eski sevgili meselesii :((

barbara22026

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
21
0
6
İzmir
arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum çok zor durumdayım ..eski sevgilimle ayrılalı 1 yıl oldu daha doğrusu beni terkedeli aynı okuldayız (üniversite) 5 ay sevgili olduk ama inanın bu 5 ay ikimiz içinde 5 yıl gibiydi. dolu doluydu beni terkettikten sonra bende hiçbişey eskisi gibi olmadı sürekli onu takıp ediyorum facebook twıtter whatsapp gibi türlü yollardan takıntı haline geldi .ve okulların açılmasına az kaldı ne yapacağım takıntılı günlere dönmek istemiyorumm

bence facebooktan engelle twitterdan da öyle ve numarasını da sil. o zaman bakmakta gelmez içinden. gözden uzak olan gönülden de uzak olurmuş.. :))) inandır kendini, bitti sonuçta. 1 yıl olmuş yeni aşklara yelken aç

facebooktan engelledim bi süre ama bu seferde başka hesaplardan bakıyorum kafamda bitiremiyorum sorun bu okulda görücem onu her gün ne yapıcamm:2:

git bi kaç gn önceden cilt bakımı yaptır.kendine gzl gzl ciciler al.ilk önce kendine bi güvenin gelsin.kuaföre gt saçına başına bak tabiiki bunlara imkan varsa.evden çıkmadan 21 kerede ya vedud oku kendine üfle.güzel gözükürsün.zikir bu kesinlikle büyü değil sonra çık karşısına:)))

facebooktan engelledim bi süre ama bu seferde başka hesaplardan bakıyorum kafamda bitiremiyorum sorun bu okulda görücem onu her gün ne yapıcamm:2:

bence kaldır o engeli.sen onu silmekle başta hata etmişsin.ona ne kdr değer verdiğini beşşi etmişsin.hiç oralı olma.ona karşı sölediiin her kötü söz ima ona olan aşkınıda belli eder unutma:)öleee duracağına geri kazanmka için bişiiler yapmaya başla bnce

kızlar ömrü boyunca tek bir kişiyle yapamazmış sizce de çok saçma değil mi zaten her zaman bakımlı gezen biriyim sorun dış görünüş değil bunu oda söylemişti :2: özgür ruhlu biri ve kızlarla samimi olmayı seven biri ne zaman kız arkadaşlarıyla görsem ölüyorum resmen ve hergün görüyorum

engelli kesinlikle kaldırma. :)) onu engelledini gördüğünde bence değersiz olduğunu hissedecektir. çünkü eski sevgilim beni engellese beni görmek istemiyor diye düşünürüm.... bırak o seni kazansın tatlım.

Son düzenleme:

böyle bir gerekçeye rağmen onunla yeniden olmak ister miydin?seni sevmiyor,her çiçekten bal alayım derdinde...üzmene değmez kendini.unutursun bir gün..inan buna.

peki sizce umudu kesmeli miyim kızlar yanı pişman olmasını ıstıyorum aslında tek isteğim bu ne yaparsam pişman olur

pişman olması için çaba harcama. ama umarım bi gün pişman olur. kendine daha çok bakmalısın, karşısında güçlü olmalısın. okulun ilk günü mesela. güleceksin, o görsün diye değil içinden güleceksin ki mutlu olduğunu anlasın...

Emin ilerde hepsine gülüp geçeceksn.hiç umursama görüncede kafanı çevir gitsin.süslen püslen okulda giy topuklulularını havalı havalı gez ortalarda o yansın derdine.umrnda bile olmasın.

aleysss arkadaşımız haklıdır muhakkak.sen bilirsin cnm.ben kendi düşüncemi söledim zmnında özgür ruha sahip olan biri olarak:))umurunda olmasa engellemeyi geç bakmak bile aklına glmz fakat silmk engellemek nefretin göstergesidir.demekki içinde bişiiler var ve sen onu grmek istemiosun:)içinde bişiiler olmasa görsen ne olacak görmesennn ne olacakkk.seni sevip senin ilgilenmediğin birini getr aklına öle düşün bence bu konuyu:)

Emin ilerde hepsine gülüp geçeceksn.hiç umursama görüncede kafanı çevir gitsin.süslen püslen okulda giy topuklulularını havalı havalı gez ortalarda o yansın derdine.umrnda bile olmasın.

umurunda olsa bile burcunun dediği gbi öle göster kendini.erkekler güçlü kadınlara aşık olurlar.sıradan peşinde koşanlara değil

arkadaşlar ben engeli ayrıldıktan hemen sonra yapmıştım ve 1 ay sonra kaldırmıstım ve bir daha hiç engellemedim ve oda facebook kullanmıyor nerdeyse hic girmiyor ..merak ediyorum oda benım profilime bakıyor mudur diye ?

baksın ya da bakmasın ne farkeedecek.ha gerçkçi olmamı istersen hayır bakmıyordur.öyle olsa pat die tek bir kızla yapamıyorm demek hangi şerefliliğe sığar.baksa geri gelse yine mi tamam diceksn yapma arkdaşm çiz kendi yolunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…