Eski sevgili sorunu...

Merve-ss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
60
35
Merhaba arkadaslar. Suan cok uzgunum kalbim duygularım paramparça olmus durumda .sevgilim eski sevgilisinin instagram hesabına bakmıs bir anlık merakla. Pisman olmus geldi bana anlattı cok ozur diledi. Kızın profiline girdim baktım meraktan cok guzel bir kız acık fotoları var hep. Benden cok daha iyi herseyiyle . İçim cok yanıyor kıskanclık mı bilemiyorum. Sevgilimi affettim tabiki ama bu üzüntü nasıl gecer bilmiyorum. Siz olsanız ne dusunurdunuz .onu hala unutamadığını onunla olmak istediğini mi düsünürdünüz?

Öyle bir affettim tabiki demişsin ki sanki doğal olan bu:)

O zaman kafana takmana da gerek yok..

Meraktan bakar insan olabilir ama bunun sebebi eskiye özlem de olabilir.

Artık nedeninin hangisi olduğunu sen daha iyi anlarsın tanıyan sensin.

Abartmayın kızlar zaman zaman benim de baktığım olmuştur ama sırf meraktan. Hiç de özlem falan duymuyorum.

Yok canım sadece ayrılmak için yeterli bir sebep değildi bu. Bu zamana kadar ilk defa guvenimi sarsacak birsey yaptı cunku. Ama bir daha girip bakarsa bu durumu kaldıramayıp ayrılacagımı da soyledim:KK43:

Herkes bakar da herkes söylemez
Çocuk niye söylemiş şaştım :KK53: genelde senin yakalamanla ortaya çıkması lazımdı

İlişkisi biteli ne kadar olmuş? Bittikten ne kadar sure sonra siz sevgili oldunuz?

Bakmasına bozulmamış eski sevgilisi benden güzel diye bozulmuş

Baska kizlari gosterip bak ne guzel tarzi var sende boyle seyler giysene kendini cok saldin diyor.

Merhaba canım, kızma ama bunu önceki konundan aldım. Bu adam sence normal mi?

Önceki konularını bilmiyorum ama benim de açıp baktığım oluyor ara sıra. Bu kadar büyütme. Hatta o da büyütmesin. Sanki aldatmış da bu neyin pişmanlığı bu kadar ya hu.

Baska kizlari gosterip bak ne guzel tarzi var sende boyle seyler giysene kendini cok saldin diyor.

Merhaba canım, kızma ama bunu önceki konundan aldım. Bu adam sence normal mi?

Evet beni begenmediğini düsünuyordum. Ve bu özguven sorunum daha da arttı son olayla birlıkte. Yıpranıyorum her gecen gun

Evet beni begenmediğini düsünuyordum. Ve bu özguven sorunum daha da arttı son olayla birlıkte. Yıpranıyorum her gecen gun

Canım bak bir de güzelliğinden bahsetmişsin kızın.. Bu konuya takılma sebebin ; sevgilin. Kendini güzel hissetmiyorsun bu insanla. Bir de eski sevgilisine bakıyor utanmadan. Adam yapıp edip özür diliyor sürekli. Yok ŞU KIZ NE GÜZEL GİYİNMİŞ SEN DE ÖYLE GİYİNSENE falan, sürekli senin dışında her şeyle ilgileniyor.
Özgüvenini yitireceksin onun yüzünden. Sen de ona aynılarını yaşat bence.

Canım bak bir de güzelliğinden bahsetmişsin kızın.. Bu konuya takılma sebebin ; sevgilin. Kendini güzel hissetmiyorsun bu insanla. Bir de eski sevgilisine bakıyor utanmadan. Adam yapıp edip özür diliyor sürekli. Yok ŞU KIZ NE GÜZEL GİYİNMİŞ SEN DE ÖYLE GİYİNSENE falan, sürekli senin dışında her şeyle ilgileniyor.
Özgüvenini yitireceksin onun yüzünden. Sen de ona aynılarını yaşat bence.

Acaba kızın profiline baktığını benim de bakmam için mi soyledi diye düşünmuyor değilim. Yani eski sevgilime bak nasıl da guzelleşmis kıskan biraz düsüncesi içerisinde değildir umarım. Bu kadarını dusunemez değil mi?:KK61:

Kızın benden daha güzel ve cekici olması üzdü sanırım beni. :KK61:
Demek ki güzellik yetmemiş ki bitmiş . İnsan bir yerden sonra baktığında yüzün şeklini görmüyor sende hissettirdiği duygulara göre güzel ya da çirkin geliyor. Şu an senin yanında. Diğer konularda da iyi giden bir birlikteliğiniz varsa takılma bence. Zaten problemliyseniz ve o zamanda baktıysa evet özlem olabilir.

X