan söylersen benı kaybedersin derdi,sürekli ailemle olan konuşmalarımda yada cevremdekılerle ben sana nasıl güvenıcem derdi ve güvenını sağlamak için yalan söylememeye başladım.kötü bile olsa doğru yapmaya başladım.ailemin güvenı geldı zaman zaman kötüde olsa.sonrasında kendimle mutlu degılken bırlıkte yaptıgımız şeylerle içmedende mutlu olunabileceğini anladım,rockçıyken onun sayesınde rock müzik dinler ama aşırı makyaj yapmamaya,uçuk giyinmemeye başladım.kıyafetlerım degıştı.eskıden her akşam dışardayken o yanımdaysa partılere gıtmeye başladım.yanımda degılse onun kendımle yapmamı ıstedıgı seylerı yapmaya başladım.ve gördümki ben partılerdense evde oturarakta daha ıyı vakıt gecırebılıyorum evde kalmaya başladım.yazları yurtdışına gidip herşeyi yapabılıyorken eskıden artık kamplara gitmeye yada bellı programlarla yurtdışına gitmeye başladm.aldatma karakterimken sevmenın ne kadar güçlü olduğunu onun sayesınde ne kadar değişebildiğimi gördüm.eskiden tüm dertlerimden dolayı içen yada aılemden ılgı beklerken göremeyen ben onda ılgıyı buldum herşeyi anlattıgım ,dinleyen insan olması benı mutlu etti ve kendımı buldum .
tabıkıde eskı hande olmak istemiyorum.yenı handeden ben çok memnunum hemde benı tanıyan herkeste çok memnun,zamanında hatalar yaptım eskı ben tam bır hataydı.
olaylara verdıgım tepkıler çok farklı.eskıden sınır olan,yalan soyleyen,herşeyde kavga çıkaran ben adam banane onun hayatı ,onun seçimi demeyi,empati yapmayı öğrendi.
bir adamın benı bu denli değiştirebileceğini deselerdi inanmazdım.iyiki seni tanımışım diyorum her seferınde ona buradada dıyım ıyıkı senı tanımışım cancam.ve güven kavramı ben güvenmemeye başladım insanlara,eskıden çok güvenırdım artık guvendıgım kısıler bır elın parmaklarını geçmez,insanlar kendı çıkarları için herşeyi yapabılecegını artık farkındayım.