- 31 Ocak 2009
- 1.577
- 212
- 38
- Konu Sahibi akademikuye
Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var... 7 yıl önce ayrıldığım 2 yıl çıktığım eski erkek arkadaşım facebook tan ekledi ve yazdı... şöyle ki kendisi ile cıkarken üniversitede aile yapısı aileme uygun olmadığı için ayrıldım çünkü onunla ciddi bişeyler yaşamak ailemi karsıma almak olacaktı... tabiki o zamanki aklımla bir seyi bahane ederek ayrıldım ... ısrarla aramaları devam edıyordu hattımı değiştirdim. Fakat başka kanallardan benden haber alıp numaramı bulup ayrılık sonrası beni tehdit etmişti defalarca... Sonra üni. den mezun oldum hattımı değiştirdim yine fakat bu sefer çok çook az kişi biliyordu ve ulaşamadı... son 3-4 aydır ekleyıp faceden yazıyordu ben cevap vermiyor ve engelliyordum fakat erkek arkadaşım oldugu için engeli kaldırıyordum çünkü erkek arkadasım acayıp takıntılırydı facemi de kurcalardı dolayısıyla görüp takıntı haline getirirdi bu neden engelli vs dıye ve başım çok ağırırdı... Neyse ben bu bahsettiğim takıntılı erkek arkadasımla 2 ay once ayrıldım ve eski erkek arkadasımında engeli yoktu nedendır bilinmez farkında değilim en son öyle kalmış sanırım... Çok gereksiz ayrıntıya girdim farkındayım özetle 7 yıl once ayrıldıgım erkek arkadasım ekledı facebook tan ve tekrar yazdı:'' seninle konusacaklarım var dönüş yap'' seklınde ne konusabilir? Cevap vermeli miyim? iş yerime gelecek, karsıma cıkacak dıye cok korkuyorum malum ona karsı içimde bir şey yok ama adam biraz piskopattı ne yapacagını kestiremiyorum... ne dersiniz direk engelelyeyım mi yoksa ne diyecegını sorayım ve tersleyeyım mı... cevap vermeyıp engellediğim için karşıma çıkmaya kalkar mı ? daha çok hırs yapar mı?
teşekkür ederim önerileriniz için...
teşekkür ederim önerileriniz için...
Son düzenleme: