Eski sevgili nasıl unutulur?

Kader76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
12
2
38
İzmir
Selam arkadaşlar.Ben 2 yıldır bi ilişki yaşıyordum.yeni ayrıldık.aslında bu iki yılda defalarca ayrıldık.ben hep istedim.barıştık.biliyordum o da istiyordu.son zamanlarda da hep o aradı.benden 5 yaş küçük bi de.son zamanlarda bana uygun olmadığını düşündüm.aileme söyleyemedim.kesin istemeyeceklerdi zaten.bi çok yönden aslında uymuyoruz biliyorum ama onu çok özlüyorum.ama çok güzel vakit geçiriyorduk.iyi arkadaştık dosttuk herşeyimizi konuşabilirdik.aileme en iyi arkadaşıma kardeşime söyleyemediğim ne varsa rahat konuşurdum.o da aynı şekilde.napıyor beni özlüyormu diye merak ediyorum.ve çok düşünüyorum.ama dönsekte olmayacağını biliyoruz.bi geleceğimizin olması imkansız.ayrılınca boşlukta hissettim.sadece sevgilim değil giden.artık kendi kendime konuşuyorum.bazen de yazıyorum atıyorum.deliriyormuyum ne.:(

dünyanın sonu değil canım çok düşünmemeye çalış kafanı dağıtcak şeyler yap yemek yap arkadaşlarınla buluş gez yeni insanlarla tanış yeni diyaloglar kur daha kolay atlatıcaksın ve elbet seni anlayan yeni insanlarla tanışacaksın mantığın zaten olmuyacağını söylüyor kendine zaman ver ve duygularınında zamanla iyileşeceğini göreceksin

Selam arkadaşlar.Ben 2 yıldır bi ilişki yaşıyordum.yeni ayrıldık.aslında bu iki yılda defalarca ayrıldık.ben hep istedim.barıştık.biliyordum o da istiyordu.son zamanlarda da hep o aradı.benden 5 yaş küçük bi de.son zamanlarda bana uygun olmadığını düşündüm.aileme söyleyemedim.kesin istemeyeceklerdi zaten.bi çok yönden aslında uymuyoruz biliyorum ama onu çok özlüyorum.ama çok güzel vakit geçiriyorduk.iyi arkadaştık dosttuk herşeyimizi konuşabilirdik.aileme en iyi arkadaşıma kardeşime söyleyemediğim ne varsa rahat konuşurdum.o da aynı şekilde.napıyor beni özlüyormu diye merak ediyorum.ve çok düşünüyorum.ama dönsekte olmayacağını biliyoruz.bi geleceğimizin olması imkansız.ayrılınca boşlukta hissettim.sadece sevgilim değil giden.artık kendi kendime konuşuyorum.bazen de yazıyorum atıyorum.deliriyormuyum ne.:(

Kızlar,ben çok sevdim bu adamı ya.biliyorum o da çok sevdi.ama sanırım bıktırdım adamı.ayrıldıktan sonra devamlı msj gönderdim.önce iyi mslardı.cevap yazmadı aramadı kötüyüm dedim umursamadı.şimdi anlıyorum ki en büyük hataymış böle davranmak.offff sinir oldum iki gündür bende aramıyorum ama.beni arayacağını düşünüyorum ama bazende karamsarlığa düşüyorum.bi kaç kez çok kötü kavga ettiğimiz halde aradı ben aramayınca.ama bu son gibi.sizce??
kavga nedenlerimiz genelde gelecek düşünmemesiydi.ama son zamanlarda o düşünüyorum dedi ben depresyondaydım artık çok kırılmıştım.olamayız ayrılalım dedim.o istemedi çok seviyorum dedi.ama saçma bi konudan çok saçma arama dedim ve bitti.sonra bi kaç msj gönderdi olamayız dedim.taki bi gün aradığımda kaza yapmış kötüydü sevgilim var arama diyene kadar bende her sey normalde.sonra dengem değişti.aramaya döndürmeye kızmaya başladım.sonuç çok kötüyüz artık.nolur yardım edin.

sürekli ayrılıp barışma olan ilişkiden hayır gelmez tecrübeyle sabittir

Canım seninki sevgiden öte alışkanlık olmuş, alışkanlıklardan da vazgeçmek zordur eğer yerine başka bir alışkanlık edinmezsen.

zamanla falan geçmiyor arkadaş sadece alışıyorsun tam sildim unuttum diyorsun tak bir şarkı çalıyor yada bereber gezdiginiz yerden geciyor içinde hortluyor yeniden..en iyisi hayatına yeni biri girmesini dile bence o daha kolay unutmak için...

Kızlar hepinize tşk ederim.Geçen gün yazarken çok kötüydüm.en önemli sebebi kötü ayrılmıştık .Ama artık daha iyiyim.Biz çok sevdik herşeyden çok ama defalarca tartıştık vazgeçtik ayrıldık.Saygımız kaybettik.Mail yazmamam lazımdı ama yazdım.Daha iyiyken aklında bi şüphe varsa ara dedim.yok dedi eminim dedi.Bende artık bende eminim dedim.soğuk bir mail yazdım.yazarkende öyle hissettim zaten.bir daha asla aramayacağım.bana demişki istersen maille haberleşebiliriz yardımı olursa sen bilirsin tabii demiş.ben kötüyüm diye.geri zekalı buna çok kızdım kimki o bana yardım edecekmiş.bende tşk ederim iyiyim artık dedim.ayrılık konusunda ve ilişkimizdeki sorunlarda haklısın dedim.kararlıyım aramayacağım.ve eminim o beni arayacak merak edecek.buraya yazıyorum.aradığında istediğinde bi daha yine yazacağım.Allah herkesin yardımcısı olsun.

Çıldırcam artık hatta çıldırdım.Ona mesaj gönderdim ileti raporu gelmedi aradım meşgule düşüyordu.evden aradım beni de msj larımıda engellemiş.çok kötü şeyler söyledim hırsımı alamadım hala.biliyorum böyle yapmam hiç bişey kazandırmaz bana.onuda istemiyorum artık.dönmesin.ama o kadar şeyin ardından böyle bişey yapınca tutamadım kendimi.napcam yaa.telefonda birbirimeze girdik.ben normal değilmiyim.offffffff artık normal olmadığımı düşünüyorum.psikoloğa gideceğim.ama sevgisi de nefretide kızgınlığıda ikimizde aşırı yaşıyoruz.hiç bir zaman iyi ayrılamadık.defalarca ayrıldık.ama bu sefer farklımı bilmiyorum.napacağımıda.hastalıklı işilki dedikleri bu mu??bilen varmı?

Çıldırcam artık hatta çıldırdım.Ona mesaj gönderdim ileti raporu gelmedi aradım meşgule düşüyordu.evden aradım beni de msj larımıda engellemiş.çok kötü şeyler söyledim hırsımı alamadım hala.biliyorum böyle yapmam hiç bişey kazandırmaz bana.onuda istemiyorum artık.dönmesin.ama o kadar şeyin ardından böyle bişey yapınca tutamadım kendimi.napcam yaa.telefonda birbirimeze girdik.ben normal değilmiyim.offffffff artık normal olmadığımı düşünüyorum.psikoloğa gideceğim.ama sevgisi de nefretide kızgınlığıda ikimizde aşırı yaşıyoruz.hiç bir zaman iyi ayrılamadık.defalarca ayrıldık.ama bu sefer farklımı bilmiyorum.napacağımıda.hastalıklı işilki dedikleri bu mu??bilen varmı?

Kimse yokmu benim gibi nolur varsa yazsın.

Back
X