Eski sevgili kişisi ne yapmaya çalışıyor

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Merhaba arkadaşlar
Eski sevgili kişisinin beni aldattığını öğrenmem üzere çok olaylı bir şekilde ayrıldık . 16 gün oldu. 4üncü gün beni instagramdan engellemişti ve ben şok oldum .Hem suçlu hem güçlü diye. Az önce arama motoruna bastim birini aratmak için bi baktım bu da çıktı. Yani engelimi açmış . Ne yapmaya çalışıyor acaba .Sonra tekrardan ben engel atmadım. aa beni takip ediyor engelimi açtığımı görmüş demesin diye hiç bi işlem yapmadım .Sizce ben mi çok anlam yüklüyorum . E madem engelledin niye açıyorsun derler adama .Bilmiyorum kızlar amacı ne olabilir ki?

Ara sıra bakmak için olabilir yada aklı esti engeli kaldirayim belki yanlislikla bi like yapar diye düşündü. En iyisi mi arama butonuna hiç basıp görme onu.

Adam sizi aldatmis kalkip bunlara anlam yukluyorsunuz coktan engelleyen siz olmaliydiniz. Pisman olsa ne olur olmasa ne olur sonucu degistirmez. Siz cok iyi niyetliyseniz bidaha aldatir.

Adam sizi aldatmis kalkip bunlara anlam yukluyorsunuz coktan engelleyen siz olmaliydiniz. Pisman olsa ne olur olmasa ne olur sonucu degistirmez. Siz cok iyi niyetliyseniz bidaha aldatir.
Onu engelleyecek kadar değerli görmüyorum kendini bişi zannetmesin. Döneceğimden değil de gerçekten garip yani .Tamam engelledin öncelikli davrandin neden açıyosun yani

Heh. Klasik bir ayrılık sonrası acaba beni düşünüyor mu? Köpek gibi pişman mı? Dönemindesin kardeşim. Hemen söyleyeyim bu soruların cevabı yok. Çok anlam yüklüyorsun falan demeyeceğim direk anlamı olsa ne yazar diyeceğim. Tabi acın çok taze henüz ama seni aldatan birinin seksen sekiz kere engeli basması, açması sana değer vermediği gerçeğini değiştirmiyor maalesef. Takip etmeyi bırakın hatta siz engelleyin. Girdiğiniz sarmalın sonu yok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…