sevgilim beni sallamıyor mu

Önüne atmak değil, gayet karakterli bi hareket yapmış, ne oldu ne bitti bilemez, neyini savunacak, mantıklı davranmış. Senin eski iliskilerinle mi uğraşacak, hiç hoş olmamış, eskileri yeniyi böyle yüz göz etmek falan...

evet haklısın yada hayır haksızsın dersin ben de anlarım ama kalkıp da seni mi özleşsinler, senin için birbirini mi öldürsünler diye ahmakça cevap verirsen alacağın cevap da budur :) neyse burası bildiğin umutsuz ve mutsuz ev kadınları yuvasına dönmüş.hesabı açtığım gibi kapatmalıyım anlaşılan :)
Erkekleri birbirine kırdıramadığız için mi umutsuz ve mutsuz ev hanımı oluyoruz? Allah'ın ergeni, hakaret etmeden iletişim kurmayı dahi beceremeyen biri gelip bize nutuk atmaya çalışıyor.

Ne değişik ilişkiler bunlar ya. Tanımıyorum derken neden sizi kastetsinki. Eski sevgilinize tanımıyorum demiştir. Tartışma içine girmeyerek en iyisini yapmış ben sevgilinize hak verdim. Bir de bu manyak psikopat eski sevgiliniz nasıl sevgilinizin numarasını buluyor o da tam bir fiyasko.

merhaba arkadaşlar, kafama takılan bir soru yüzünden bugün üyelik açtım.
eski sevgilim yeni sevgilimin numarasını bulmuş ve ona, önce kendi ismini söyleyip duymuşsundur deyip ve beni-eski sevgilisi- üzerse diye başlayıp küfür edip tehdit etmiş.
eski sevgilimin küfürü ve tehditi tabiki yanlış ama yeni sevgilim de sanki hiç savunmamış beni. cevabı aynen şöyle;
kimsin derdin ne bilmiyorum kiminle ne derdin varsa onunla çöz.ben kimseyi tanımıyorum.derdini git başkasına anlat.
yani ben kimseyi tanımıyorum derken eski sevgilimden mi bahsetmiş yoksa benden mi anlamadım ki gönderilen mesajda ismim var yanlışlıkla gidecek bir durum değil. insan sen kimsin deyip savunmaz mı.sanki beni direk eski sevgilimin önüne atmış gibi.yoksa ben mi yanlış düşünüyorum.
O kadar varoş bi muhabbet ki adam böyle bi duruma nasıl düştüm diye kendini, hayatı ve sizle ilişkisini sorgulamış olabilir. Sizin de beklentinizi okuyunca eski sevgili ile daha uyumlu gördüm sizi. Adam saçma sapan bir şeye maruz kalmış olabilecek en mantıklı tepkiyi vermiş, kibarca yürü git demiş. napacaktı karşılıklı küfürleşip sonra gaza gelip yer saat belirleyip seni savunmak için düelloya mı tutuşacaktı :D size kendi kendinizi savunabileceğiniz bir gelecek diliyorum

arkadaşlar birbirlerine küfür edip beni özleşmesin yada benim için canını vermesin tabiki ama hiç ilişkiniz olmamış gibi sanki, ilişki dediğiniz şey ''biz'' demek değil mi? bizi rahatsız etme demek bu kadar zor mu? biz diyorum bakın ben değil
Hanımefendi ilişki dediğiniz şey “biz” demekse bu lafı siz de söyleyebilirsiniz, siz de o “biz”in bir parçasısınız :D madem öyle o zaman siz söyleyin bu cümleyi eski andaval sevgilinize

evet haklısın yada hayır haksızsın dersin ben de anlarım ama kalkıp da seni mi özleşsinler, senin için birbirini mi öldürsünler diye ahmakça cevap verirsen alacağın cevap da budur :) neyse burası bildiğin umutsuz ve mutsuz ev kadınları yuvasına dönmüş.hesabı açtığım gibi kapatmalıyım anlaşılan :)
Kız hemen neden umutsuz ve mutsuz olduğumuzu belli ettiniz ya bak küstü gitti işte yaso dön kız bakma sen bunlara 🥲

İstediği cevabı alamayınca bir anda buradaki kadınlar şöyle böyle demesi beni bitirdi , ah canım benim yeni erkek arkadaşın işe eski sevgilin birbirine girip senin için savaş verseydi ne mesut olurdun değil mi ?

Yasolcuğum topuklamışsın ama yazayım.Yeni sevgilin akıllı,olgun duruşu ve olayları kendi istediği gibi yönlendirme becerisine sahip biri.Sana bir iki gömlek fazla. Eski sevgilin sana ulaşıp yazışmaları gönderip aklını bulandırabilyorsa hâlâ üstünde etkisi var demek ki, bence sen yeniyi bırak eskisiyle devam et,en uygunu bu ........

ben aslinda anliyorum sizin ne demek istediginizi ama dusunsenize hirtin biri bir anda sizi arayip kufur kiyamet sizi tehdit ediyor?? ne diyebilirsiniz ne yapabilirsiniz allahin delisine mi cattim manyagin teki beni mi takip ediyor diye insan ne diyecegini sasirir. kafanizdaki bu gelenksel ve erkek ustuncu iliski anlayisini yikin. kimse sizi kimsenin onune atmamis aksine bence iyi yapmis, siz de bu manyak eski sevgilinizi hayatinizdan cikarin temelli olarak

eski sevgilim yeni bir instagram açıp oradan ekran görüntülerini attı bak sevgilin seni savunmuyor diye
sen niye eski sevgilinle hala görüşüyorsun mesela? ne alaka yanı ve adam sizi durduk yere neden savunsun sizi savunucak bı durum yok ki. sizde istıyorsunuz sizin için kavga etsinler ekşın olsun maşşalah kızım maşşalah devam böyle

Back
X