Eski sevgili sorunsalı

Sevgilin ayrılmak için uygun ortamı yaratmış, suçu da size atarak size fesat diyerek bir melek gibi gururluca terk etmiş olay mahalini .. Vay üçkağıtçı.. Bahane arıyor kesinlikle.. aklınızdan geçenler benim de aklımdan geçti bence ikisi de meyilli birleşmeye pislikler

Eski sevgiliyle görüşmesi iğrençken,tutup senin fotonu yollaması iğrenç ötesi..hele senin sevgilinin evli barklı bi kadınla yazışması Allahım ne günlere kaldık nerde bu kişinin adamlığı yaa ? bacım bu kadın eline almış senin sevgilini bu böyle gider gittiği yere kadar,bence hızla uzaklaş bu adamdan şu an aklı selim düşünsen zaten yazıştığını gördüğün an tekmeyi basardın.

Ayrıl gitsin en iyisi bir benzeri benimde başıma geldi. Bana mesaj atma demişti bir kiz o çocuğa bende çocuğa sordum kim falan ne bu çocuk bir açıklama bile yapmadi. Ben suçlu oldum. Sanane deseydin dedi. Sonra herhalde çıktılar. Çünkü instagramina adını yazmıştı kız. Kızında bir senelik ilişkisi vardı. Geçen günde yazmış öyle hemen sevemem sıkılırım yakin durduğuma bakma falan demiş. Boyle insanlar hep var. Bence yoluna bak. Ben çok üzüldüm. Simdi ikisinide Allaha havale ettim. Üzülüyorum ama yoluma bakmam lazim

Yapay ö
Canim sennkendine neden bunlari yapiyorsun ? Sevgilin de pek normal gelmedi bana. Sen daha once yapay penis satis isine giren uye misin ? Eger oysan lutfen sana fayda saglayacak seylerle mesgul ol. Sevgilin de gayet sacma davranmis, eski sevgilisi de. Sende kendine guzel bir yol ciz
Yapay penis işi ne ben o konuyu nasıl kaçırmışım

Vay anam vay neler dönmüş:D

Eski eşimin telefonunda bi kız arkadaşıyla yazışmalarını görmüştüm, dönem dönem yapılmış yazışmalar benden bahsetmiş evliliğin güzel gittiğinden bahsetmiş beni sevdiğini söylemiş falan. Kızı tanımıyordum eşim benden önce bir dönem yurtdışında yaşamıştı oradan arkadaşları vardı onlardan biri sanmıştım üstünde durmamıştım. Sonra bir vesileyle bu kızla eski eşimin geçmişte ilişki yaşadığını öğrendim ve bu benim evliliğimin bitme sebeplerinden biri oldu çünkü içime kurt düşürmüş ve güvenimi sıfıra indirmişti. Baksan ortada güya aldatma yok normal yazışmalar ne var bunda derler. Öyle iş olmaz arkadaş, hayatındaki insana değer veren insan eski sevgilisiyle görüşmez, böyle bir hareket insanın karakterini ele verir.

Kendimi düşünüyorum, hayatımda biri varken eski sevgilim bana mesaj atsa asla karşılık vermem aynı şeyi karşımdakinden de beklemem çok normal.

Güven sorunu yaşadığın ilişkiyi sürdürme canım, ne yaşadığımı ben bilirim dilim çok yandığı için diyorum bunları sana, bırak şunu gitsin o kaybetmekten korksun sen korkma.

Yapay ö

Yapay penis işi ne ben o konuyu nasıl kaçırmışım

Vay anam vay neler dönmüş:KK70:
Bir konu vardi konu sahibinindi diye hatirliyorum. Yapay penis mi vibrator mu bir sey satisi yapiyordu uye, patronu sapik cikmisti. Konuyu birebir hatirlamasam da boyleydi konu. Konu sahibi ise eger o uye, simdi guluyodur o zamanlara :KK53:

Ya kadın hem kapalı namazında nıyazında.Telefonda bırsey yakalamadım kadın benı de bılıyo.Allahtan badka sehırde kadın.sence yazım mı ondan mı beklım
Ya yeter ama ..bir tutturmussun namazda niyazda..sana ne milletin namazindan. Konunla ne alakasi var..çok namazliysa evli kadının eski sevgilisiyle ne işi var. Onla mesajlasmaya ne hakki var. Namaz da niyaz da siye tutturdun.

Ya yeter ama ..bir tutturmussun namazda niyazda..sana ne milletin namazindan. Konunla ne alakasi var..çok namazliysa evli kadının eski sevgilisiyle ne işi var. Onla mesajlasmaya ne hakki var. Namaz da niyaz da siye tutturdun.
Ben bayaa sorguladım.Bızımkı dedı kadın hoca ole bısı yapmaz hayatta

Bir konu vardi konu sahibinindi diye hatirliyorum. Yapay penis mi vibrator mu bir sey satisi yapiyordu uye, patronu sapik cikmisti. Konuyu birebir hatirlamasam da boyleydi konu. Konu sahibi ise eger o uye, simdi guluyodur o zamanlara :KK53:
Ayy evet.Adam gorusmeye cagırmıstı gıtmemıstım :)

Ya kadın hem kapalı namazında nıyazında.Telefonda bırsey yakalamadım kadın benı de bılıyo.Allahtan badka sehırde kadın.sence yazım mı ondan mı beklım
Kapalılık ve namaz iyilik ve namus ölçütü değil, hiç değil. Ne kapalılar ne sözde dindarlar gördüm duydum akla hayale gelmeyecek sapıklıkların peşindelerdi. Genelde baskı gördükleri için böyle oluyorlar.

Back
X