• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv ve eski sevgili

eğer baska sekilde başka ortamda denk gelsydik inanın bende takmaz ve az da olsa gönül yapmak için sohbet ederdim
Gerekeni yapmişsiniz zaten. Kvyi uyarmissiniz. Bir daha aynı olay tekrar ederse. Tepkiniz daha buyuk olsun.
Simdi dusunuyorumda tamam o kiza gelme diyemezler belki. Ayip olur. Sonucta arkadasinin kızı komsusu yüzyüze bakiyolar vs.
Ama o kizin oldugu zamanlarda seni uyarabilir. Artik rahatsiz oldugunuda biliyor. Onlar varken kizim x geldi haberin olsun diyebilir mesela. Ne biliyim sizde gitmezsiniz. Nisanlında bu saatten sonra ona gönül kaydiracak değil.
Çokta umursamayın. Tekrar aynı şeyi yapacaklarini dusunmuyorum zaten. Yani onlar varken sizi cagirmazlar.

bir daha böyle bi olayla karsılaşmamak dileğiyle kapattım konuyu
inşallah böyle sacma konulardan birbirimize girmeyiz gelin kv olarak :D

Ama ben soyle dusundum yani bu kizin annesiyle eski bir dostluklari var ise cocuklar ayrildilar diye gorusmesinler mi yani kismet bu isler olmamis...birdaha birbirlerinin evine gidip gelmesinler mi ???

Sonucta nisanliniz gidip gelmiyor onun oldugu vakit evdede olmuyorsa cokta onemli degil kv art niyetli oldugunu dusunmuyorum...yani bir dostluklari olmussa sirf bu nedenle bitiremez ki ...

Sizde kendinize guvenin bence zaten olsaydi onunla olurdu...ayrica yok nisanlimin oturdugu koltukta oturmasi yok nisanlimin ictigi bardakla cay su vs icmesi gibi seyleri dusunmek bana sacma geldi....

Yani cafelerin birinde de o kiz oturmus olur nisanliniz da gider ayni koltuga oturur...yani bu kadari bana sacma geldi....

Ama ben soyle dusundum yani bu kizin annesiyle eski bir dostluklari var ise cocuklar ayrildilar diye gorusmesinler mi yani kismet bu isler olmamis...birdaha birbirlerinin evine gidip gelmesinler mi ???

Sonucta nisanliniz gidip gelmiyor onun oldugu vakit evdede olmuyorsa cokta onemli degil kv art niyetli oldugunu dusunmuyorum...yani bir dostluklari olmussa sirf bu nedenle bitiremez ki ...

Sizde kendinize guvenin bence zaten olsaydi onunla olurdu...ayrica yok nisanlimin oturdugu koltukta oturmasi yok nisanlimin ictigi bardakla cay su vs icmesi gibi seyleri dusunmek bana sacma geldi....

Yani cafelerin birinde de o kiz oturmus olur nisanliniz da gider ayni koltuga oturur...yani bu kadari bana sacma geldi....

nişanlımla da denk geliyorlar ara sıra gerçi gördüğü zaman evden cıkıyo bana da haber verip yada odasında duruyo onlar gidene kadar. bu bardak mevzusuda nişanlım açısından değil kız için söyledim ben sahsen mutlu oluyorum onun bardagını vs kullanınca kızda aynı sekilde düşünüyomudur diye düşündüm abartmış olabilirim hep aşırı sevgiden bunlar:KK45::KK45:

arkadasıyla tabiki görüşsün ama o kızın biz evlenene kadar o evde bulunmasına gerek yok yada hiç bişey yapamıyosa saatlerini en azından bizim gidiş geliş saatlerine uygudrsa ne nişanlım ne ben denk gelmesek daha iyi olur sanki

Çok sinir oldumm..
Düşünsene kızı tanımadığını? Ve muhabbet ettiğini falan.. Daha iğrenç bir durum olurdu Allahtan tanıyormuşsun..
Yemin ederim güvenilmiyor kvlere yaa.. Ayakkabımızı bağlarken nasıl popomuzu dönecek duvar arıyorsak bunlar da böyle.. Alsın arkadaşını da kızını da hasbinallah..

gerçekten gülünç bi duruma düşmüş olcaktım böyle en azından belli bi tavır koyabildim saf durumuna düşmedim :)

Kayın Validen sana resmen oyun kurmuş onlar varken seni cagirmasinda art niyet ararım ben. Arkadasiyla görüşür okey kızını niye getiriyor ve seni niye çağırıyor? Aradan çekil onlar bariscak gibi bir şey söylemek istemiş olabilir. Ama sen de güzelce cevabını vermişsin.

Özellikle sizi denk getirmesi art niyetli. Kadının kızını getirmesi art niyetli. Kızın da utanmadan gelmesi daha fena.
Arkadaşlarsa arkadaşlar oğlunun eski yaşanmışlığı var ortada ben olsam kv yerinde kendimi geri çeker muhattabı kızla azaltırdım anneyle devam ederdim.

Bir kiz anasi kizini nasil boyle kucuk ve asagilik duruma dusurur. Insanda biraz gurur, ar olur. Nisanlinizin eski sevgilisi ve annesinin AR damari catlamis. Ben olsam nisanlinizin yerine o eski sevgilisinin babasi ile konusurum. Bu konuyu nisanliniz bu sekilde halletsin bence

Back
X