eski sevgili ile karsilasma

brave01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
54
27
88
43
Kizlar selam... bir konu hakkinda yardima ihtiyacim var.. 15 gun once sevgilim tarafimdan terkedildim gibi oldu.. Kafasinda benle ilgili sorunlar varmis ve 9 yasindaki kizi ile uyusamayacagi icin benimle olmucak gibi dedi 2.5 sene sonra ve zamana birakmis beni.. 16 gundur ne arayan vardi ne soran.bugun is yerinde malesef karsilastik ve gormezden gelip kafami cevirdim ... yani beni 15 gundur bisey yapmadigim halde uzen adama selam vermek istedim ama su anda iyi mi yaptim kotu mu bilmiyorum :S biraz kotu hissediyorum siz ne dusunuyor sunuz ?

Kizi ile anlasamayacaginizi 2.5 sene sonra mı anlamış? Zekası kıtmış demek ki. Üzülmeye bile değmez.

9 yasindaki kizi biraz bahane gibi

Gerçekten kızıyla anlaşamayacağınıza kanaat getirmiş olabilir. Evlât sonuçta. Biraz geç olmuş tabi 2 buçuk sene sonra anlaması ama sorunlu bi evliliğe de götürebilirdi görmezden gelseydi. Hayırlısı deyin üzülmeyin. Selam vermemekle de iyi etmişsiniz. Hayatınıza bakın boşverin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…