eski sevgili sorunsalı(meraktan) ?

Mune Mune Kazen Kazen O okypete konu sahibi çok çirkinleşti, lütfen yardımcı olun. Burada üslubunu çirkinleştirip insanları açtığı konudan kovmaya, onlara sataşmaya, terbiyesizleşmeye kimsenin hakkı yok. Yönetim, lütfen.
arkadasım kardeşim canım ciğerim uğraşma benle lütfen kaç kere ıyı gunler dıcem ya baska yok mu soru gıt orda bıraz ınsanlarla ugras

merhaba arkadaşlar yeni kayıt oldum bu siteye.konu malum eski sevgili .geçen sene ayrıldık lise 2den beri cıkıyorduk (3bucuk yıl).geçen sene aralık ayında ayrıldık.birdahada konusmadık görüşmedik .ama benim eski sevgilim hızlı cıktı ve bu yaz hazıran ayında yeni bir sevgili yaptı .açıkcası tencere yuvarlanmıs kapagını bulmus dıyorum .çünkü eski sevgilim ortam ve içki meraklısıydı .kızda insatgramda gögüs dekoltelı,minili resimlerini koyan,barlarda dolasan,içki ve sigara tüketen,erkek arkadslarınla aşkımlı konusan açıkcası hoppa tip oldugu belli .eski sevgilim halbuki benleyken elbise bıle gıymemi,sosyal hesabımın olmasını ıstemezdı yanı baya kıskanctı .ama bu kızı kıskanmıyor vede süprizler yapıyor sankı peşinden o koşuyor gibi duruyor.sorum şu ki arkadaşlar.ben mütevazı,açık giyinmeyen,ortam nedir bılmeyen,daha sigaradır içkidir ağzına sürmemiş,barlara bir kere bile gitmemiş ,erkek kankası olmamıs bır kızım yani bildiğiniz ev kızlarındanım.lakin terk edıldım ama aldatma vesaire yok asla yapmam yakıstırmam kendıme o seni üzerim diyerek bana kıydı ve gitti.şimdi okulu da bıttı.2yıllık okuyordu .biter bitmez sevgili yapmıs sevıyor gıbı duruyor .ama kıskanmaması ,böyle bir kız secmesı çok garip cunku benımle o kız arasında buyuk fark var .sizce niye böyle bir secım yapmıs olabılır arkadslar? birde sizin düşüncelerinizi almak ısterım .şimdiden tesekkür ederim :) not: taktıgım ıcın değil merak ettıgım ıcın soruyorum arkadslar .
kaçtane siteye üyeyim hayatımda ben böyle bir site üyeleri görmedim .hiç birşey demiyorum daha da baska .bu kadar gereksız insanların oldugu bır yermıs demekkı kesınlıkle uyelıgım ıptal edılsın böyle bir sitede dahada bulunmam lütfen yetkililere arz ediyorum

noluo yaaaaa bende arada kaynamışım ben ne dedim aaaa
gereksiz insanların olduğu yere yazma bida ozaman bu sitede senin kadar gereksiz üyeyi çok gördü bugüne kadar var git yoluna :D

noluo yaaaaa bende arada kaynamışım ben ne dedim aaaa
gereksiz insanların olduğu yere yazma bida ozaman bu sitede senin kadar gereksiz üyeyi çok gördü bugüne kadar var git yoluna :KK70:
kusura bakma ya senı yanlıslıkla alıntı yapmısım ılk defa gırdıgım ıcın bu sıteye bılmıyrdm .gereksız olanlar üslubu bozuk olanlar sen üstüne alınma kardeşim .

kusura bakma ya senı yanlıslıkla alıntı yapmısım ılk defa gırdıgım ıcın bu sıteye bılmıyrdm .gereksız olanlar üslubu bozuk olanlar sen üstüne alınma kardeşim .
tamam canımda sende sakin ol biraz herkes herşeyi sölüo fikrini belirtio gülüno edilio ağlanıo bu kadar sinirlenme herkes tavsiyesini yazmış sen kendini üzme adam keyfine bakıo demişler kötü bişey dememişlerki boşver

tamam canımda sende sakin ol biraz herkes herşeyi sölüo fikrini belirtio gülüno edilio ağlanıo bu kadar sinirlenme herkes tavsiyesini yazmış sen kendini üzme adam keyfine bakıo demişler kötü bişey dememişlerki boşver
ona ben kızmadım kı bazı arkadslar resmen evkızıyım dıye dalga gecmısler var mı boyle bısey ya

:KK30::KK30::KK30:
ona ben kızmadım kı bazı arkadslar resmen evkızıyım dıye dalga gecmısler var mı boyle bısey ya
tüm mesajları okuyamadım ama kim dalga geçerse geçsin üyeliğni nie iptal ediosun takılma bu kadar görceksin bu siteyi yarın birgün sende hep bareber gülelim eğlenelim die kimseyi kırmadan dalga geçeceksin güzel şeyler yazacaksın edceksin hep beraber gülünecek edilecek boşver be güzelim

:KK30::KK30::KK30:
tüm mesajları okuyamadım ama kim dalga geçerse geçsin üyeliğni nie iptal ediosun takılma bu kadar görceksin bu siteyi yarın birgün sende hep bareber gülelim eğlenelim die kimseyi kırmadan dalga geçeceksin güzel şeyler yazacaksın edceksin hep beraber gülünecek edilecek boşver be güzelim
haklısında onlar yüzünden değil ki bu siteyi sevmedim

Siteyi beğenmeme sebebini söyleyeyim bu arkadaşın.
Bu sitede canımlı şekerimli yorumlara az rastlanıyor ve doğruyu söyleyeni de pek sevmiyor konu sahipleri. Şimdi onunla o kızın dedikodusunu yapsak ' aa nasıl olurda dekolteli kızla çıkar, cık cık cık hiç bi aile kızı bara gider mi tühhh rezil' tarzında konuşsaydınız muhtemelen siteye bayılırdı.
Beğenmeyen gidebilir zaten biz böyle mutluyuz :21:

Kendi terbiyesizliğini koca siteye mal etme. Senin üslubun çok çirkin. İster iptal et üyeliğini ister etme, bu sitede yapmaman gereken şeyleri yaptın, millete sataştın ve çirkin bir üslup kullandın. Yönetim hakkında gerekeni yapacak zaten.

Back
X