Bende bunu düşünüyorum o sandı ki ben ağlayıp sızlayıp peşinde koşcam. Ama beklediği olmadı tabikiDikkatinizi çekmeye çalışıyor bu kadar basit.
Onu engelleyecek kadar değerli görmedim kendini bişi sanmasın diye.Senin ondan önce engellemen gerekiyordu
Salak işte eden bulur bacım ezik küçük bi çocuk gibi davranan insandan ne hayır gelirOnu engelleyecek kadar değerli görmedim kendini bişi sanmasın diye.
Onu engelleyecek kadar değerli görmüyorum kendini bişi zannetmesin. Döneceğimden değil de gerçekten garip yani .Tamam engelledin öncelikli davrandin neden açıyosun yaniAdam sizi aldatmis kalkip bunlara anlam yukluyorsunuz coktan engelleyen siz olmaliydiniz. Pisman olsa ne olur olmasa ne olur sonucu degistirmez. Siz cok iyi niyetliyseniz bidaha aldatir.
Kesinlikle çok garipler.Altında bir anlam arama. Biliyorum pişman mı, beni seviyor mu diye düşünüyorsun, ama erkeklerin saçmalıklarına fazla anlam yüklememek lazım
Onu engelleyecek kadar değerli görmüyorum kendini bişi zannetmesin. Döneceğimden değil de gerçekten garip yani .Tamam engelledin öncelikli davrandin neden açıyosun yani
Kesinlikle, teşekkürler.Dengeli bir hareket beklemeyin cunku dengeli olsa aldatmazdi.
Merak.Peki siz ne yapmaya çalışıyorsunuz hala bu adami düşünerek engellememi kaldırdı acaba neden diyip dert ederek? ?
Fazla merak iyi degil kuzum bak boyle oturur dusunursun sonra , boşver bitmiş gitmiş ..Merak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?