eski sevgili derdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Beni nasil buluyorsun

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
25 Ocak 2011
1.224
978
323
arkadaslar merhaba. bundan 6 sene evvel biriyle cıkmıştım , cok seviyodu evlilik düşünüyodu ama cok baskı uyguluyodu kısıtlamalar felan vardı ve birgün hiç hakettmedigim şekilde bana davrandı, bende ayrılma kararı aldım ama bu ayrılmak istemedi yalvarmalar felan asla affetmedim. şuan nişanlıyım ve eski sevgilim hala benı arıyo , cok sıkıldım cok bunaldım, ailem bilmiyor onu bilmelerinide istemıorum, cunki benım için bir önemi yok ailemede bu yüzden bahsetmedim.cocukla bişeyler yaşamıştım, pişman oldum ama yapacak bişey yok, nişanlıma bundan bahsetmelimiyim ? o şahıs nişanlıma anlatır anlatır durursa hiç umurumda degil işin açıkçası, cunki nişanlımla ben konuşmalarımız arasında demiştim senden önce cok kişiyle cıktım rahattım kafama göreydım gibisinden demiştim ve bir tavır göstermemişti. gecmişimi bilmek istemıyor zaten , evlenıp ayrıldıgımın konusunu bile hiç açmaz neden oldu falan fıstık işte. yani napmalıyım ben bi akıl versenız bana ? en sonunda polise gidicem cok sinirliyim :47:

Daha önce evlenip ayrıldığınızı anladım bu doğru mu? eğer geçmişte yaşadığınız bir durumu yeni partnerinizle paylaşırsanız çok iyi olur. Birde eski sevgiliniz arıyor ve sizi rahatsız ettiğini yeni partnerinize söylemelisiniz, söylemediğiniz taktirde başınıza birşey gelse neden bana söylemedin deyip çıkabilir. Belki birlikte karakola gidip bildiride bulunabilirsiniz. Ya da telefon numaranızı değiştirebilirsiniz.

Bence hiçbir şey anlatmana gerek yok nişanlın sormadıkça
Çünkü gelip o çocuk bir şeyler anlatsa bile (ki zannetmiyorum yapabileceğini) nişanlın senin arkanda durabilecek birine benziyor

Nişanlına anlat ve karakol git hatta beraber gidin böylece yarın öbür gün eski sevgilinizin dalaverelerine maruz kalmazsınız. Hem dürüst olmaktan ne çıkar?

Bence ilk olarak nişanlınıza sizi rahatsız ettiğini anlatın ve ardından

mümkünse numaranızı değiştirin. Sizin şu saatten sonra ona geri dönmeyeceğinizi biliyor

amacı sizi rahatsız edip huzursuzluk vermek.

Gerekirse polise gideceğinize söyleyin devam ederse de şikayet edin.

arkadaslar merhaba. bundan 6 sene evvel biriyle cıkmıştım , cok seviyodu evlilik düşünüyodu ama cok baskı uyguluyodu kısıtlamalar felan vardı ve birgün hiç hakettmedigim şekilde bana davrandı, bende ayrılma kararı aldım ama bu ayrılmak istemedi yalvarmalar felan asla affetmedim. şuan nişanlıyım ve eski sevgilim hala benı arıyo , cok sıkıldım cok bunaldım, ailem bilmiyor onu bilmelerinide istemıorum, cunki benım için bir önemi yok ailemede bu yüzden bahsetmedim.cocukla bişeyler yaşamıştım, pişman oldum ama yapacak bişey yok, nişanlıma bundan bahsetmelimiyim ? o şahıs nişanlıma anlatır anlatır durursa hiç umurumda degil işin açıkçası, cunki nişanlımla ben konuşmalarımız arasında demiştim senden önce cok kişiyle cıktım rahattım kafama göreydım gibisinden demiştim ve bir tavır göstermemişti. gecmişimi bilmek istemıyor zaten , evlenıp ayrıldıgımın konusunu bile hiç açmaz neden oldu falan fıstık işte. yani napmalıyım ben bi akıl versenız bana ? en sonunda polise gidicem cok sinirliyim :47:

cevap vermez isen o da vazgeçer sen olumsuz cevap versen bile bu onu bir ışık olarak alır, nişanlın evlenip ayrıldığını önemsemeyebilir ama sevgililerini belki önemser, sonuçta evlenmek farklı birşey

Daha önce evlenip ayrıldığınızı anladım bu doğru mu? eğer geçmişte yaşadığınız bir durumu yeni partnerinizle paylaşırsanız çok iyi olur. Birde eski sevgiliniz arıyor ve sizi rahatsız ettiğini yeni partnerinize söylemelisiniz, söylemediğiniz taktirde başınıza birşey gelse neden bana söylemedin deyip çıkabilir. Belki birlikte karakola gidip bildiride bulunabilirsiniz. Ya da telefon numaranızı değiştirebilirsiniz.

evet boşandıktan sonra bununla görüşmeye başlamıştım, görüşmez olaydım , telefonumu degiştrsemde farketmez iş yerımden arıyor benı :43: gercekten cok bunaldım artık. nişanlımı araştırmış iyi biriymiş felan diyo. takıntı yaptı benı napacagımı şaşırdım ben yaa

cevap vermez isen o da vazgeçer sen olumsuz cevap versen bile bu onu bir ışık olarak alır, nişanlın evlenip ayrıldığını önemsemeyebilir ama sevgililerini belki önemser, sonuçta evlenmek farklı birşey

kendi telefonumdan engelledim hiç bir şekilde geri dönüş yapmıorum, ama iş yerımden arıyo benı iş yerımı adresımı biliyo, öyle gelipte rahatsız etmez ama arayıpta konuşmak istemesi delirtiyo benı hoşuma gitmıyor nişanlıyım diyorum arama yeter diyorum ama yok bi insan hiç mi vazgecmez hiç mi usanmaz kaç sene olmuş anlamıyo :50:

Canım, sen vakit kaybetmeden nişanlına söylemelisin. Allah korusun adam resmen psikopata bağlamış. Numarasını engellediğini fakat iş yerinden aradığını söyle, iş yerindede olmazsa telefonlarına çıkma. Konuşmamaya gayret göster. Nişanlınla bir karara varabilirsiniz.

Bence ilk olarak nişanlınıza sizi rahatsız ettiğini anlatın ve ardından

mümkünse numaranızı değiştirin. Sizin şu saatten sonra ona geri dönmeyeceğinizi biliyor

amacı sizi rahatsız edip huzursuzluk vermek.

Gerekirse polise gideceğinize söyleyin devam ederse de şikayet edin.

ya dövdürmeyi bile düşündüm o derece psikolojimi bozdu it , kndide biriyle konuşmuş ama kız bunu istememiş, istenecek gibi degilki, yok oje sürme yok sacını boyama yok oraya gitme yok bunu yapma, ya inanır mısın akrabama dayıma kahve yapmıştım nıe kahve yapıosun ne oldu da kahve yapıosun gibi saçma sapan davranışları vardı :19:

Canım, sen vakit kaybetmeden nişanlına söylemelisin. Allah korusun adam resmen psikopata bağlamış. Numarasını engellediğini fakat iş yerinden aradığını söyle, iş yerindede olmazsa telefonlarına çıkma. Konuşmamaya gayret göster. Nişanlınla bir karara varabilirsiniz.

tatlım ayırt edemıyorum ki kim arıyo , ben muhasebecilik yapıorum şuan telefonlarada bakıorum haliyle, arayan kişinin no su gorunmuo, direk açıorum yani tek rahatlıgım nişanlımın gecmişimi fazla umursamaması, ama bu olaya ne tepki verir bilemıorum cok sinirlenır ondan emınım :47:

ya dövdürmeyi bile düşündüm o derece psikolojimi bozdu it , kndide biriyle konuşmuş ama kız bunu istememiş, istenecek gibi degilki, yok oje sürme yok sacını boyama yok oraya gitme yok bunu yapma, ya inanır mısın akrabama dayıma kahve yapmıştım nıe kahve yapıosun ne oldu da kahve yapıosun gibi saçma sapan davranışları vardı :19:

Kısacası baya baya hastaymış desenize.

İyi ki çok önceden göstermiş kendini de kurtulmuşsunuz.

Ama dövdürme işine girmeyin derim. Daha sonrasında iyice hırslanır bunun gibi tipler.

Ona ondan korkmadığınızı belli edin. Korktuğunuzu anlarsa daha çok üstünüze gelir.

Herkesin başına böyle bi manyak denk geliyo sanırım.

Seneler önce benimde vardı peşimde böyle biri. En son seni kaçırıcam , sen benimsin gibi msjlar gelince

babamla polise şikayet ettik. Babamda aldı karşısına konuştu. Allah'tan ondan beklemediğim bi hareketti ama saygılıymış ta kurtuldum.

Umarım sende en kısa sürede kurtulursun.

Nişanlına anlat ve karakol git hatta beraber gidin böylece yarın öbür gün eski sevgilinizin dalaverelerine maruz kalmazsınız. Hem dürüst olmaktan ne çıkar?

nişanlım hiç merak etmedıgı için bende hiç açmam eski meseleleri. konuşmak istese anlatırım cekinmem bilsin yani, ama sormuo hiç. O benı oldugum gibi kabullendı kabullenmese peşimden koşmazdı o kadar. o yuzden üzülsünde istemıorum bahsetsem sinirlenır arar onu :14: .

Kısacası baya baya hastaymış desenize.

İyi ki çok önceden göstermiş kendini de kurtulmuşsunuz.

Ama dövdürme işine girmeyin derim. Daha sonrasında iyice hırslanır bunun gibi tipler.

Ona ondan korkmadığınızı belli edin. Korktuğunuzu anlarsa daha çok üstünüze gelir.

Herkesin başına böyle bi manyak denk geliyo sanırım.

Seneler önce benimde vardı peşimde böyle biri. En son seni kaçırıcam , sen benimsin gibi msjlar gelince

babamla polise şikayet ettik. Babamda aldı karşısına konuştu. Allah'tan ondan beklemediğim bi hareketti ama saygılıymış ta kurtuldum.

Umarım sende en kısa sürede kurtulursun.

inşALLAH tatlım cok saolasınız yardım ediyosunuz fikir veriyosunuz :14: hayır yanı birde bana diyo ben senı sevdim nıe benden ayrıldın flan falan bir sürü şey, hem üzüyo hem aglatıo hemde neden dıye soruyo.. bunun sevgisi hastalık olmuş , face şifremi bütün şifreleri vrdim eline, facedeki bütün erkkekleri sildim sırf tantanasından bıktgım için , telefonuma msj gelıodu direk alıp okumak istiyodu , guvenmıosn sen bana diyodum guvenıyorum yanlış anlıosn dıyodu :53: maddiyat durumundan kötüydü ama hiç bir zaman dert etmedim aç aç dolaşırdım genede demezdim cunki ben dayanamam üzülürüm parası yoktur alamaz diye , herneyse kalktı bana ne derse begenırsınız annen ayırdı bızı ben parasızım diye benı bıraktın gibi triplere bindi, daha öncede ayrılmak istemiştim ama üzülmüştüm kendini kötü hisseder diye , ALLAHTAN bi saçmalıgı daha olduda o bahaneyle ayrıldım..
o kadar dua ediyorum birini bulsn evlensın diye ama yok alanda yok bunu :44:

ayy çok korkunç inanamıyorum bence karakola git.

en sonunda öyle olacak ama akrabalar duyar mı ? yanı kardeşim annem fln bilio sadece büyükler bilmiyo , normalde bahsederim aileme sevgilimi felan ama bunu söylemedim gereksiz buldum, ciddende gereksiz bi insanmış yani :41:

evet karakola şikayetçi olur isen herşey ortaya dökülür bir de öyle bir durum var, sen yine çok korkunç olmadığı sürece idare et bakalım ama kendini de koru.

Yarın bir gün ilişkine,senin psikolojine zarar gelmemesi için mantıklı düşünüp karar alman lazım .. Zor durum.. Allah yardımcın olsun insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X