Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozgurluk istiyorsunuz. Eski adam bahane.
eskilere ne kadar da takıntı bir kadın, sıkıcı oldugun izlenimi uyandı bende nedense..
yalnız konu çok seksi, "birazdan sen evlisin hiç utanmıyor musun boşan kocandan" cılar taarruza geçerler.
![]()
Vay vay vay!!!Sıkıcı mı? Öyle bir erkekle beraber olan her kadın ona takılı kalır. O derece yani.
bence ciddi anlamda kaşınıyorsunuz, yani rahat batıyor.
Yok ne olacağını. sanıyorsunuz, diyelim ikinizde boşandınız ve birlikte olmaya başladınız, gene olmayacak, zaten bi kere ayrılmışsınız, demek ki, çok sevseniz böyle birşey yapmazdınız, bir araya gelsenizde iki yatar kalkar gene ayrılırsınız, değmez hayatınızı kaosa çevirmeye. Ama siz bayağı bayağı yürüyorsunuz eski sevgilinize, rüyalar falan.
geç olmadan aklınızı başınıza toplayın diyeceğim, ama sizde bu işin peşini bırakacak potansiyel pek yok.
Sıkıcı mı? Öyle bir erkekle beraber olan her kadın ona takılı kalır. O derece yani.
Vay vay vay!!!
Bu kadar övdüğünüze göre Bred pitte benziyo eski sevgiliniz![]()
Kesinlikle haklısınız duygusal anlamda hiç içim gitmiyor tamamen cinsellikle alakalı bir çekim. Yanlış anlaşılmasın eşimle de cinsel anlamda bir problemimiz yok. Ama nedense buna karşı farklı hissediyorumEşini seven insan başkası için nasıl heyecan duyar ki
bence aranızda ki çekimin sebebi cinsellik![]()
Bu kınamak değil ki. Sen aleni yazmışsın zaten. Cinsel yönden çok eğlendik, ten uyumumuz şöyleydi böyleydi, onunla birlikte olan herkes takılı kalır o dereceee diye. Bunlardan çokta kocasına aşık,mikemmel kocası olan bir bayan portresi çıkmıyor.zorladım ama çıkmıyor. Kocasını seven kadın kafasında dolaşan tilkilerden bile rahatsız olur kovalardı. Sen daha ziyade kendini gazlıyorsun.Potansiyelimi 2 dk da anladığınız için tebrikler.
Eşimi çok seviyorum ve mükemmel bir erkek olduğunu düşünüyorum ve ondan boşanmayı aklımın ucundan bile geçirmiyorum. Yalnız siz Hayatınızda kimseyi arzulamamış olacaksınız ki böyle rahat konuşabiliyorsunuz. Aman diyim insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş.
Bunları kuzenin mi yazdı?
Kimin için evliliğini harcıyorsun sen?
Öyle bir erkeği anlatsana biraz?
![]()
gecenin bu saatinde buraya konu açacak kadar , eşinizi çok seviyorsunuz belli.Potansiyelimi 2 dk da anladığınız için tebrikler.
Eşimi çok seviyorum ve mükemmel bir erkek olduğunu düşünüyorum ve ondan boşanmayı aklımın ucundan bile geçirmiyorum. Yalnız siz Hayatınızda kimseyi arzulamamış olacaksınız ki böyle rahat konuşabiliyorsunuz. Aman diyim insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş.