- 8 Şubat 2013
- 3
- 0
- 16
Bu saatte bile uyuyamıyorum. Hala gerçekmiş gibi kabuslarla uyanıyorum. Çok zaman önce,sözlenmek üzereyken sevgilimin beni aldattığını öğrendim. Çok zor zamanlardı. Ayrıldıktan sonra, yaşadığım depresyon yetmezmiş gibi o adinin tehditleriyle savaştım. O süreçte onun aslında tam bi ruh hastası olduğunu tüm eski sevgililerine de aynı şeyleri yaşattığını
öğrendim. Tam hayatımı yoluna koymuşken onun arama tacizinden kurtulmuşken geçenlerde bi mesaj geldi. Sahte bi hesap açmış. Beni aldattığı kızla evlenmiş bi de oğlu olmuş. Hala beni sevdiğini asla vazgecmediğini çok mutsuz olduğunu yazmış. Hiçbişey demeden engelledim. Ama o günden beri korkunç rüyalar görmeye başladım yine. Çok uzattım. Ama durumum bu...
öğrendim. Tam hayatımı yoluna koymuşken onun arama tacizinden kurtulmuşken geçenlerde bi mesaj geldi. Sahte bi hesap açmış. Beni aldattığı kızla evlenmiş bi de oğlu olmuş. Hala beni sevdiğini asla vazgecmediğini çok mutsuz olduğunu yazmış. Hiçbişey demeden engelledim. Ama o günden beri korkunç rüyalar görmeye başladım yine. Çok uzattım. Ama durumum bu...