Eski Sevgili Meselesi

bence ciddi anlamda kaşınıyorsunuz, yani rahat batıyor.
Yok ne olacağını. sanıyorsunuz, diyelim ikinizde boşandınız ve birlikte olmaya başladınız, gene olmayacak, zaten bi kere ayrılmışsınız, demek ki, çok sevseniz böyle birşey yapmazdınız, bir araya gelsenizde iki yatar kalkar gene ayrılırsınız, değmez hayatınızı kaosa çevirmeye. Ama siz bayağı bayağı yürüyorsunuz eski sevgilinize, rüyalar falan.
geç olmadan aklınızı başınıza toplayın diyeceğim, ama sizde bu işin peşini bırakacak potansiyel pek yok.

eskilere ne kadar da takıntı bir kadın, sıkıcı oldugun izlenimi uyandı bende nedense..
yalnız konu çok seksi, "birazdan sen evlisin hiç utanmıyor musun boşan kocandan" cılar taarruza geçerler.
:KK14:

Sıkıcı mı? Öyle bir erkekle beraber olan her kadın ona takılı kalır. O derece yani.

Bence işten çıkmalısın .
Pek iyiye gitmez bu düşüncelerle sonunuz .

bence ciddi anlamda kaşınıyorsunuz, yani rahat batıyor.
Yok ne olacağını. sanıyorsunuz, diyelim ikinizde boşandınız ve birlikte olmaya başladınız, gene olmayacak, zaten bi kere ayrılmışsınız, demek ki, çok sevseniz böyle birşey yapmazdınız, bir araya gelsenizde iki yatar kalkar gene ayrılırsınız, değmez hayatınızı kaosa çevirmeye. Ama siz bayağı bayağı yürüyorsunuz eski sevgilinize, rüyalar falan.
geç olmadan aklınızı başınıza toplayın diyeceğim, ama sizde bu işin peşini bırakacak potansiyel pek yok.

Potansiyelimi 2 dk da anladığınız için tebrikler.
Eşimi çok seviyorum ve mükemmel bir erkek olduğunu düşünüyorum ve ondan boşanmayı aklımın ucundan bile geçirmiyorum. Yalnız siz Hayatınızda kimseyi arzulamamış olacaksınız ki böyle rahat konuşabiliyorsunuz. Aman diyim insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş.

Sıkıcı mı? Öyle bir erkekle beraber olan her kadın ona takılı kalır. O derece yani.

Bunları kuzenin mi yazdı?
Kimin için evliliğini harcıyorsun sen?
Öyle bir erkeği anlatsana biraz?
:KK14:

"sonra buluştuk. bu arada ben çok iyi bi yabancı firmada iyi bir maaşla çalışmaya başladım. buluşmaya iş çıkışı çok güzel bi şekilde gittim. bikaç kilo fazlam vardı onları da vermiştim. çok iyi gördüm seni dedi.
gayet güzel buluştuk sanki normal arkadaşmışız gibi, onu hiç sevmemişim gibi güçlü durdum. birer kahve içtik, bol bol güldüm bişeyler anlatırken. sanki cidden aşmışım gibi. sonra nolduysa konu bu ayrılık olayına geldi. beni nasıl hemen unutabildin dedim. öyle olması gerekiyordu dedi. ikimizde baskın karakterleriz anlaşamıyoruz ayrılmamız en doğru karardı, inan sevgim birden bitti, seninle alakalı aklımda en ufak bir acaba bile kalmadı dedi. bende evet bende hemen hemen aynı şeyleri düşünüyorum ama bence acele davrandık bu kararı vermekle dedim. beni bu kadar çabuk unutmanı iyiye yoramıyorum dedim ve uzun uzun konuştuk. beni artık gerçekten sevmediğine ikna oldum. artık görüşmüyoruz.
cidden yıllarca ben bu adamı mı sevmişim.. yani herşey bu kadar mıydı? madem sonumuz yoktu ne diye yıpratmışım kendimi bunca zaman, ne diye o kadar emek vermişim diye hayıflanıyorum. adam 5 dk da 5 seneyi harcadı. ikinci bir şans vermedi. arkadaşlarım arayıp konuşmayı denemiş onlara da aynı cevabı vermiş. bu en doğrusuydu demiş. sevmiyorum, istemiyorum demiş. sanırım artık sözün bittiği yerdeyimsonra buluştuk. bu arada ben çok iyi bi yabancı firmada iyi bir maaşla çalışmaya başladım. buluşmaya iş çıkışı çok güzel bi şekilde gittim. bikaç kilo fazlam vardı onları da vermiştim. çok iyi gördüm seni dedi.
gayet güzel buluştuk sanki normal arkadaşmışız gibi, onu hiç sevmemişim gibi güçlü durdum. birer kahve içtik, bol bol güldüm bişeyler anlatırken. sanki cidden aşmışım gibi. sonra nolduysa konu bu ayrılık olayına geldi. beni nasıl hemen unutabildin dedim. öyle olması gerekiyordu dedi. ikimizde baskın karakterleriz anlaşamıyoruz ayrılmamız en doğru karardı, inan sevgim birden bitti, seninle alakalı aklımda en ufak bir acaba bile kalmadı dedi. bende evet bende hemen hemen aynı şeyleri düşünüyorum ama bence acele davrandık bu kararı vermekle dedim. beni bu kadar çabuk unutmanı iyiye yoramıyorum dedim ve uzun uzun konuştuk. beni artık gerçekten sevmediğine ikna oldum. artık görüşmüyoruz.
cidden yıllarca ben bu adamı mı sevmişim.. yani herşey bu kadar mıydı? madem sonumuz yoktu ne diye yıpratmışım kendimi bunca zaman, ne diye o kadar emek vermişim diye hayıflanıyorum. adam 5 dk da 5 seneyi harcadı. ikinci bir şans vermedi. arkadaşlarım arayıp konuşmayı denemiş onlara da aynı cevabı vermiş. bu en doğrusuydu demiş. sevmiyorum, istemiyorum demiş.
sanırım artık sözün bittiği yerdeyim"

Eşini seven insan başkası için nasıl heyecan duyar ki
bence aranızda ki çekimin sebebi cinsellik:KK14:
Kesinlikle haklısınız duygusal anlamda hiç içim gitmiyor tamamen cinsellikle alakalı bir çekim. Yanlış anlaşılmasın eşimle de cinsel anlamda bir problemimiz yok. Ama nedense buna karşı farklı hissediyorum :( yaşamayan bilmez çok zor gerçekten.

Eşimi çok seviyorum ve mükemmel bir erkek olduğunu düşünüyorum ve ondan boşanmayı aklımın ucundan bile geçirmiyorum. Yalnız siz Hayatınızda kimseyi arzulamamış olacaksınız ki böyle rahat konuşabiliyorsunuz. Aman diyim insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş.
Bu kınamak değil ki. Sen aleni yazmışsın zaten. Cinsel yönden çok eğlendik, ten uyumumuz şöyleydi böyleydi, onunla birlikte olan herkes takılı kalır o dereceee diye. Bunlardan çokta kocasına aşık,mikemmel kocası olan bir bayan portresi çıkmıyor.zorladım ama çıkmıyor. Kocasını seven kadın kafasında dolaşan tilkilerden bile rahatsız olur kovalardı. Sen daha ziyade kendini gazlıyorsun.

gecenin bu saatinde buraya konu açacak kadar , eşinizi çok seviyorsunuz belli.
ne kınayacağım, sizi kendinize getiriyorum.ben dedimmi ki size vay efendim, evlenmeden niye yatıyorsunuz diye ? yooo banane ki.Yine söylüyorum, cinsel uyumunuza kadar yazıp, sonra birden tipik ahlak timsali hacı teyzeye , hadisle bağlamanız takdire şayan.

kazandıgın paramı esinmi hangisi agır basıyorsa tercihini o yonde kullan cunku bu isin sonu pek iyi degil esin ogrenirse muhtemelen olay cıkar zaten

Back
X