arkadaşlar benim kafama taktığım bir sorunum var 1 yıllık bir ilişkim var benim sevgiim bundan 4 yıl önce bir kızla çıkmış ben sevgilim ve kız aynı bbölümdeyiz kız sevgilimi çok sevmiş fakat sevgilim ayrılmak istemiş kız sevgilimin peşini brakmayınca sevgilim bu kıza cinsellik teklif etmiş kız bunuda kabul etmiş fakat kızsevgilimin dediği yere gelince küfür edip yollamış ne yapsada bu kız ondan vzgeçmemiş sevgilim kimle çıksada hep burnunu sokmuş problem olmuş taki sevgilim benimle tanışıncaya kadar sevgilimin en uzun süreli ilişkisi benim ve en ciddi ilişkiside sevgilim benim için çok fedakarlıklar yaptı çok değer veriyor çok seviyor beni benim için gözyaşı döken bir erkek biz sevigilmle çok vakit geçiriz sürekli el ele kol kolayız ailesi bilir beni çevresi şu zamana kadar el ele tutuşup bir kızla okulda gezinmemiş soru şu kız bir kaç ay önce sevgilimi aramış sen o kızı sevmiyorsun falan demiş biliyorum işte beni kıskandırmak için yapıyosun el ele geziyosun işte sen hala beni seviyosun demiş biliyorum demiş sevgilimde ben o kızı çok seviyorum falan demiş o kızım haram tırnağını kimseye değişmm ihanet etamam ona bir sürü küfür saydırmış kız mesaj atmış sonra beraber olalım demiş sevgilim yine küfürler etmiş geçenlerdede benim sevgilimin arkadaşı var erkk benim çok yakın kız arkadaşımla brlikteler bu kız bu çocuğunda arkadaşı masasına gitmiş sevgilimi sormuş ne yapıyo demiş benim kulağıma geleceğini bile bile bana bir akıl verin nasıl kurtulcz bu kızdan