Eski sevgili (ne yapicam ben)

Lutfenolsun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
2
0
30
Selam kizlar. Bundan 2 ay once biriyle tanistim okuldan. Ilk arkadastik ama ben hoslaniyordum gayet bu uzak durdu. Iste ben bi sey olucaksa tam olsun istiyorum dedi. Bu arada o okulunu uzatmis aslinda 25 yasinda ben 21. Bu yastan sonra basit bi sey olsun istemiyorum bir sey olacagi varsa zamanla olur dedi. Ben burda hata yaptim zaten her seyi acik acik soyledim ona. Her neyse. Daha sonra biz bulusuyoruz. Arkadaslariyla tanistirdi beni arkadaslari da beni cok sevdi hep gorusuyorduk. En son onunla yine bulustuk ve bana normal davrandi. Ben de yediremedim dedim ki sevgili olamayiz biz arkadas kalalim. Ama icimde kalmasini istemiyorum deyip onu optum. O da beni optu. Jer neyse bu böyle bitti. Biz 3 gun sonra tekrar gorustuk. Ben ona soguk davrandim cunku arkadas kalalim demistim. O yakin davrandi ben hep tersledim. O gun bana o da hoslandigini soyledi. Seni kaybedecegimi hissettim ilk defa ogun dedi. Seninle her seyimiz uyusuyor senin gibi birisi cok az bulunur bu yuzden altin degerindesin falan dedi. Cidden onunla ve arkadaslariyla cok iyi anlasiyoruz ve hala gorurusurz. Her neyse biz sevgili olduk her sey guzel gidiyordu. Daha sonra benim hareketlerimde degisme oldu. Onu cok siktim hep ustune gittim. Hakaret ettim hep. Bi kadinin iliskide yapmamasi gereken her seyi yaptim kisacasi. Onun da hatasi var ama buna ben izin verdim. Her neyse en son onun ayrilacagini anladim. Cunku buyuk kavga etmistik. Ayrılık konusmasi yaparken benimle ben de ayrilmak istedigimi, onu aslinda sevmedigimi falan soyledim. Baya saydim buna duygusuzmusum gibi. O da ertesi gün arkadasini arayip aglamis. Acele karar verdim sanirim diye. Bu arada cok sorunu var dersleriyle alakali. Ayrildik ama biz gorusmeye devam ettik. Hatta bi keresinde zamanlamamiz yanlisti aslinda olabilirdik gibi imada bulundu. Normal konusuyorduk. Ben kisa sureli bir tatile ciktim. Dondugumde degismistim goruntu olarak hem ustune dusmuyordum. Bu zamanlar yine ustume geldi. Gecen arkadaslariyla bulustugumuzda benim suratim
Asikti onun yuzunden. O da benim yuzumden gibi bir imada bulundu. Ayrildiktan sonra da ben mesaj attim neden oyle bir imada bulundun. Ben rahatsiz oldum diye. Kisa bir tartisma yasadik. Sonra ben ona coook uzun bir mesaj attim. Artik onu sevmedigimi ama eski iliskimize saygi gostermesi gerektigini falan. Yine konusuyorduk bugun. Ama ben onu seviyorum. Hep yalan soyledim sevmiyorum diye ve daha fazla bu durumu surdurmek istemedigimden onu sevdigimi soyledim. Artik dayanamadigimi, iliskimizin bitmesinin sebebinin.ben oldugumu soyledim. Bana hep sen baslarda iyiydin sonradan degistin diyordu. Ama ben hep bilerek yaptim. Onunla bilerek ugrastim bilerek hakaret ettim. Hani kendim gibi davransam ve yine de sevmese gam yemem ama ben kendi elimle bitirdim resmen iliskiyi.bunu da ona soyledim. O da bundan o kadar emin olma ikimizin de sucu var dedi. Aklimda ufak soru isaretleri vardi ama son kavgamizda bana attigin o 100 satirlik mesajdan sonra silindi artik olmaz gibisinden konustu. Ben de boyle deme cunku o ben gercek ben degildi dedim ki gercekten oyle. Benim bundan sonra biriyle birlikte olmam icin gercekten birbirimizle olmaktan baska caremizin kalmayacagi, birbirimizi cok sevdigimiz bi ilişki istiyorum dedim. Hani ben zaten su halde seninle birlikte olmak istemem sadece sevdigimi soylemek istedim dedim. O da bu sana zarar vericekse arkadasligimizi bitirelim dedi. Ben de vermiycek hic degismiycem dedim. Yani huylarimi degistiricem ama ona karsi olan arkadasligim degismiycek.
Yani kizlar isin ozeti cocugun aklinda soru isareti varken yine ona kopek gibi davranip surekli kavga cikarip kendimden soguttum. Simdi cidden nasil degisicem? Neler yapip neler yapmamam lazim? Sizce bu isin sonu nereye gider? Simdi bir egitime giricez ve 1 ay sonra hep birlikte olucaz nerdeyse. Ben hem onunla olmak istiyorum. 1 hafta sonra onunla karsilasinca tamamen farkli bir kisi olarak cikmak istiyorum karisisna. Hem gorunus olarak hem huy olarak. Nasil davranayim ki beni sevsin? Cunku cidden benim sacma sapan davranislarim soguttu onu. Hala bir sans var midir ne dersiniz?

Ne anlamda? Takntiliyim biraz. Insanlarin bana olan sevgisini son zamanlarda onlari zorlayarak olcmek istedim. Ama bu gercek ben degilim cunku ben boyle degilimbiliyorum bunu. Zaten bu yuzden tekrar biraraya gelmek istiyorum. Hepsi benim sucum.

Ve bütün bunlar iki ay içinde oldu?
Ben bunları beş yılda falan yaşıyorum abi, yeni nesil hızlı.

Bu ne yaa aşk mi diyorsunuz siz buna? Ben onu öptüm sonra arkadas kaldik sonra tatile gittim ve degistin geldim.

X