- Konu Sahibi kurabiyeeeee
-
Sen erkek olsan 'kurabiyeyi mi yoksa önceki kızımı tercih ederdin?'
Kurabiyeyle ayrilik lafi gecmemis on ay boyunca tek kavgalari ozlemden cikmis ve gece kavgayi bitirmeden uyumamislar hic....
Diger kizla elli defa ayrilip barismis araya birileri girmis hatta sacmalamislar ama yine de korkuyorum isteinsan elinde olmayani ister ya... Bilmiyorum ben secenek olmak istemiyorum surekli bize bisey olmayacak ozledim de yanindayim modunda ama bizde kadiniz iste korkuyorum ben kurabiyeyi secerdim ama...
Ve beni deli gibi sevip sahiplenen biri ayni sekilde bende onu ama ne bileyim ruyalarima bile isliyor artik bu konu...
Bence korkma.
Anlattığın gibiyse korkucak bi durum yok
Bu arada direk bitti deyilip biten bir iliski akilda da kalpte de kalir ama bunlar fazlasiyla uzatmalari oynamislar bence birbirlerini fazlasiyla eskitmislar sizde oyle dusunuyor musunuz? İcime en iyi rahatlatan sey bu... Bide birsey daha soylemek istiyorum biz cikmadan bir hafta once ben bu meseleyi igrenmistim o zaman buna soyledim hi olumlu da bakmiyordum iliskiye sonra eve gittiginde sinirden cami falan indirmis ben bu kizi istiyorum neden bozmaya calisiyorlar falan gibisinden ve ilk defa biri icn o zaman aglamis...
İnsallah canim yorumlariniz icimi rhatlatiyor... Mesafe sorununu da sizinle atlatmistim ben
Bir sorun görmedim anlattıklarında acaba sen biraz fazla mı evhamlısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?