Eski sevgili neden silinmez telefon rehberinden?

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Aslında bu soruyu kendime soruyorum çok saçma neden eski sevgilinin numarası silinmzeki sevgilimle ayrıldık kısa bi ilişkiydi sudan bahaneyle bitirdi sebep sorduğumda aciklama dahi yapmadı zoruma gitti elbette ki sosyal medyadan sildik birbirimizi ama nedendir telefondan silmiyoruz :) sürekli whatsap durumuma bakıyor. Birde şöyle bir durum var kızlar belki konu içinde konu olcak ama yeni birinden hoşlanmaya başladım ve hoşlandığım kişide eski sevgilimle arkadaşlıkları yok ama ikiside memur olduğundan karşılaştığı ortamlar mutlaka oluyor çünkü küçük bi yerde yaşıyoruz sizce oluru olurmu ki artık üzülmek istemiyorum yaa

şahsen ben birini unutsam her yerden silerim,bakmış mı bakmamış mı takip etmem. ha unutamadıysam da yeni ilişki düşünmem. bilmem anlatabildim mi? bence siz de böyle yapın.

şahsen ben birini unutsam her yerden silerim,bakmış mı bakmamış mı takip etmem. ha unutamadıysam da yeni ilişki düşünmem. bilmem anlatabildim mi? bence siz de böyle yapın.
Anladım canım valla şöyle söyliyeyim ilk başlarda kötüydüm baya bekledim onu hep belki bi kere daha konuşuruz bugün bi kez daha hoşlandığım çocukla karşılaştım ya çok etkilendim ve artık eski sevgilimin umruma gelmediğini gördüm ozaman siliyim gitsin suan korkum küçük yer olurumuz olcak mi hoşlandığım insanla bunda meraktayım artık bekleyip görcem

E iyi de o senden hoşlanıyor mu?
Tek senin hoşlanmanla bitmiyor iş neticede.

E iyi de o senden hoşlanıyor mu?
Tek senin hoşlanmanla bitmiyor iş neticede.
Elbetteki zaten ilk bi yaklaşmalar ondan geldi bi bahane bulup işyerime geliyor böyle bakışmalar felan ay allahım liseliler gibi :))ama çok yeni bunlar tabi çocuğun ne düşündüğünü bilmiyorum oda benim tabiki belkide öylesine bilmiyorum kendimi kaptirmıyorum merak la bekliyorum

Bence sen ilgiye açsın, hani bi yerden gelsin de düşüncesindesin.
Konuyu "birinden hoşlanmaya başladım yalnız eski sevgilimle aynı yerseler" desen neyse ama sen whatsapp durumuma bakıyor diye de sormuşsun yani hala umrunda.

Evet biliyorum saçma olduğunu konunun içeriğinin eskiye karşı umrumda olması değil ama yaptığı çok zoruma gitmişti inanın ki ama bugün farkettimki yeni artık ona karşı kinim nefretim de yok oluyor zaten böyle olmazmi hep ilgiye açlık konusunda da her kadın ister bunu anormal bisey değil ki bu

aciklama dahi yapmadı zoruma gitti elbette ki sosyal medyadan sildik birbirimizi ama nedendir telefondan silmiyoruz :)

nedendir telefondan silmiyoruz :)

Bundan dolayı oluru yok. Aklınızda eskisi varken yeniye kapı açmaya çalışmak manasiz. Eger donmeyecekseniz tamamen silmeniz gerekiyor ama silmediginize gore bi yaniniz hala onunla.

Sen niye silmiyon numarasını? Aklında kalmış birde başkasından hoşlanıyorsun.
Onların karşılaşma gibi durumundan dolayı oluru var mı bilmem ama senden yana oluru yok.

Demek ki sen de silmemişsin telefonundan. Sen sil durumunu da gizle bu kadar basit. Ayrica cocuk musunuz? Eski sevgilin ve yeni hoslandigin kisi karsilaşsa ne olur? Hoslandigin kisi benden ince hicbir iliskin olmamali diye bir sart mi koştu

Sen niye silmiyon numarasını? Aklında kalmış birde başkasından hoşlanıyorsun.
Onların karşılaşma gibi durumundan dolayı oluru var mı bilmem ama senden yana oluru yok.
Bende silmedim evet çünkü çok anlamsız bitmişti ama yeni artık anladimki oluru yok ve ayrılalı epey süre oldu suan birinden hoşlanmam normal çünkü hayatıma devam etmek zorundayım kalbimi kimseye kapatamamko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…