Eski sevgili ne yapmak istedi

hircinkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
71
15
98
İstanbul
selams , 6 aylık bi ilişkiden çıktım tam 4 gün oldu ..
Çok güzel bi ilişki yaşıyorduk. Günde en az 15 saat iletişim kurup aşırı derecede beni kıskannan biriydi .. Sonra ilişkiyi ailelerinde oldugu sosyal medyada duyurmaya karar verdik ve yaptık.. O benim şifrelerimi bilirdi.. İlişkiyi duyurduktan birkaç saat sonra adi adamın teki bana mesaj attı, işte ilişkine başlamıssın ama bilmem nerede profilin duruyor diye .. Kıyamet koptu! Dinlemez benşm ki bana bagırıyor demediğini bırakmadı beni aldattın vs .. Adamdan profilimin oldugunu söylediği yerden link iste dedim adam veremedi çünkü yalandı .. Ama ben çok yıpranmış ve korkmustum.. 2-3 gün daha idare ettim sonra ayrıldım.. O iftiraya inanısını kabullenememiştim.. Sonra 1 hafta dayandım aradım onu soguktu bana kızgındı canın istediginde hayatımdan çıkamzsın ben senin oyuncagın degilim dedim.. Çok içmiştim agzımdan çok çirkin kelşmeler çıktı.. 1 gün sonra özür diledim.. 3 gün sonrada doğum günğmdü .. Aradı doğum günümü kutladı çok sevğnmiştim.. Aradım 1 gün sonra konusmaya başladık ama sogukluk vardı bende de ondada bendekinin nedeni ondan cekinmemdi .. Ki yanılmadım yeniden kıskançlık ve kavga oldu .. Yine aramadım onu 1 hafta o sirada sosyal medyamda spor resimlerimi paylaştım.. Açık degillerdi - neyse dayanamadım aradım yine .. Konusmaya başladık, sıcaktı ama mesafeli , takip etmişti beni sosyal medyada .. Ertesi gün sabah beni aradı konusalım biraz dedi tamam dedim , hayatıma girmek isteyen biri var daha almadım ama alabilirim dedi.. İyi dedim al istiyorsan dedim.. Sonra gğn içinde beni arıyor konsuuyordu 2 saat vs kız arkadas olayının yalan oldugunu düşünüyordum.. Neyse bi akşam biz yine tartıştık kavga sırasında bu sefer ben kıskandim.. Şimdi dedi o kıza yazıyorum .. Artık onla mesajlaşıcam yazma bana dedi , yazmadım.. Fakat o yazdı bende bana degil kız arkadasına yaz dedim yine aramalar oldu yine kıyamet koptu ..sildim telinş whatsappa gel dedi arayıp 4. Aramasını açtım gittim whatsappa bana kızın resimlerinş attı bak güzel tam hayalimdeki kız dedi - ki bendim onun hayalindeki kız- en güzel kız arkadası oldugumu söylerdi vs - neyse yollama bana resimlerini dedim kıza ayıp .. Tamam o zaman size mutluluklar dedim yattım saat 4 de aradi bitti artık dedi , başkasıyla mesajlasıyorum vs dedi bunu söylemek için mi aradın dedim evet dedi iyi dedim ben umursamıyorum .. Sonra yine sildim numarasınj aramadı ertesi gün ben mesaj attım bir daha hayatıma dahil olma o hanımla git ilişkini yaşa benden uzak dur diye .. Dönmedi .. Sizlere danışmak istedigim-izninizle- gerçekten varmısır o kadın yoksa benden intikam mı alıyor ?

Birde cevrendeki herkes ondan kopmam konusunda baskı yapıyor, nedenide benim özgüvenimi sarsmasıymıs hafiften bide depresyona girdim - panik atagım tuttu geçenlerde neyseki kardiologama göre herşey yolunda

Ne yalan söyleyim okuyunca ben de lise 1 maksimum lise 2dir diye düşündüm. Cocuk gibi hareketler yapmış ben olsam ciddiye alıp uzulemem bile. Insan hayret ediyor nasil 30larinda bir adam böyle olur ya

cok sacma insan niye boyle birsey yaparki kizin resimlerini atmalar bilmem ne bariz kiskandirmaya calismis ama yasina gore degil bu haller

30 larında..yahu Kıskandım ben birde bensiz durmasına şalırıyorum ama hep gidip dönen ben olunca normaldir .. Ayrıca sosyal medyasında benden sonra resim paylaşmiş ki hiç sevmez , ahmet kayadan da yalanda olsa diye şarkı paylaşmiş baktım begenenlerde o kız yok hani görsem inancam , rol yaptıgına da hala inanamıyorum işte

ayrılmanız hayrına olmuş 30 yaşında adamın yaptığını ilkokul bebesi yapmaz kızın fotosunu atmak falan ne saçmalık bırak

kıskandırarak kavga ederek ilgini canlı tutmaya çalışıyor bu vasıfsız erkek taktiğidir. ama bir bak içine onu sevmiyorsun yazdıklarından belli.

çıkar bu adamı hayatından huzur bul canım. bu adamlar hiç büyümez bu tip tavırları hiçbir kadın hak etmiyor bırak ne hali varsa görsün ;)

Davranislariniz biraz olgunlasip bir iliski yasamak daha dogru bir karar olacaktir sizin icin..

Büyük ihtimal sizi kıskandırmak için demiştir ama yarın birgün başka bir kızı hayatına sokmayacağı ne malum? Biraz kendinizi geri çekin bu süreçte zaten karşı taraf kendini belli eder

Ben varken neden soksun, ya da siz birinşn hayatımda iken başkasını neden alsın hayatına , öyle şeyler düşünmeyin .. Benim sizlere danışmak istedigim şey kıskandırmak oldugu yerinde ki düşüncem .. Birde bu tür deneyimleri olan arkadaşların fikirlerini merak ettüm .. Bu öküz biraz yoklugumun acısını çeksin istiyorumda . Da da işte

ayrılmanız hayrına olmuş 30 yaşında adamın yaptığını ilkokul bebesi yapmaz kızın fotosunu atmak falan ne saçmalık bırak

kıskandırarak kavga ederek ilgini canlı tutmaya çalışıyor bu vasıfsız erkek taktiğidir. ama bir bak içine onu sevmiyorsun yazdıklarından belli.

çıkar bu adamı hayatından huzur bul canım. bu adamlar hiç büyümez bu tip tavırları hiçbir kadın hak etmiyor bırak ne hali varsa görsün :KK66:
Bende öyle yaptım da , da da zamanı var sanırım , tşkr ederi

Siyah kugu banada öyle geliyor, olsada alışkanlık var .. Ve biraz şartları zorlamayı severim , bilmiyorum karısık bi mantalitem var

Bu akşam zehir zemberek mesajlarıni atmiş yine , dönmeyecektim yememek adına benden ve yaşamımdan uzakdur , sanane benden diyip bitirdim .. Alışkanlıgımda zamanla biter . Tşkr ederim herkese

Çok sinir oldum bu hareketler 30 yasında olan bir erkeğe ! Mi ait? Canım bence bu adamın karakteri oturmamış, çiğ fazlasyla ergen kafasında. Bu tarz şeylerle uğraşacak vaktin varsa ugraş ama bence sal gitsin hatta bir daha ne ara ne sor ne yaz ne de cvb ver.

Back
X