- 17 Mayıs 2015
- 1.351
- 647
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Yaa neymıs kadının bıseye ıhtıyacı olursa yardım edermıs .cocuklugu onla gecmıs.ayrılalı 6 7 yıl oluyo .Kadın buna para falan yollamıs zamanında
Yok anasinin gozu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa neymıs kadının bıseye ıhtıyacı olursa yardım edermıs .cocuklugu onla gecmıs.ayrılalı 6 7 yıl oluyo .Kadın buna para falan yollamıs zamanında
Evde kalacam korkusuyla onla hayatta evlenmeyecek adamla ilişki yaşıyor ama hiçbir zaman evlenemeyecek bundan haberi yok ne yazık ki.Bence ilişkini gözden geçir, pek sağlam kafalar değil.
Çünkü bu konuda yanlış olan sadece "sorunsal" kelimesi değil ne yazık ki :)3 sayfadır niye sorunsal yazdın diyen olmamış![]()
Yapay penis işi ne ben o konuyu nasıl kaçırmışımCanim sennkendine neden bunlari yapiyorsun ? Sevgilin de pek normal gelmedi bana. Sen daha once yapay penis satis isine giren uye misin ? Eger oysan lutfen sana fayda saglayacak seylerle mesgul ol. Sevgilin de gayet sacma davranmis, eski sevgilisi de. Sende kendine guzel bir yol ciz
Bir konu vardi konu sahibinindi diye hatirliyorum. Yapay penis mi vibrator mu bir sey satisi yapiyordu uye, patronu sapik cikmisti. Konuyu birebir hatirlamasam da boyleydi konu. Konu sahibi ise eger o uye, simdi guluyodur o zamanlaraYapay ö
Yapay penis işi ne ben o konuyu nasıl kaçırmışım
Vay anam vay neler dönmüş![]()
Ya yeter ama ..bir tutturmussun namazda niyazda..sana ne milletin namazindan. Konunla ne alakasi var..çok namazliysa evli kadının eski sevgilisiyle ne işi var. Onla mesajlasmaya ne hakki var. Namaz da niyaz da siye tutturdun.Ya kadın hem kapalı namazında nıyazında.Telefonda bırsey yakalamadım kadın benı de bılıyo.Allahtan badka sehırde kadın.sence yazım mı ondan mı beklım
Ben bayaa sorguladım.Bızımkı dedı kadın hoca ole bısı yapmaz hayattaYa yeter ama ..bir tutturmussun namazda niyazda..sana ne milletin namazindan. Konunla ne alakasi var..çok namazliysa evli kadının eski sevgilisiyle ne işi var. Onla mesajlasmaya ne hakki var. Namaz da niyaz da siye tutturdun.
Ayy evet.Adam gorusmeye cagırmıstı gıtmemıstım :)Bir konu vardi konu sahibinindi diye hatirliyorum. Yapay penis mi vibrator mu bir sey satisi yapiyordu uye, patronu sapik cikmisti. Konuyu birebir hatirlamasam da boyleydi konu. Konu sahibi ise eger o uye, simdi guluyodur o zamanlara![]()
Kapalılık ve namaz iyilik ve namus ölçütü değil, hiç değil. Ne kapalılar ne sözde dindarlar gördüm duydum akla hayale gelmeyecek sapıklıkların peşindelerdi. Genelde baskı gördükleri için böyle oluyorlar.Ya kadın hem kapalı namazında nıyazında.Telefonda bırsey yakalamadım kadın benı de bılıyo.Allahtan badka sehırde kadın.sence yazım mı ondan mı beklım
Sevgilimle aramızda hiçbir problem yoktu.