İyi akşamlar arkadaşlar. Konuya bir giriş yapayım hayırlısıyla:) az önce kimse zamanlarından kalma günlüğümü buldum. Okudum okudum moralim bozuldu. Hayatıma çok kişi girmedi aslında bir kişiyi çok sevdim ve bir daha da kimseyi sevemedim sevemeyeceğimi de düşünüyorum. Sonrasında sadece arkadaşça konuştuğum insanlarla niyetlerini bozdukları için uğraştım. Pişmanlık duyuyorum. Keşke hiç kimseyle konuşmasaydım diye. Bir sürü sinir stres yaşatmıştım kendime aileme. Aklıma geldikçe üzülüyorum. Ama bir yandan da yaşamasaydım şu anki düşüncelere sahip olur muydum diyorum. Çok şükür dönüşü olmayan bir hata yapmadım ama. Konuştuğum, muhatap olduğum için bile pişmanlık yaşıyorum sürekli. Şimdi ise hiçkimseyi sevemiyorum. Bir kişi insana sevmeyi unutturur mu? Unuttum. Karamsarım bu konuda. Bu durumda olan var mı? Kusuruma bakmayın karışık yazmış da olabilirim. Herkese hayırlı akşamlar :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok büyük pişmanlık yaşıyorum aslında muhatap olup da canımı sıkmalarına izin verdiğim için. Halbuki sevgililik bile denemezdi öyle bir şeye. Bir bakıyorsun niyeti bozuyorlar. Sonra çekilemiyorsun. Çekilince kötü oluyorsun. Eşimin ilk ve son sevdiğim olmasını isterdim. O kadar canım sıkılıyor ki. Ilk yaşadığım pişmanlıktan sonra arkadaşça bile olsa erkeklere güvenmiş olduğum için. Suçlu hep ben oldum. Halbuki hayatımda tek bir kişi dışında kimseye seni seviyorum demedim diyemedim.
böyle düşünme. ben de hep böyle düşünerek yıprattım kendimi. insanlara olan güvenimi kaybettim. yaşadıklarından dersler çıkar ve daha sağlam adımlar atmayı öğren önemli olan bu. dedim ya bu yazdıkların beni anlatmış resmen. ben de çok hata yaptım bu konuda ama dediğini gibi büyük hatalar yapmadan dönmek en güzeli ve o hatalardan ders çıkarabilmek. kendini asla suçlama olacağı varmış olmuş. o yaşadıklarımız olmasaydı bugünkü aklımız olmazdı. geçmişe takılı yaşarsan bugünün ve yarının kıymetini anlamazsın ve her geçen gün daha çok pişman olursun. adı üstünde geçmiş. boşver sen bugünü güzel yaşa yarınını da mahvetme bu düşüncelerle. kafana takma
slm canım.27 yaşındayım,o kadar insanla tanıştım hoşlandım,sevdim,kırdım,kırıldım,bıraktım,bırakıldım vs.hayatıma çok sayıda insan girdi gibi anlaşılmasın,yerin dibini gördüğüm,hiç çıkamayacağım sandığım zamanlarım oldu,içime kapandığım,evime kapandığım,hayallere daldığım,gerçekleşmediği vs vs..İyi akşamlar arkadaşlar. Konuya bir giriş yapayım hayırlısıyla:) az önce kimse zamanlarından kalma günlüğümü buldum. Okudum okudum moralim bozuldu. Hayatıma çok kişi girmedi aslında bir kişiyi çok sevdim ve bir daha da kimseyi sevemedim sevemeyeceğimi de düşünüyorum. Sonrasında sadece arkadaşça konuştuğum insanlarla niyetlerini bozdukları için uğraştım. Pişmanlık duyuyorum. Keşke hiç kimseyle konuşmasaydım diye. Bir sürü sinir stres yaşatmıştım kendime aileme. Aklıma geldikçe üzülüyorum. Ama bir yandan da yaşamasaydım şu anki düşüncelere sahip olur muydnm diyorum. Çok şükür dönüşü olmayan bir hata yapmadım ama. Konuştuğum, muhatap olduğum için bile pişmanlık yaşıyorum sürekli. Şimdi ise hiçkimseyi sevemiyorum. Bir kişi insana sevmeyi unutturur mu? Unuttum. Karamsarım bu konuda. Bu durumda olan var mı? Kusuruma bakmayın karışık yazmış da olabilirim. Herkese hayırlı akşamlar :)
slm canım.27 yaşındayım,o kadar insanla tanıştım hoşlandım,sevdim,kırdım,kırıldım,bıraktım,bırakıldım vs.hayatıma çok sayıda insan girdi gibi anlaşılmasın,yerin dibini gördüğüm,hiç çıkamayacağım sandığım zamanlarım oldu,içime kapandığım,evime kapandığım,hayallere daldığım,gerçekleşmediği vs vs..
hep niye bunca insanla tanıştım,boşa sacma seyler gördüm gibi düşündüm.tecrübedir diyen kişilerede niye kötü tecrübe bana diyordum ki...düşündümde,tmm olumsuzluklarda var ama güvenmemeyi,uyanık davranmak gerektiğini,insanlara iyilik yapmanın faydasını vs vs...anlatmkla bitmez...hayatımızda herşeyin bir sebebi vardır,senin buraya yazman,bizim bu yazıyı okuyup cvplamamız.
emin ol geçiyor,yine seviliyor,yine hayat dolu yaşanabiliyor...ama bu sana bağlı...
giyim,saç baş salınmayacak..
vücuduna değer verilecekki değerli olduğunu hissedesin.
yaşadııklarından olumlu seyler cıkarmayı bileceksin.
Allaha uzaklaşmayacaksın,ona verdikleri ve vermedikleri için şükredeceksin.
olumsuz,umutsuz film,kitap ve olaylardan uzak duracaksın.
kafanın içindeki gereksiz yer kaplayan herşeyi sileceksin.
bıkmadan iyilik yapıp,önyargıları sileceksin.
ve en önemlisi:dünde ve yarında değil bugunde şimdiyi yasayacaksın....
bunlar basit cümleler ama uygulamaya konması için derin düşünülüp gerekiyorsa araştırılması gerekir.
Aslında hepsinin benim için imtihan olduğunu biliyorum ama yine de arada bir aklıma geliyor. O kadar dikkat etmiş olmama rağmen bunlar olunca. Bir sürü konu okuyorum buralarda. Çok şükür dediğim konular da var. Rabbim dert vermesin kimseye. Aklıma geliyor bazen canım sıkılıyor.
Aslında sürekli aklıma gelmiyor ama günlüğü bulunca birden dertlendim:) Allah razı olsun hepinizden cevaplarınız için. Doğru hep düşünüyorum çeşit çeşit insanlarla karşılaşıyoruz ve her biri bize ayrı bir şey öğretiyor. Yaşamasaydım şu anki kararlılığım, dikkatliliğim olmayacaktı belki de.
Aynen öyle dertlendiğim de kendimi ve etrafımdakileri üzmüş olmak daha çok. Âmin âmin âmin.canım bende eski sevdiğim insanı kesinlikle düşünmüyorum,yani mesele o veya unutamamak değil.yaşadıklarımız hayatımıza öyle bir etki ediyorki bazen bunalıma giriyorsun.bazen ailene surat yapıyorsun vs vs..bunlar için yazdım ben..hepimiz yaşadık yaşıyoruzda işte.Allah hayırlı insanlarla karşılaştrsın hepimizi...
Zamanında birini sevdim, hem de çok sevdim. Çok ağladım, çok yalvardım rabbime olmadı. Zaten şuan başkasıyla evli
Bazen düşünüyorum eğer olmuş olsaydı ne olurdu diye, iyi ki olmamış diyorum
Onun düşünce yapısı, yaşam tarzı pek benlik değildi. Maddi olarak değil sosyal olarak kendini ulaşılmaz görüyordu çünkü
Ama sevdim mi? Sevdim. Bir daha öyle gözü kara hiç kimseyi sevemem biliyorum
Seveceğim elbet birilerini ama mantığımda ön planda olacak
Karamsar olma kapılarını kapatırsan mutluluğu bulamazsın
7 sene az bir zaman değil senin de bir hayatın var hiç kimse için mahrum kalma
Bir daha dünyaya gelip gelmeyeceğimizi bilemeyiz, hayatının değerini bil..
Bir gün biri çıkar karşına ve belki gerçek aşk bu muymuş dersin
Tabi hepimizi için geçerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?