Eski sevgili sorunsalı, kafam çok karıştı..

atmivararkamda

Guru
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2012
445
386
durum şu; eski sevgilimle konuştum..
Onunla ayrıldıktan sonra (2 yıldır) telefonda hiç konuşmamıştık ama ortak arkadaşlarımızdan dolayı aynı ortamda bulunmuşluğumuz, hatta sohbet etmişliğimiz çoktur. Yani arkadaş kaldık diyebilirim. Zaten kısa süren bi ilişkiydi. Bu yüzden mesajına cevap vermekte ve konuşmakta bir sakınca görmedim başta.Neden mesaj attı, muhabbet etmek istedi bu konuda da hiçbir fikrim yok ama gayet arkadaşça ve seviyeliydi konuşmalarımız.. Çok kafam karıştı..

Son düzenleme:
bence söylemen daha doğru. hiç belli olmaz birgün biyerde karşına çıkar hiç ortada bişey yokken saklamış olan sen olursun.Yalnız dürüst insanın kıymetini bilen çok az insan var. sonuçları ağır olabilir. söylemeden önce iyi düşün tart derim
Bu arada diğerinide nazikçe geri çevir.Doğru bişey değil yaptığın..:/

Yaklaşık 8 aydır süren bir ilişkim var onu çok seviyorum ama galiba bir hata yaptım :KK64: Hatta hata olup olmadığı konusunda bile kararsızım ama durum şu; eski sevgilimle konuştum..
Onunla ayrıldıktan sonra (2 yıldır) telefonda hiç konuşmamıştık ama ortak arkadaşlarımızdan dolayı aynı ortamda bulunmuşluğumuz, hatta sohbet etmişliğimiz çoktur. Yani arkadaş kaldık diyebilirim. Zaten kısa süren bi ilişkiydi. Bu yüzden mesajına cevap vermekte ve konuşmakta bir sakınca görmedim başta. Ama sonra içten içe bir vicdan azabı duymaya başladım sonuçta ne kadar arkadaş kalsak da eski sevgilim ve hayatımda biri varken onunla konuşmanın, doğru olmadığının farkındayım. :KK14: Neden mesaj attı, muhabbet etmek istedi bu konuda da hiçbir fikrim yok ama gayet arkadaşça ve seviyeliydi konuşmalarımız..

Benim kafamı karıştıran şey asla eski sevgilimin mesaj atması değil yanlış anlaşılmasın; bunu sevgilime söylemeli miyim, yoksa söylememeli miyim.... ? :KK43:
Çok kararsız kaldım kızlar... Erkek arkadaşım çok kıskanç, baskıcı biri değildir ama söylediğimde ne tepki vereceğini kestiremiyorum. Sorun olur mu sizce bir ilişkide böyle bi durum ? Yada söylememek daha mı iyi olur?
Bence söyleme. Sonradan bir dünya sorun çıkar. Eski sevgilinle de görüşmeni tavsiye etmem. Eski sevgiliden arkadaş, bir yere kadar oluyor. Zira eşim önce arkadaşım, sonra sevgilim, sonra yeniden arkadaşım, sevgilim ve eşim oldu :KK66:

Söylemen en doğrusu böylece gizli iş çeviriyorum düşüncesinden ve vicdan azabından da kurtulmuş olursun.. Yada görüşmeyi keseceksin ikisinden birisi..

bence söylemen daha doğru. hiç belli olmaz birgün biyerde karşına çıkar hiç ortada bişey yokken saklamış olan sen olursun.Yalnız dürüst insanın kıymetini bilen çok az insan var. sonuçları ağır olabilir. söylemeden önce iyi düşün tart derim
Bu arada diğerinide nazikçe geri çevir.Doğru bişey değil yaptığın..:/

Söylemelisin, saklamamalısın. Yarın bir gün senden değil ondan duyarsa hoş olmaz. Soru işaretleri oluşur.

Ortaya çıkma ihtimali yok aslında. Ama dediğiniz gibi saklamak da doğru değil, yaptığım da doğru değil.. :KK43:
Diğeri zaten hiç önemli değil benim kafamda çoktan bitmiş biriydi, benim tek derdim ilişkime zarar gelmemesi...

Bence söyleme. Sonradan bir dünya sorun çıkar. Eski sevgilinle de görüşmeni tavsiye etmem. Eski sevgiliden arkadaş, bir yere kadar oluyor. Zira eşim önce arkadaşım, sonra sevgilim, sonra yeniden arkadaşım, sevgilim ve eşim oldu :KK66:

Sorun çıkmasını da hiç istemiyorum aslında.. Gizlemek de kötü ama :KK61: Zaten görüşmeye yada konuşmaya devam etmedim o günden sonra:KK17:

Ortaya çıkma ihtimali yok aslında. Ama dediğiniz gibi saklamak da doğru değil, yaptığım da doğru değil.. :KK43:
Diğeri zaten hiç önemli değil benim kafamda çoktan bitmiş biriydi, benim tek derdim ilişkime zarar gelmemesi...

Normal bir konuşma olsa da doğru bulmuyorum. Aradan zaman geçmeden halletmelisin.

Söylemelisin. Kendisi duyar ya da görürse daha kötü olur.
Ayrıca eski sevgilinde olsa mesajlaşma. Erkeklerin ne zaman ne halt yiyeceği belli olmaz.

Yaklaşık 8 aydır süren bir ilişkim var onu çok seviyorum ama galiba bir hata yaptım :KK64: Hatta hata olup olmadığı konusunda bile kararsızım ama durum şu; eski sevgilimle konuştum..
Onunla ayrıldıktan sonra (2 yıldır) telefonda hiç konuşmamıştık ama ortak arkadaşlarımızdan dolayı aynı ortamda bulunmuşluğumuz, hatta sohbet etmişliğimiz çoktur. Yani arkadaş kaldık diyebilirim. Zaten kısa süren bi ilişkiydi. Bu yüzden mesajına cevap vermekte ve konuşmakta bir sakınca görmedim başta. Ama sonra içten içe bir vicdan azabı duymaya başladım sonuçta ne kadar arkadaş kalsak da eski sevgilim ve hayatımda biri varken onunla konuşmanın, doğru olmadığının farkındayım. :KK14: Neden mesaj attı, muhabbet etmek istedi bu konuda da hiçbir fikrim yok ama gayet arkadaşça ve seviyeliydi konuşmalarımız..

Benim kafamı karıştıran şey asla eski sevgilimin mesaj atması değil yanlış anlaşılmasın; bunu sevgilime söylemeli miyim, yoksa söylememeli miyim.... ? :KK43:
Çok kararsız kaldım kızlar... Erkek arkadaşım çok kıskanç, baskıcı biri değildir ama söylediğimde ne tepki vereceğini kestiremiyorum. Sorun olur mu sizce bir ilişkide böyle bi durum ? Yada söylememek daha mı iyi olur?

Bence eskiyle görüşmeyi kes. Zaten orda burda karşılaşınca muhabbet ettiğiniz kişiyle bağlarınızı koparmanızın neresi yanlış olabilir ki? ya da görüşmeyi kesmeyi neden düşünmüyorsunuz? Çok mu değerli sizin için? Yok hayır öyle değil ise, görüşmeyi kesersin, olay da kalmaz ortada düşünülecek.

Bence eskiyle görüşmeyi kes. Zaten orda burda karşılaşınca muhabbet ettiğiniz kişiyle bağlarınızı koparmanızın neresi yanlış olabilir ki? ya da görüşmeyi kesmeyi neden düşünmüyorsunuz? Çok mu değerli sizin için? Yok hayır öyle değil ise, görüşmeyi kesersin, olay da kalmaz ortada düşünülecek.
Görüşmeyi kesemiyorum çünkü ortak arkadaşlarımız var kırk yılda bir de olsa bi yerlerde karşılaşıyoruz. Değerli olduğu için değil yani özel biri değil benim için. Benim düşündüğüm sevgilimin bunu nasıl karşılayacağı.. :KK64:

Keşke en başında söyleseydiniz.
Böyle bir şeyi gizlemek, insanın aklına 'masum ve arkadaşça' duyguları getirmiyor.
Doğruyu bulmanız için tek düşüneceğiniz şey, 'eğer sevgiliniz eski kız arkadaşıyla konuşsaydı, bunu gizleseydi ne düşünürdünüz ve ne yapardınız?' sorusuna verdiğiniz tepkiden ibaret olacaktır.

Açık açık söyle gitsin. Birşey yokki söylüyorum de. eğer sandığın gibibirşey olsaydi şimdi sana söylemezdim de. Bunuda ters anlayip ayrilicaksa öküzün tekidir yani

Kesinlik söyle erkek arkadaşına. Arkadaş çevrenle bağlantısı olduğunu ve bunun haricinde özellikle birbirinize karşı bir şey hissetmediğinizi çoktan bittiğini fakat ortak çevre sebebi ile karşılaştığınızı bir nevi arkadaş gibi kaldığınızı ama bir daha konuşmayacağınızı açıklayan bir mesaj atın. İçim rahat etmedi ve bende sana söylemek istedim, başkasından duyma benden bil dersin. Belki ilk başta bir kızar ama sonra düzelir merak etme :)

X