Eski sevgili imtihanııı

Aradigini bulamamis psikopat sana donmeye calisiyor bi sure hesaplarini dondur kurtul sakin tuzaga dusme sonu yine ayni olcak

Nereden biliyorsunuz ex aşkınızın eklettirdiydini?? Eğer öyleyse boş kalmış sana geri dönmüş.

Bence hiçbir şey yapmaya çalışmıyor. Ben de aramış, yazmış zannettim. Bunlar bir şey ifade etmez ki. Asıl siz hala takılı kalmışsınız. Boşverin gitsin. Saçmasapan şeyler eğer o eklettiriyorsa bile ergence şeyler. Geri dönmeye böyle çalışılmaz kendinizi kandırmayın.

Nereden biliyorsunuz ex aşkınızın eklettirdiydini?? Eğer öyleyse boş kalmış sana geri dönmüş.
Onun en en yakın arkadaşı çünkü benide tanıyordu arkadası biliyordu.Kesinlikle kendisi eklettiriyor.yüzü yok çünkü bana dönecek yüzü yok

Bence hiçbir şey yapmaya çalışmıyor. Ben de aramış, yazmış zannettim. Bunlar bir şey ifade etmez ki. Asıl siz hala takılı kalmışsınız. Boşverin gitsin. Saçmasapan şeyler eğer o eklettiriyorsa bile ergence şeyler. Geri dönmeye böyle çalışılmaz kendinizi kandırmayın.
Ex sevgilimin bana dönmeye öyle yüzü yok kalmamıştır hangi yüzüyle dönecek .Bana dedikleri fln tüm gemileri yakmışti ayrılırken öyle yapmıştı şimdi kolay dönemez die düşümüyorum .Bende hayatından tamamen çıkmıştım ama böyle yapınca bir şekilde kapı aralamaya yada nabzımı yoklamaya calıstıgını dusunuyorum.cok grur abidesi .Onu zaten ben engellemiştim.Ancak arkadasından bulmuş.

Birde zaten ben onu engellemiştim hesabımdan ondan arkadasından eklemıs.Onu engelledım dıye sınır olmustur kesın oh olsun

Back
X