Eski sevgili sorunsalı !

Dünden bugüne benim yaşadığım olay.Benimkide eski sevgilisini eklemiş faceden bende aradım dünyaları başına yıktım.Birde utanmadan ne var eski arkadaşım dedi bana kalkıp.Bırakalım böyle adamları onlar şref...sizin önde gidenleri zaten bizi hiçççç haketmiyolar.Bizim gibi pırlanta gibi kalpleri olan insanlar kimlere kimlere layık.Boşverin eski sevgilisini unutmayan biriyle ne paylaşılabilirki.Birde beyfendi utanmadan onu döverim falan diyo ya sen kimsin sen kendin bi kere eski sevgilini unutmamışsın hangi hadle hangi hakla böyle bişey yaparsın söylersin.
SİZE TAVSİYEM SİZDE ONUNLA O ESKİ KIZ ARKADAŞINIZIN ARASINI BOZUN.SEVGİLİN BENLEYDİ SENİ DÜŞÜNÜRKEN DİYE ELLEMEYİN BİRAZDA ONLAR YANSIN

Uzuldum ikimiz icin o kadar rencide edici bir seykii. Beni en iyi sen anlarsinn. Ben sizin dedigin gibi sen kimsin ki karisiyorsun diye cikistim. Ve cevap olarak kufur ve tehtit aldim. Sinirden ve kiskacliktan deliye dondugunu telefondan bile hissedebiliyordum. Ama ben suan onun gibi sinir degil uzgunum. Iliskisinde varligimi bile hissettirmemeyi dusunuyorum. Cunku ben onun karakterinde degilim. Iliskisini bozup aklinda kotu kalmakta istemiyorum. Suan tek yapabildigim cok fazla dusunmemek. Elimden geldigi kadarr. Tesekkur ederim hayatim.

Ben de en çok haketmediğimiz halde bunları yaşadığımıza üzülüyorum.Evet şuan en iyi biz anlarız birbirimizi.Boşver ya düşünme ne düşünüceksin salla gitsin ya değermi bu pislikler için amannn...Ben varya gecenin bi yarıları uykumu bölüp gidiyodum başım ağrıyo sırtım ağrıyo dedi diye 3 saat masaj yapıyodum o mışıl mışıl uyuyodu sonra.Sigarasına varış kadar ben alıyodm annesinden isteyemez erkek sonuçta diye.Evlerinin kızı oldum annesine iş yaptırmadım daha neler neler.Ama o naptı beni hiçe saydı önemsemedi aldattı o kızla.Çok rahat adam ya yarın sielrim olur biter diyo bana şerefsiz adam!!! Annesine gitim herşeyi anlattım kadın üzüldü kaldı.Beni gelin bellemişti kadın ama oğluda böyle yaptı.Ben ilk defa kendimi ona teslim etmiştim ama o kendisini aldatan kıza döndü.Kızı biriyle yatakta basmış ve başka bigünde başaksıyla görmüş öpüşürken.İşte bunlara böyleleri layık canım.Zerre kadar üzülme sen

Ahh canim ya sen benden daha fazla sey yasamissin. Hem boyle bir suru yasanmisliklara uzulmek var hem de benim gibi yasanmamisliklara uzulmek var. Hangisi daha kotu karar veremedim. Allah diyorum surekli, kapansin diye yaralarim. Verdigi derde de sukrediyorum. Rabbim kuluna dert veriyorsa onu unutmadigi anlamina gelirmis. Derdi veren dermanini da verecektir ki hic suphem yok bundann. Sende derdini verene sigin canim, hic kotu laf etme o cocugun yuzune karsi. Karakterini yuzune yuzune vurmus olursun.

Herşeyi söyledim ne diye vurmucakmışım hep üzülen ben mi olucam.Cefasını ben çektşim beyfendinin sefasını o HANFENDİ mi sürecek o kızada ulaşıcam ama

En başından adamın karakteri belliymiş. Boşuna zamanını harcamış, hayatına karışmasına izin vermişsin. Bence bundan sonra onu aklından tamamen çıkar. Sence seni hakediyor mu?

Herşeyi söyledim ne diye vurmucakmışım hep üzülen ben mi olucam.Cefasını ben çektşim beyfendinin sefasını o HANFENDİ mi sürecek o kızada ulaşıcam ama

Sinirlerine hakim ol derim canim. O kavgalarin sonu hic bitmiyor. Her seyi o yapmistir ama sen hayatina karistigin zaman dunyanin en kotu insani olursun ona gore. Sakinn oll ve hicc tanima onuu. Ben az once her yerden sildim her izini. Telefonumdaki akilli yazidan bile kaldirdim. Lugatimdan kaldirdm adami hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…