Eski sevgili :S

maatra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2008
180
0
116
Antalya
Kızlar dün eski sevgilim başka bir msn adresinden beni eklemiş okulla ilgili birşey sordu bende cevapladım daha önceleri evlendiğini söylemişti hatta face de falan evli işte rus bir kızdı evlendiği kişide dün bana yazarken eski günleri özlediğini bana dediği gibi ona seni seviyorum diemiyorum o bana ilgili falan gibi şeyler dedi bende evlenmişsin sonuçta hayırlı olsun gibi şeylerle geçiştirdim.Sürekli bana nasıl aşık olduğundan bahsetti biz ayrılalı neredeyse 2 yıl oldu neden 2 yıl sonra bana bunları söyleme ihtiyacı duydu anlayamadım ve evli olduğu halde bana sürekli gezdiğimiz yerlerden geçemediğini ilk aşkı olduğumu şarkımızı duyunca içinin cız ettiğini ve daha bir çok şey söyledi. Bende ona dürstce bende aynı şeyleri yaşadım sonuçta ilktin dedim ama artık evlisin dedim.Bana sadece sen ve ben bilelim bir gün senin istediğin bir yerde seni görmek istiyorum ama kimse bilmeyecek dedi yurt dışına gidecekmiş sanırım. eskiden yalanları vardı bana bi çok kez evlendim çocuğum var demişti daha önce de bu seferki de mi yalan anlayamadım sonuçta bir insan evliyse ve daha eylül ayında evlenmişse evlendiği halde 2 yıl önce ki sevgilisini neden tekrar görmek ister ?

bu çocuğa pek güvenmedim hatta hiç güvenmedim.güvenilecek bir yanı yokkk.ayrılıklardan uzun bir süre geçtikten sonra da eski sevgililerin pat diye hortlamasınada sinir oluyorum.ne kadar mantık dışı şeyler.tam unuttum diyorsun yeni bir çizgi çekiyorsun ama biranda hayatına girmiş oluyor.asla ve asla hayatına tekrardan girmesine izin verme uzak dur.evli barklı adamın 2 sene önceki kız arkadaşıyla görüşme amacı ne çok merak ediyorm...ilkmiş güyaa...olabilir ama onu zamanında düşünecekti.restini çek ve görüşmek istemediğini söyle...yani ben senin yerinde olsam öyle yapardım:)aklını bulandırmasına izin verme üzülen yine sen olursun canımmm

Son düzenleme:

Ya zaten şuan bir beraberliğim var 3 ay sonra 1 yıl olacak ama dediğiniz gibi bir anda kafamı bulandırdı .Evli olduğunu söyledim benimde sevgilim olduğunu ama ısrarla mart da gideceğini ve son kez olsun görmek istediğini söyledi kimse bilmesin ne eşim ne senin sevgilin diyip durdu amacını çözemedim sonuçta evli biri benim ilişkimi de biliyor tuafıma gitti

Şu erkeklerin bir taneside beni şaşırtsın allah aşkına ya
Adam evli heyecan arıyor işte
Sakın kanma , görüşmede
Bu erkekler sırf kendi egoları tatmin etmek için yapmıyacakları şey yoktur..

haklısınız birde ben onunla 17 yaşımda başladım 2 yıl sürdü çocuktum pek kendime bakmıyordum galiba şimdi kendime bakıyorum falan fotoğraflarımı da görmüş çok güzelleşmişsin önce bu kadar değildin falan gibi şeyler söyledi ilginç ya anlamak mümkün değil

aman aman uzak dur böylelrinden hep böyledirler ben eşimi sevmiyorumda seni sevdimde falan fişman zaman gecirmek istiyordur boş vakti varsa bu tür insanlara gezip dolaşıp sohbet edipte boşuna ah ve günah alma derim bir gün pat die mesaj gelir esim üzülüyor onun üzülmesine dayanamam ben birdaha görüşmeyelim gibisinde cok duyduk okuduk boşver hemen sil faceden

yurtdışı hayallerinin peşinde koşmuş biri ve bu hayalleri ugruna senden vazgeçmiş biri.
şimdide hayatına heyecan katmanın derdinde..
daha neler görecegiz kimbilir..
sakın gitmeyi düşünme bile cnm bırak bu hayatı o seçtiyse
istediği gibi yönlendiremeyeciğinide bilmeli dmi..

haklısınız teşekkür ederim :) zaten ben istemiyorum anlamına gelen şeyler demiştim o günden beri bişey yazamadı . Bir kaç şey demişti onlarında yalan olduğuna adım gibi eminim çok hastaymış da ciğerleri bitmiş falan sanırım duygu sömürüsü yapıyor

evet her zaman yurt dışı hayali vardı hatta o zamanlar bana biriyle evlenip izin alıp sonra beni yanına alacağından bile söz ediyordu. Sonunda evlenmiş beni zaten kaybetmişti . Ama insan ya da biz bayanlar demek daha doğru kafamızı karıştırabiliyorlar...

hah tam tahmin ettiğim gibi acındıracak ki sana arada nasılsın sorasın die ben zaten senin ne kadar hanım bir kız olduğunu anladım canım bulaşma ne hali varsa görsün senin sevgilin sana yeter allah nasip etmişki bak erkek arkadasın var hemde bir sene oalacakmış bu tipler arada bir girer hayatına yoklar zaman gecirir kafanı bulandırır sonra behlül kaçar hesabı yapar sil gitsin canım faceden böylece konu kapanır sana da ulaşamaz

behlül kaçar bunu sevdim tam da aradığım cümle :))) çok teşekkür ederim:)

inanabiliyormusunuz neymiş sarhoşmuş yaptıkları saçmalıkmış sonradan ileti geçmişini okuyunca fark etmiş aslında karısını seviyormuş çocuğu olacakmış vsvs ..

bu ne demek sımdı?
erkeklerın dengesız hallerınden bırı daha.....
eee sen ne dedın oöyle söyleyince?

bu ne demek sımdı?
erkeklerın dengesız hallerınden bırı daha.....
eee sen ne dedın oöyle söyleyince?

Senin böyle diyeceğinden emin olduğum için laflarına aldırış etmedim zaten dedim konuşurken de söylemiştim bunu kendisine . Ama dedi ah etme bana olur mu fln dedi bende birşey demedim sonra birşey sordu bende bak sağlığın bozuk diye kırmak istemiyorum kırmak istemedikçe saçmalıyorsun artık saçmalamaktan vazgeç dedim çıktı.. neymiş ahh etmeyecekmişim

ahh canımmm isin zor walla ,son kısımları pek anlayamadım ama bunları yapıorsa ve senden intikam alabilecek bir durumu yoksada seviyordur bence ama uğrasmya değmez km bilr daha neler cıkar bunun altından

ahh canımmm isin zor walla ,son kısımları pek anlayamadım ama bunları yapıorsa ve senden intikam alabilecek bir durumu yoksada seviyordur bence ama uğrasmya değmez km bilr daha neler cıkar bunun altından

ya zaten o bana aşıktı hemde baya aşıktı ama olmadı aradan 2.5 yıl geçti evlenmiş falan gelip evli olduğu halde bana neler dedi hala seiyorum fln sonra saçmaladım sarhoştum dedi anlayamadım ki

Evli olduguna bile inanmadım ama hadi neyse!
Dengesiz , yalancı bir erkek modeli daha!!
Ne yapmak lazım uzak durmak lazım. Hic gözünün yasına bakma.

Evli olduguna bile inanmadım ama hadi neyse!
Dengesiz , yalancı bir erkek modeli daha!!
Ne yapmak lazım uzak durmak lazım. Hic gözünün yasına bakma.

Açıkcası evli olduğuna bende pek inanmıyorum bundan önce de her bana konuştuğunda evliyim diyodu nedense hepsi de farklı ülke den di bir insan 2 yılda kaç kez evlenip boşanır bilmiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…