Eski Sevgili Sorunsali:(

kurabiyeeeee

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
52
0
6
İzmir
K.K. Uyeleri yardiminiza ihtiyacim var:(
Daha onceden de yazmistim sevgilimle universitede tanistik ve ben mezun oldum bu sene de o mezun oluyor ve simdi bir haftadir burlikteyiz ama ben yarin evime donuyorum yani izmire o ise manisanin bir ilcesinde ikimizin de onunde uzunca bir kpss sureci var insallah alnimizin akiyla cikariz:(

Simdi size bir sorum var herseyi ayrintili yazayim.
Simdi erkek arkadasim birinci siniftayken sinifindan bir kizla cikmis tam bilmiyorum ondan da dinlemedim benim bunlari sorun yapmamdan da oldukca rahatsiz ama etraftan duydugum kadariyla anlatayim size...iste bu kizla cikmislar ama hep boluk bir halde arada hep ayrilar ikinci sinifta bir arkadasim oblarin sinifinda ikinci sinifta hic onlari bir arada gormedik dedi ucuncu sinifin basinda da biz cikmaya basladik zaten ama gecen gun konusurken biz kasimda cikmaya basladik onlar eylulde tamamen ayrilmislar onu ogrendim ve uzuldum acaba gercekten unutmus mudur? Bu arada kizla cikarken ayrilmislar o arada baskalariyla konusmus falan sonra yine barismislar kiz baskasiyla konusmus cok sacma sapan bi iliskiymis bide surekli buna hastayim bayildim ayildim beynimde tumor var vs vs (bir arkadasindan duydum o kiz cok sacma sapan biriydi iyiki ayrildilar bunu kandiriyordufalan da dedi) nwyse iste sonra baska bir arkadasiyla konusurken de benim icin daha ikinci ayimizdayken iyiki kurabiyeyi tanimisim keske basindan beri o olsaydi sacma sapan seylerle ugrasmisim simdiye kadar falan demis) biz onuncu ayimizi geride biraktik benim uzerime acayip titriyor bir dedigimi iki etmiyor gozumun icine bakiyor falan sevgisinden suphem yok hatta ben buna dedim ki insanlik hali baskasini sevebilirsin bana soyle beni kandirma ben seni anlarim falan diye bide sey demistim ben hareketlerini sana ve senin serefine birakiyorum kendine ne yakistiriyorsan onu yap diye arkadasina bu iki lafimin cok koydugunu ve benim onda cok degerli oldugumu falan soylemis.... Simdi size sorum ben uzaktayim ya o kizla ayni siniftalar konusmadiklarini biliyor guveniyorum da ama korkuyorum sizce oyle bir ihtimal var mi yani korkmali miyim?
bu arada ben 90liyim erkek arkadasimda 89lu
(butun aile beni biliyor ablasiyla konusuyorum ve beni seviyorlar +boyle olan ilk kizim onun icin)
Biraz uzun oldu yazim yanlisim da olabilir telden onun yaninda gozlerim dola dola yaziyorum hatam olduysa lutfen affedin:(

Sen erkek olsan 'kurabiyeyi mi yoksa önceki kızımı tercih ederdin?'

eskiye bu kadar takılma.eğer isteseydi bırakmazdı eski sevgilisini.bence sevgilin seni seviyor.kendinide sevgilinide üzme.

Sen erkek olsan 'kurabiyeyi mi yoksa önceki kızımı tercih ederdin?'

Kurabiyeyle ayrilik lafi gecmemis on ay boyunca tek kavgalari ozlemden cikmis ve gece kavgayi bitirmeden uyumamislar hic....
Diger kizla elli defa ayrilip barismis araya birileri girmis hatta sacmalamislar ama yine de korkuyorum iste:( insan elinde olmayani ister ya... Bilmiyorum ben secenek olmak istemiyorum surekli bize bisey olmayacak ozledim de yanindayim modunda ama bizde kadiniz iste korkuyorum:( ben kurabiyeyi secerdim ama...

Kurabiyeyle ayrilik lafi gecmemis on ay boyunca tek kavgalari ozlemden cikmis ve gece kavgayi bitirmeden uyumamislar hic....
Diger kizla elli defa ayrilip barismis araya birileri girmis hatta sacmalamislar ama yine de korkuyorum iste:( insan elinde olmayani ister ya... Bilmiyorum ben secenek olmak istemiyorum surekli bize bisey olmayacak ozledim de yanindayim modunda ama bizde kadiniz iste korkuyorum:( ben kurabiyeyi secerdim ama...

Ve beni deli gibi sevip sahiplenen biri ayni sekilde bende onu ama ne bileyim ruyalarima bile isliyor artik bu konu...

Bence korkma.
Anlattığın gibiyse korkucak bi durum yok

Bu arada direk bitti deyilip biten bir iliski akilda da kalpte de kalir ama bunlar fazlasiyla uzatmalari oynamislar bence birbirlerini fazlasiyla eskitmislar sizde oyle dusunuyor musunuz? İcime en iyi rahatlatan sey bu... Bide birsey daha soylemek istiyorum biz cikmadan bir hafta once ben bu meseleyi igrenmistim o zaman buna soyledim hi olumlu da bakmiyordum iliskiye sonra eve gittiginde sinirden cami falan indirmis ben bu kizi istiyorum neden bozmaya calisiyorlar falan gibisinden ve ilk defa biri icn o zaman aglamis...

Bu arada direk bitti deyilip biten bir iliski akilda da kalpte de kalir ama bunlar fazlasiyla uzatmalari oynamislar bence birbirlerini fazlasiyla eskitmislar sizde oyle dusunuyor musunuz? İcime en iyi rahatlatan sey bu... Bide birsey daha soylemek istiyorum biz cikmadan bir hafta once ben bu meseleyi igrenmistim o zaman buna soyledim hi olumlu da bakmiyordum iliskiye sonra eve gittiginde sinirden cami falan indirmis ben bu kizi istiyorum neden bozmaya calisiyorlar falan gibisinden ve ilk defa biri icn o zaman aglamis...

Bir sorun görmedim anlattıklarında acaba sen biraz fazla mı evhamlısın :34:

Böyle devam ederseniz bunu erkek arkadasinizada yansitacaksiniz ve iste ozaman korktugunuz olabilir, yani o kiz degil ama sizin iliskiniz baya bi yipranir...bosuna kuruntu yapiyorsunuz, evet ayni sinifta olmalari gicik bi durum ama siz kendiniz o iliski ve sizin simdiki iliskideki farkin farkindasiniz (tuaf bi cümle oldu:17:) bence erkek arkadasinizda bunun farkinda ve degerini belicektir... Bosuna kendinizi doldurmayin, siz kendinize güvenin :21: hersey güzel kalir...Mutluluklar...

Boşa kuruntu yapıyosun. İsterse o aşıkken terkedilmiş olsun. İçte ukte falan kalmıyo vallahi (tecrübeyle sabit):1:
Hele sizin olaydaki laçka durumda ı-ıh.
Şimdi kendin baz al elinde iki seçenek var biri sıkıntı / diğeri huzur hangisi:ssz:

Back
X